Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα όλη την ημέρα!!
-
Παράθεση από paiktaras: “αυτό http://blog.geekbuying.com/2019/07/now-you-can-install-international-firmware-on-your-precious-mi-smart-band-4-2/ το έχει δοκιμάσει κανείς ? ” Μαν σε παραπέμπει στο site του geekdoing αυτό το ξέρουμε δεν είναι κάτι διαφορετικό.. Σήμερα δοκίμασα και το δικό μου στην θάλασσα για απλό κολύμπι όχι βάθος ιδιαίτερο κλπ μια χαρά?!!
-
Παράθεση από anasmel: “Eχθές πήρα και γω το mi band 4 . Η γλώσσα του μενού είναι Αγγλικά και οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται κανονικά σχεδόν στα ελληνικά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν έχω εισερχόμενη κλήση ΔΕΝ εμφανίζεται το όνομα του καλούντος, παρά γράφει incoming call. Ούτε με το MI FIT ούτε με το mi band notify & fitness κατάφερα να το λύσω. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ ” Και μένα έτσι έκανε στην αρχή... Βάλε το ελληνικό από εδώ mifit το τελευταίο κάνει και κανονικά ota updates και έχεις …
-
Παράθεση από HarrisGR: “International Firmware for Mi Band 4 | Xiaomi Mi Band 4 | GeekDoing Δείτε το post #308 με τονισμένα γράμματα!!! ” Φιλε @HarrisGR τα είδα και σύμφωνα με την συνεργάτιδα MagicalUnicorn δουλεύουν σωστά και οι τονισμένοι.. Τι πληροφορια έχεις ειναι κοντα στο να βγει ενα σταθερο firmware η resources στα ελληνικά ?
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από kaberos: “Μεταξύ 3 και S στο hardware είναι ίδιαΗ μόνη διαφορά είναι ότι το S έχει android 8.1 και νεότερο firmware και μετά την τελευταία αναβάθμιση (04-2019) λύθηκε το πρόβλημα με το ΄΄ξύπνημα,, από sleep mode Σημείωση : Σχεδόν σε ολα τα box που δεν έχουν θύρα ethernet με την σύνδεση στο wifi υπάρχει πρόβλημα (χαμηλές ταχύτητες) το πρόβλημα λύνεται μόνο με σύνδεση ethernet με τον κατάλληλο adapter usb to ethernet** ** Ενας δοκιμασμένος χωρίς προβλήματα είναι αυτός USB 3.0 to Gigab…
-
Παράθεση από knight666: “@geozn8 Από ότι είπε αυτός που έβαλε τις φωτό η αλλαγή στη γλώσσα έγινε μέσω των resources γιατί την firmware δεν μπορούν να την πειράξουν, έρχεται OTA από την Huami. Εξάλλου οι τονισμένοι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται καθόλου και νομίζω ότι είναι καλύτερα να το έχουμε αγγλικά αυτή τη στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι η κοινότητα δεν θα το αφήσει έτσι και πολύ σύντομα θα έχουμε ελληνικά στο band μας. ” Ναι σωστά μόνο οι τονισμένοι χαρακτήρες δειχνουν ερωτηματικά.. Εγω πάντως θα π…
-
Παράθεση από knight666: “@geozn8 Άλλαξε κάτι με τη γλώσσα ή τα ίδια δηλαδή αγγλικά; Εγώ έβαλα την έκδοση από το GeekDoing. Έκανε την αναβάθμιση αλλά δεν άλλαξε κάτι. ” Στο ίδιο το band δεν άλλαξε κάτι αγγλικά κανονικά !! Χτες εδώ ένας χρήστης εβαλε 2-3 φώτο με ελληνικά μάλλον απο το geek στο οποίο είμαι και εγώ μέσα και το παρακολουθώ αλλά δεν ξέρω από που ακριβώς.. Είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμη !! Ας ελπίσουμε ότι θα το φτιάξουν γρήγορα !!
-
Μόλις έβαλα και εγώ την νέα ελληνική έκδοση 4.0.6 stable και στο mi band 4 μου έκανε και OTA UPDATE κανονικά !! Ευχαριστούμε πολύ !!
