Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν δεν τρώει μπανάνες το πολύ πολύ να εμπλουτίσεις για ακόμη μια φορά την συλλογή σου από τα πανάκριβα χρωματιστά καλώδια usb που έχεις !!
-
Παράθεση από vasdiam: “Στην ελληνική έκδοση του mifit 4.0.9 οι θερμίδες μετράνε κανονικά; όλη την μέρα μου βγάζει περίπου 150 θερμίδες στο περπάτημα με 8 χλμ σε βήματα. ” Λίγα μου φαίνονται.. Εμένα με 7.5 χλμ σήμερα γράφει 251 θερμίδες.. Γενικά έχει θέμα με της θερμίδες ότι ναναι γράφει και αποθηκεύει.. Τουλάχιστον μέσω όρο ξέρουμε αλλά μακάρι να βελτιωθεί κιαλλο..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλο μήνα και απο μένα !!
-
Τελικά του είπα αν μου βρει global με καλή τιμή οκ αλλιώς από εδώ με 27..
-
Καλησπέρα παιδιά. Γράφω εδώ γιατί αρκετοί έχουμε και το κινέζικο και το international.. Με 21.50 ευρώ αξίζει το κινέζικο band 4 όχι το international έχω φίλο τώρα που είναι Κίνα να μου το πάρει... Εγώ έχω είδη το international με ελληνικά και θέλω ένα ακόμη για την γυναίκα αλλά εδώ το έχουν 27... Τι να κάνω..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦίλε σύντεκνε @makis1024 χρόνια πολλά και άντε δεχόμαστε κέρασμα αν στείλεις καμία ρακή η γραβιέρα...
-
Παράθεση από dnomikos: “@geozn8 Κάνε επαναφορά ρυθμίσεων (reset) στο band. Αν σε ενδιαφέρει να βλέπεις και στο band τα ημερήσια στατιστικά, προτίμησε να το κάνεις μόλις αλλάξει η ημέρα δηλαδή το βράδυ στις 00:01. ” Καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Λοιπόν @dnomikos έκανα το reset αλλά ξανά δεν μου μετράει σωστά της θερμίδες..!!Μάλιστα το πρωί έβγαλα φώτο πριν και μετά της προπόνηση και ξανά αποθηκεύει ότι να ναι !! Είναι δυνατόν να ξεκινάς με 37 θερμίδες να κάνεις 1.30 ώρα γυμναστική να γράφει στο τέ…
-
Καλησπέρα. Έβαλα και εγώ το νέο 1.0.6.16 αλλά η νέα έα δυνατότητα ρύθμισης χρόνου οθόνης δεν υπάρχει άρα περιμένουμε την 1.0.6.26 σωστά?? Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό!! Το δουλεύω πολύ στην γυμναστική κάθε μέρα και στο περπάτημα και βλέπω και στο τελευταίο λειτουργικό αλλά και στα προηγούμενα δεν περνάει από το μενού προπόνηση από τον διάδρομο η άσκηση με βάρη κλπ σωστά της θερμίδες κυρίως κλπ στα ρολόγια στην αρχική οθόνη. Έχω περάσει αρκετά με αυτήν την ένδειξη και αν π.χ στο τελείωμα του διαδ…
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από wrydgj: “Τι γίνεται ρε παιδιά? Έχω 3 λάμπες, που μετά από διακοπή ρεύματος, κόλλησαν οι 2, και είπα να κάνω reset σε όλες. Πλέον, δε μπορώ να συνδεθώ με τίποτα, ούτε mihome, ούτε yeelight, όλο "connection time out", μου βγάζει. Μπήκα στο forum του yeelight, και το πρόβλημα λέει είναι γενικό, λόγω του τελευταίου firmware. Έχει κανείς, καμία ιδέα? Υπάρχει άλλη εφαρμογή, να τις ελέγχω, που να παρακάμπτει τη σύνδεση με τους servers της xiaomi? Sent from my Mi A1 using Tapatalk ” Όταν τη…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς !!
-
Μπράβο στους φίλους που τα κατάφεραν και έβαλαν το ελληνικό πακέτο γιατί πολλοί νομίζουν ότι είναι μια σούπερ δύσκολη διαδικασία αλλά κάθε άλλο είναι, σίγουρα θα το ευχαριστηθείτε αξίζει !! Όσο αφορά της ειδοποιήσεις θα πρέπει να της δείχνει και αυτές στα ελληνικά οπότε όλοι σας σιγουρέψτε τα εξής 3 πράγματα για να έχετε ελληνικές ειδοποιήσεις στο mi band 4 σας !! 1ον Σιγουρέψτε ότι στο mifit (λογικά θα έχετε το 4.0.8 το τροποποιημένο της 1ης σελίδας για να σας κρατάει την γλώσσα στο σύστημα στα…
-
Παράθεση από Alexaras: “Καλησπέρα παιδία όλα μια χαρά μόνο που δεν εμφανίζει τα δεδομένα του καιρού στο band βγάζει συνδεθείτε με mi fit που το κάνω αλλά και πάλι τίποτα. ” Άνοιξε το mifit πήγαινε στον καιρό και αφού έχεις ανοίξει και το gps του κινητού τότε πάτα την αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας και αφού φορτώσει την περιοχή που είσαι στο mifit τότε θα το δεις και στο band 4 !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό Σ/Κ λαιηντης εντ τζεντλεμαν !!
-
Παράθεση από dnomikos: “Τα watchfaces στα Mi Band 4 είχαν τεράστια απήχηση και φαίνεται ότι πάνε να το κάνουν μονοπώλειο.... θα δούμε. Ήδη πέφτει πολύ κράξιμο Υπάρχει τρόπος να βάλεις αυτά που κατέβασες. Δες και το post του @MagicalUnicorn που έχει αναρτήσει εδώ. Μπορεί να είναι λίγο μπελαλίδικο αλλά δουλεύει. Έτσι επανέφερα ένα συγκεκριμένο που χρησιμοποιώ για να βλέπω την ώρα χωρίς τα γυαλιά πρεσβυωπίας ” Καλημέρα. Καλά έκαναν και έπεσε πολύ κράξιμο και αν μπορούμε και εμείς εδώ από την ελληνι…
-
Κάτι κουλό παίζει αφού και τα δικά τους που κατεβάζεις δεν τα αποθηκεύει το έχουν πάρει χαμπάρι.. Άλλο και τούτο πάλι.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64323/
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έβαλα τα νέα ελληνικά με τόνους από την 1η σελίδα τα ελληνικά όλα μια χαρά αλλά μακάρι να κάνω λάθος αλλά η νέα mifit 4.0.8 έχει bug με τα watchfaces. Ούτε αυτά που είχα κατεβασμένα δεν τα διαβάζει παρολλο που είναι μέσα στο Android - data - files - watch skins ουτε αν παω σε ένα μαμά online το κατεβάζει το φορτώνει στο ρολόι αλλά μέσα δεξιά στην προσαρμογή έχει μόνο τα 3 μπλε μαμά τα άλλα όχι.. Κάνω εγώ κάτι λάθος?? Φτιάχνει αυτό η όχι??