Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας, καλή κυριακή. Επιστροφή στην κανονικότητα λοιπόν, όσο γίνεται. Η ζωή προχωράει. Υπάρχει ένα ερώτημα μόνο που θα μέινει για καιρό. Αποτυπώνεται πολύ καλά στο παρακάτω σκίτσο που είδα σήμερα.. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…d738c4c4e6e7ff76f37731aa4
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από bzanios: “1 Δεκαετία = 10 χ 12 = 120 μήνες χ 4 = 480 εβδομάδες Χ 7 7 = 3360 ημέρες + προβλήματα στο πίσω σύστημα (π.χ. Φ....) + προβλήματα στο μπροστά σύστημα + προβλήματα στα μάτια + προβλήματα στα πόδια και η λίστα συνεχίζεται. Άρα ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ μία δεκαετία. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ στην παρέα. ” Τζάμπα η ώρα που έκατσες να τα γράψεις όλα αυτά βρε παλικάρι. Μόνο σε ένα μέρος φαίνεται η διαφορά ηλικίας : Στο Σουβλατζίδικο. Ο δέκα χρόνια μικρότερος θα παραγγείλει 3 πιτόγυρα 2 μερίδες πατάτες και…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Κρατάτε πατριώτες, ο δεκαπενταύγουστος ζυγώνει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Εεεεε κάποιοι γεννηθήκαμε το 83 εσείς οι τελειόφοιτοι δημοτικού ” Έλα βρε, τι είναι μια δεκαετία διαφορά.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΉ τελειόφοιτοι Δημοτικού..
-
-
Παράθεση από pavlidisc: “Επειδή οι γυναίκες χρησιμοποιούν όλα τα σκατολοΐδια του PlayStore (FB, Messenger, Viber, Instagram κλπ) και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό, η παραπάνω μνήμη ίσως τους χρειάζεται πολύ περισσότερο από εμάς. Λέω τώρα εγώ.... ” Χρήστο έχεις 1000 δίκια σε αυτό, δεν το σκέφτηκα έτσι. Πάω πάσο.