Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα και καλή συνέχεια καλοκαιριού!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64224/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Αποσυνέδεσε και ξανά συνέδεσε αφού κλείσεις από το background την εφαρμογή. Επίσης σιγούρεψε ότι το έχεις κάνει αποσυμπίεση πρώτα και διαλέγεις το σωστό αρχείο !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραία τα νέα από την νεμέα που βάζει ο spydi ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς !!
-
Και εμένα έτσι όπως το λες πρώτη φορά το βλέπω αυτό... Συμβαίνει και στη καλύτερες περιπτώσεις..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Καλησπέρα παιδιά, άντε άλλα δυο ΣΚ και πάει το καλοκαιράκι μας. ” Καλησπέρα σας.. Αν εξαιρέσουμε το ωραίο μαγκαζίνο τι το λες ότι πάει.. Για να μας κάνεις την καρδιά περιβόλι και να λέει και ο @demakhs μετά ότι μόνο για κρεμμυδάκια και ραπανάκια είμαστε...
-
Παράθεση από Billzness: “καλησπερα παιδια, λοιπον αρχικα 2 θεματα, δεν μου βρησκει νεα αναβαθμιση σε 1.0.5.66 to official mi fit.. κατεβασα το Mifit το δικο σας που εχει το ποστ αλλα δεν κανει συνδεση στο λογαριασμο μου ενω το official μπαινει κανονικα... ” Κάτι κουλά έχει ο σερβερ της xiaomi γιατί και σε μένα πριν λίγο δεν συνδεόταν αλλά τελικά παραδόξως κατάφερα και συνδέθηκα από το κινητό με τα δεδομένα data του κινητού και όχι το wifi. Δοκίμασε το αλλιώς υπομονή μέχρι το πρωί !!
-
Παράθεση από NiTroGen: “Προσωπικά μου φαίνεται ακριβώς η ίδια γραμματοσειρά με το προηγούμενο firmware: καθαρή και ευανάγνωστη. ” Έβαλα την νέα μετάφραση και όλα καλά !! Δοκίμασα μετά και το mifit από το playstore για να δω μπας και έχουν περαστεί τα ελληνικά επίσημα αλλά δεν με βάζει με τίποτα στο mi λογαριασμό μου .. ξανά έβαλα το ελληνικό mifit αλλά και εκεί δεν συνδέεται με τίποτα ούτε με το mi λογαριασμό ούτε με google account !! Τι να φταίει ..??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤάκη τακη, τακη τακη ρουμπαααα Χρονια πολλα σε όλους τους τάκη δες μαριοδεσποπαναγιωτηδες !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το καλύτερο φουσκωτό που χω πάρει ever...χωράει επάνω τέσσερα πιτσιρίκια κ μένα μαζί!! sz2L6ENvmxQcme5w6 ” Προσοχή μετά από αρκετή ώρα μπάνιο μην ξεχαστείται και το δαγκώσετε το καρπούζι..
-
Μπράβο ωραία νέα.. Οδεύουμε σιγά σιγά προς την τελειότητα.. Χαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλη την παρέα!!
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Όλα πάνε ρολόι...έχει κάποια κολληματακια...αλλά παλευοντε... ” Γιάννο είναι που θα κρατιόσουνα εσύ.. Που βαρέθηκες τα φλασαρισματα... Χαχαχα
-
Παράθεση από akantzis: “anyone please???? ” Καλησπέρα φίλε μου. Ναι βάλε την ελληνική από εδώ την 4.0.6 θα σου κάνει και ότι αναβάθμιση σου δώσει θα είναι στα αγγλικά και το δουλεύεις κανονικά. Τώρα μετά η το αφήνεις έτσι η του βάζεις και τα ελληνικά εδώ από τα παιδιά του φόρουμ που δουλεύουν πολύ καλά. Περιμένουμε να δωθουν και επίσημα σε επόμενα update. Ότι θέλετε εσείς. .