Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από NiTroGen: “Δυστυχώς δεν είμαι VIP μέλος για να έχω πρόσβαση στο cChat. Σου έχω στείλει όμως ΠΜ με το email μου, αν μπορείς να στείλεις εκεί τα res.Γνώσεις προγραμματισμού έχω, τα εργαλεία δεν έχω για να επεξεργαστώ τα resources. Δοκίμασα το AmazifitBipTool_Mi4_byGlass v1.5, αλλά δε μου δούλεψε. Δοκίμασα επίσης να επεξεργαστώ το font, ώστε να προσθέσω τα τονισμένα γράμματα που λείπουν, αλλά ούτε το bipfont.py είναι συμβατό με τα font του MB4. Περεταίρω δεν ασχολήθηκα. Αν έχεις πρόσβα…
-
Παράθεση από NiTroGen: “Καλημέρα. Μόλις δοκίμασα το link και λειτουργεί κανονικά. Είναι η επιλογή στο τέλος του μηνύματος:Font (delete .zip from name) Font.ft.zip Τα ελληνικά resources εννοείται πως δε θα κυκλοφορήσουν αλλού, αλλά ...δεν τα έχω λάβει. Πως μου τα έστειλες; ” Οκ το βρήκα και εγώ μετά.Το άλλαξα σε font.ft και φορτώνει κανονικά. Δοκιμάζω και το δικό σου font για λίγες μέρες και βλέπουμε !! Εγώ για δοκιμή μέχρι να βγεί το νέο update έχω βάλει ισπανικά αντί γαλλικά που σαν γλώσσα - λέ…
-
Παράθεση από NiTroGen: “Εγώ προσωπικά έχω το κινητό στα ελληνικά, εγκατεστημένο το ελληνικό MiFit 4.0.6 και τη γλώσσα του band στα γαλλικά μέσω Notify (έχω στοιχειώδη γαλλική παιδεία). Όλες οι ειδοποιήσεις και ο καιρός εμφανίζονται σωστά στα ελληνικά! miband4-lang.jpg Για όποιον θέλει το band στα αγγλικά, δε θέλει κενά ανάμεσα στα γράμματα και δεν τον ενοχλεί η έλλειψη των ειδικών χαρακτήρων, μπορεί να περάσει το font από εδώ. Με αυτό, η απόδοση της "μεγάλης" γραμματοσειράς γίνεται χωρίς κενά. Κ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά λόγο ζέστης όλοι λίγο πολύ δεν την παλεύουμε... Πόσο μάλλον τα κινητά.. Χαχαχα
-
Παράθεση από daras: “Παράθεση από amavroudis: “Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.6 Stable] ” φιλε μου ειναι δικο μου, για να εχεις Αγγλικα πρεπει να εχεις Αγγλικη γλωσσα στο κινητο. Δεν ξερω με το Mi fit της κοινοτητας τι παιζει ρωτα να σου πουν τα παιδια και εαν το θες ξερεις που θα με βρεις ” Παιδιά να ρωτήσω εσάς με το κινέζικο τι έχει γίνει τελικά... Είπαν ότι 1ο με το τελευταίο update ότι το έφτιαξαν και καλά και συμπε…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Παράθεση από Andreas Raftakopoulos: “καποια στιγμη απλα συνδεθηκα.Ισως κατι ετρεχε με τους σερβερ γιατι δεν συνδεόταν ουτε το αμαζφιτ.Προσπαθω απο χτες να περασω ελληνικα στο μπαντ αλλα αντιμετωπιζω το προβλημα με τα ερωτηματικα και του εχω πιει το αιμα. ” Για τους σέρβερ όντως συμβαίνει καμιά φορά.. Όσο αφορά το άλλο δεν θέλει κόπο.. Θέλει τρόπο..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα όλη την ημέρα
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από botontsi: “παρολ'αυτα, υπαρχει τετοια δυνατοτητα? ” Ακόμα με το 3 είμαι προσωπικά, στις ρυθμίσεις του mifit δεν έχει τέτοια επιλογή ” Και στο 4 δεν έχει αυτήν την δυνατότητα.. Όσο αφορά την μπαταρία το έβγαλα το πρωί και είναι ακόμη στο 100 % χωρίς χρήση στο μπάνιο.. Θα το παρακολουθήσω και θα σας πω.!!
-
Παιδιά καλημέρα. Μια βοήθεια σας παρακαλώ. Κυριακή απόγευμα έβαλα να φορτίσει το band 4 μετά της 1η του παρθενική φόρτιση. Δευτέρα - Τρίτη το δούλεψα στην θάλασσα με την λειτουργία pool και σε κάποια φάση χθες το είδα ήταν 46%.. Δοκιμασα και αρκετά νέα watchfaces και ξυπνάω σήμερα νεκρό... Το έβαλα να φορτίσει και άνοιξε.. Τι μπορεί να φταίει, τόσο μπαταρία καταναλώνει η μέτρηση μπάνιου, να φταίνε τα watchfaces η έπαθε κάνα κοκομπλοκιδη να του κάνω ένα reset από μέσα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλοι μου.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους τους φίλους.
-
Παράθεση από apo.stam: “Σε λίγο καιρό θα έχω το mi band 4. Όσοι το χρησιμοποιούν μέχρι τώρα ποια εφαρμογή έχουν για να είναι λειτουργικό με το τηλέφωνο; ” Κατεβάζεις το mifit από την πρώτη σελίδα και θα γίνουν όλα αυτόματα, θα σου περάσει και ota updates το τελευταίο firmware!!
-
Παράθεση από ranioti: “Επειδή της προσεχείς μέρες θα έχω το band 4 πιο πρόγραμμα του βάζουμε,το ελληνικό του 3(μιας και το έχω τώρα) η το επίσημο από το play store? ” Άποψη μου καλύτερα το ελληνικό και παίρνει και ota updates!! Εμένα παιδιά από την μέρα που το πήρα στα χέρια μου σήμερα έφτασα στο 15% και έβγαλε μήνυμα για να το φορτίσω.. Μετά από 12 μέρες χρήση. Μια χαρά!!
-
Παράθεση από daras: “Ναι 1.0.5.48 έχω το τσεκαρα ” Παράθεση από 3ftw: “Εν τω μεταξύ και εγώ τρέχω την τελευταία mi fit από το play store, και είναι στα κινέζικα το ρολόι (άσχετο που το κάνει αγγλικά το Mi band tools. Μόλις χάνει σύνδεση με αυτό ξανά γίνεται κινέζικα). ” Τι στην ευχή γίνεται τότε ρε παιδιά υποτίθεται ότι με το τελευταίο update το έκαναν σαν το international.. Περίεργο..
-
Παράθεση από daras: “Καλησπερα Έχω και εγώ το mi Band 4 Chinese αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω η εφαρμογή mi Fit αποθηκεύει τα workouts της κολύμβησης? ενώ έχω την τελευταία έκδοση όταν έχω ελληνικά στο κινητό γυρνάει στις κινεζικές το mi band οπότε μόνο Αγγλικά στο κινητό για να λειτουργεί σωστά? ” Έκανες σίγουρα την νέα ενημέρωση λογισμικού 1.0.5.48 ?? Για τσέκαρε το, επίσης δοκίμασε εκτός του επίσημου mifit και το ελληνικό από εδώ της κοινότητας και πες μας!!