-
Παράθεση από gdy190: “Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το mi band 4 είναι φθηνό και έρχεται μέσω nl αλλά όταν παραγγέλνεις κάτι ακριβό έρχεται με τον τρόπο που είπα. Εγώ την ίδια μέρα έκανα παραγγελία θήκες και τζαμάκι μαζί με το κινητό. Τα πρώτα τα παρέλαβα μέσα σε 2 εβδομάδες μέσω nl το κινητό ακόμα το περιμένω. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω προ 6μηνου που ειχα παραγειλει απο αυτους το mi8 pro μεσο nl μου το εστειλαν κανονικα !! Το κινητο οκ το περιμενεις.. στην ιδια παραγγ…
-
Παράθεση από paiktaras: “Το CH έχω αλλά οκ, γύρισα την γλώσσα στα αγγλικά του τηλ και είμαι οκ για τη ώρα και μέχρι τα παιδιά φτιάξουν τα πράγματα sent from my 1+3T ” Φίλε έχω την εντύπωση ότι αν βάλεις το mi band master και από εκεί διαλέξεις την γλώσσα του Band 4 αγγλικά και ας έχεις ελληνικά στο μενού αυτό θα παραμείνει αγγλικά.. Δοκίμασε το και πες μας.. Με ποιο mifit το δουλεύεις..? Εγω αρχικά με το official αλλά τώρα έχω το ελληνικό που υποστηρίζει και αναγνώριση.. Βγήκε αναβάθμιση κι άλλη…
-
Παιδιά δεν τα λέτε σωστά. Το Priority Direct Mail είναι το ίδιο όπως ήταν μέσο Post NL και αρκετά γρήγορο. Έτσι μου ήρθε εμένα το mi band 4 μου χθες στης 18 μέρες.. Αυτό που διάβασα είναι ότι στην μέθοδο EU Priority line τα κάνανε κουλουβαχατα γιατί δοκίμασαν αυθαίρετα άλλη μέθοδο Αγγλίας κλπ και εκεί έγινε το μπλέξιμο.. Έφαγαν κράξιμο χοντρό όμως. Υπομονή για μένα το BG ήταν και είναι το καλύτερο στην εξυπηρέτηση και υποστήριξη και γενικά refund κλπ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63…
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Από αυτά που διαβάζω απογοητευμένος είμαι με το Mi Band 4, έλεος το 2019 να μην υποστηρίζει σωστά UTF-8 και να χρειάζονται παρεμβάσεις. Τόση πολύ μνήμη θα τους έτρωγε πια; ” Καλημέρα. Τι εννοείς παρεμβάσεις και στην πράξη που χρειάζεται αυτό πως δουλεύει ??
-
Παρέλαβα το Xiaomi mi Band 4 international το μεσημέρι. Αλλά ήταν σχεδόν αφόρτιστο. Το έβαλα να γεμίσει. Το δοκίμασα με το official mi fit και πήρε κανονικά τα OTA updates δεν ήθελα να το ρισκάρω αν και κάποιοι είπαν ότι και με το ελληνικό παίρνει κανονικά τα update!! Πρώτη ματιά πολύ ωραίο, ωραία οθόνη με χρώματα κλπ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση και το δοκίμασα 4 φόρες μάλιστα για να σιγουρευτώ 2 με το official mifit και 2 με το ελληνικό της κοινότητας είναι ότι με το official mifit ενώ όταν με…
-
Καλησπέρα. Με το καλό αύριο παραλαμβάνω το δικό μου mi band 4 international και θα έχει αγγλικά κανονικά κλπ!! Θα ήθελα την βοήθεια σας η από τον @lallasgr η τον @dnomikos η όποιος ξέρει να μας πει σίγουρα !! Μέχρι να ξεκαθαρίσει σε λίγο καιρό το τοπίο τι θα γίνει με το ελληνικό firmware κλπ αρχικά ώστε να αναβαθμιστεί από μόνο του στο τελευταίο firmware να βγάλω για λίγο το ελληνικό Mi Fit 4.0.5 Stable να βάλω το original του Play Store ώστε να κάνει της όποιες αναβαθμίσεις και μετά να ξαναβάλω…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Σήμερα όλοι θα είμαστε με τον σταυρό στο χέρι...
-
Παράθεση από Harrytzo: “Το pre advised θέλει μια βδομάδα να "κινηθεί" . Τουλάχιστον εμένα από εβδομάδα και πάνω χρειάζεται δεν νομίζω πως έχει καθυστερήσει. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις δίκιο τελικά. Μόλις σήμερα μου έδειξε ότι είναι the item is in transit to Greece.