Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλή Κυριακή και από μένα.. Μπρρρρ πολύ κρύο

• Παράθεση από Apostolos.f: “Αναβοσβηνει σε και παραμένει σε αυτό το σημείο.. άλλαξα μπαταρίες στο κοντρόλ άλλαξα καλώδια αλλά στάσιμο σε αυτό το σημείο ” Τι αναβάθμιση έκανες από τι σε τι ?? Άλλαξες και πήγες σε android 9 η το είχες είδη ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλές γιορτές σε όλους παιδιά με υγεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Xiaomi Redmi Note 7

geozn8 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Ξέρετε θα πάρει καμιά original αναβάθμιση της προκοπής η θα μείνει με αυτήν που έχει??

• Παράθεση από LocoDiceGR: “Και εγω την εκανα την αναβαθμιση, δεν εχει εμφανιση κανενα προβλημα μεχρι στιγμης! Εχει ακουστει τιποτα για android 10? Η δεν εχει καν χωρο για κατι τετοιο? ” Και εγώ επίσης έκανα την τελευταία αναβάθμιση ούτε εμένα έχει εμφάνιση κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής! Το καλύτερο box ever!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή συνέχεια καλοκαιριού η καλό φθινόπωρο ??? οεο ... Λέτε να το πάει μονόπλευρα στο κρύο ...??? Μπαααα

• Παράθεση από Teo010: “Στο δικο μου mi box S εγινε η αναβαθμιση απο μονο του. Τα πρωτα προβληματα που ειδα ηταν στο cosmote OTT με επανεκκινησεις και στο youtube που στα live δεν παιζει στα 1080/ 720p. Πλεον τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω για να μην εχω αυτα τα προβληματα? ” Δοκίμασες στις επιμέρους εφαρμογές να της βγάλεις και να της ξαναβάλεις μπας και στρώσουν αρχικά ??

• Παιδιά εγώ στο box είμαι ακόμη με την προηγούμενη αναβάθμιση με επίπεδο ασφαλείας 05/01/21 και μου έβγαλε αναβάθμιση. Να την κάνω η όχι είναι προβληματικιά η νέα??

• Παράθεση από osalonikios: “Πρώτη φορά τελωνείο για κάτι τόσο φθηνό. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…644ec1e2544b0973b8f018701 ” Πάρτω τουλάχιστον να μας πεις αν είναι καλό το ρολόι η όχι..!!

• Παράθεση από geozn8: “Παιδιά θέλω να σας πω και εγώ το δικό μου ξαφνικό πρόβλημα[/b], θα το περιγράψω όσο μπορώ καλύτερα και όποιος θέλει ας πει κάποια ιδέα τι και πώς..!! Έχω θέμα με το scroll του xiaomi bluetooth χειριστηρίου. Στο αρχικό μενού εκεί που δείχνει την 1η μαμά μπάρα εφαρμογών από το στρογγυλό σταυρό του χειριστηρίου ξαφνικά μου πάει μόνο δεξιά - αριστερά.Να πάει πάνω κάτω στα άλλα κανάλια που έχω βάλει δεν πάει ούτε στην πάνω μπάρα για να μπω στης φωνητικές η play store η ρυθμίσεις…

• Παράθεση από Christos Katsoutas: “Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα usb tv stick σαν το AVerMedia AVerTV Volar HD 2 AVerMedia-AVerTV-Volar-HD-2.html για λήψη των επίγειων καναλιών στο box. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι αντίστοιχο και αν ναι πως ήταν η εμπειρία του? ” Φίλε μου έχω παρόμοιο (ποιο παλιό μοντέλο) στο pc και δουλεύει άψογα. Δεν ξέρω βέβαια πως θα σου συμπεριφερθεί στο box ανάλογα και με τι εφαρμογή θα το τρέξεις (λογικά έχει δικιά του για android - δοκίμασε πρώτα να την βάλεις…

• