Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από pavlidisc: “Άρα οι επιλογές που έχουμε στο Xiaomi είναι : - Να βάλουμε φορτιστή QC (και να φορτίσουμε σύμφωνα με QC1-QC2-QC3) και να δούμε τον κεραυνό μέσα σε κύκλο (εφόσον φυσικά η συσκευή μας υποστηρίζει QC) - Να βάλουμε απλό φορτιστή (στην συγκεκριμένη περίπτωση τον μαμά) και να φορτίσουμε κανονικά (...αλλά με "πολλά" Α) και να ΜΗΝ δούμε τον κεραυνό μέσα σε κύκλο. Σωστά; ” E, ναί..τί άλλη επιλογή θα έχεις; Δες εδώ στους XDA, τα εξηγούν όλα (αν έχεις όρεξη για διαβασμα..). Speed, …
-
Παράθεση από philip88: “Μπορείς να μου προτείνεις κάποιον? εχω αυτον Qualcomm Certified Aukey PA-U28 Quick Charge 2.0 18W USB Turbo Fast Wall Charger | eBay ” Αυτός που λες ειναι QC2. Aυτοί εδω κάτω σου έβαλα ενδεικτικά, είναι QC3, θα σου δουλέψουν σιγουρα. Απο Gearbest Mygad.gr Να θυμάσαι, η υποδοχή USB πρέπει να είναι πορτοκαλί. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56144/
-
Όταν η συσκευή είναι σε γρήγορη φόρτιση (QC3), βγάζει αυτό που βλέπετε κάτω, τον κεραυνό μέα στον κύκλο. Οτιδήποτε άλλο, ΔΕΝ είναι QC3. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56143/ Παράθεση από philip88: “Διάβασα ότι ο μαμά φορτιστής του νοτε 5 δεν είναι Quick charger για αυτό άλλαξα. Θα το ψάξω αργότερα να δω αν ισχύει ” Όχι, δεν είναι. Πρέπει να αγοράσεις φοτριστή συμβατό με το πρότυπο QC της Qualcomm.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, εγώ δεν κοιμήθηκα ακόμα λέμε...
-
Όντως, αφοπλιστικό επιχείρημα.
-
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εϊμαι μπερδεμένος με το συγκεκριμένο θέμα. Εκεί που διαβάζω ότι δεν υποστηρίζει...ξαφνικά βλέπω ποτσ ότι σε κάποιες χώρες έχουν 4G+. Ξέρω γω...τι να πω...το σίγουρο είναι ότι εμείς στο Ελλάδα δεν έχουμε. ” Σε κάνα δύο χρόνια μπορεί να έχουμε πιλοτικό 5G εδώ στην Μάλτα, η κυβέρνηση υπέγραψε με την Huawei την προηγούμενη βδομάδα για ανάπτυξη δικτύου και το πανεπιστήμιο θα κάνει μελέτη για διάφορες εφαρμογές πάνω σε αυτό. Για να δούμε...
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από EvangeliaK: “@pavlidisc Στην κανονική. Στη δεύτερη θέση έχω βάλει SD. ” Και εγώ εκεί. Θεωρείται η 1η αυτή που και καλά έχει 4G+ (όχι στην Ελλάδα όμως) από ότι κατάλαβα. Νομίζω και στο κινητό την δείχνει σαν SIM1 (δεν το έχω τώρα εδώ για να το δω). ” Εγώ την στιγμή αυτή είμαι σε περιοχή που έχει 4G+ αλλά δεν δείχνει να θέλει να συνδεθεί. Οι δύο σιμ που έχω είναι ενεργοποιημένες για 4G+..
-
Παράθεση από tasospap1986: “Καλησπέρα!!! Τι γίνεται ρε παιδιά; Σαν επεισόδια από τη Λάμψη μου φαίνονται οι κληρώσεις. Είχαμε μήπως καμία ανακοίνωση που έχασα; ” Ναι. Θα γίνει και άλλη κλήρωση, κάποια στιγμή. Μάλλον με τα ενεργά μέλη. Θα ακολουθήσει και άλλη ανακοίνωση σχετικά..
-
-
-
Παράθεση από pavlidisc: “Καλημέρα σε όλους. Εχθές έφαγε ένα restart την ώρα που μιλούσα με την γυναίκα μου. Σταμάτησε λέει να με ακούει, κοίταξε το τηλέφωνο και είδε το λογότυπο mi. Είχε κανένας άλλος τέτοιο πράμα; Random restart; Με τελευταία official είναι. ” Έχει συμβεί, μία φορά. Μου έχει συμβεί και σε άλλες συσκευές xiaomi, όμως πολύ σπάνια δλδ κάπου μια-δύο φορές τον χρόνο ανά συσκευή. Άρα, πρέπει είναι θέμα MIUI όχι hardware. Ένας κινέζος θεός ξέρει το γιατί.