Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜε ταχύτητα αστραπής κιόλας λέμε ο αρχισκωληξ και ο Road runner ενα και το αυτό λέμε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠίνει ολημερίς ροφήματα πρωτεΐνης και κατεβάζει 3 - 3 τα αυγά...
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από kaberos: “geozn8 στο παραπάνω (190 post ) δείχνω πως μεταφέρουμε αρχεία απο το box στο pc αν έχει καταφέρει κάποιος να μεταφέρει αρχεία σε στικάκι που είναι κουμπωμένο πάνω στο box δεν το γνωρίζω ” Εγώ ο ίδιος παλιότερα έχω μεταφέρει πολλές φορές από το Box σε usb διάφορα πράγματα. Οκ θα το δοκιμάσω τον τρόπο που λες και θα επανέλθω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kaberos: “για να μην πάτε πέρα - δώθε με στικάκια κλπ κατα την γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς αρχείων από και προς το box Mε τον ίδιο τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε αρχεία από το pc προς το tv box 1 Άνοιγμά του φακέλου προορισμού 2 Επιλογή upload files Επίσης μπορούμε να κάνουμε αναπαραγωγή στο pc αρχείων ήχου video,photo κλπ που υπάρχουn αποθηκευμένα στο tv box ” Καλημέρα. Τελικά το πούλησα και εχτές το απόγευμα πήρα το νέο mi box s !! Αφού το έστησα με τα απαραίτητα τσέκαρα…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από kaberos: “Μεταξύ 3 και S στο hardware είναι ίδιαΗ μόνη διαφορά είναι ότι το S έχει android 8.1 και νεότερο firmware και μετά την τελευταία αναβάθμιση (04-2019) λύθηκε το πρόβλημα με το ΄΄ξύπνημα,, από sleep mode Σημείωση : Σχεδόν σε ολα τα box που δεν έχουν θύρα ethernet με την σύνδεση στο wifi υπάρχει πρόβλημα (χαμηλές ταχύτητες) το πρόβλημα λύνεται μόνο με σύνδεση ethernet με τον κατάλληλο adapter usb to ethernet** ** Ενας δοκιμασμένος χωρίς προβλήματα είναι αυτός USB 3.0 to Gigab…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Προσέξτε η μπάλα να μην πέσει στην τρουπα και μας βουλώσει.. Χαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Παράθεση από makis1024: “Τα πάνω από 22€ ένα πακέτο με priority direct mail, τα υπόλοιπα σπάσιμο σε πακέτα συνολικής αξίας κάτω των 22€ και παραγγελία ένα ένα με απλή αποστολή με την μέθοδο , έφυγε το ένα παραγγελία του επομένου , μην τυχόν και τα συμπτύξουν όλα σε ένα , μια που όλα θα έχουν την ίδια διεύθυνση αποστολής. Αυτό κάνω εγώ όταν παραγγέλνω μαζικά... ” Το θέμα είναι οτι κανενα απο αυτα τα 10 προιοντα δεν κανει πανω απο 22 ευρω. Ολα ειναι ποιο φθηνα μονο 1 εχει 17 ευρω μονο του γιαυτο λ…
-
Παιδιά καλημέρα και Χρόνια Πολλά !! Θέλω να αγοράσω από το banggood διάφορα αξεσουάρ άλλα μικρά άλλα μεγάλα σύνολο 10 τεμάχια που όλα μαζί κάνουν 70 ευρώ !! Τι είναι καλύτερο να κάνω 1 παραγγελιά που τα σπάει μόνο του σε 3 πακέτα με priority direct (σου δίνουν 3 διαφορετικά σε αυτήν την περίπτωση)και θα μου βγει ποιο φθηνά η να κάνω 3 ποιο μικρές διαφορετικές με απλό registered η και αυτά με priority direct και ας μου βγουν ποιο ακριβά !! Όποιος φίλος ξέρει ο @NasDriver η όποιος άλλος ξέρει ας μ…
-
Καλημέρα σας. Έχουμε καμιά πληροφορία εκ τον έσω πότε θα έρθει Ελλάδα όχι Ευρώπη που λένε 26/6 αλλά από infoquest η μη το Mi smart band 4??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ειστε φοβεροί, πραγματικά!!! ” Είδες είδες όλο πρωτοτυπίες είμαστε.. Χαχαχα Καλησπέρα
-
Παράθεση από imazehost: “Για την NFC έκδοση που γράφουν πως υπάρχει, να υποθέσω αφορά μόνο Κινέζικα Payments κλπ έτσι ? Δεν νομίζω να συνεργάζεται με κάποια Ελληνική Τράπεζα σωστά ? ” Μέχρι και τότε που το είχα εγώ ήταν μόνο για κινεζικές. Δεν ξέρω τώρα εάν έχει αλλάξει κάτι. Γενικά χωλαίνει το θέμα.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλοι μου.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνύχτα από μένα !!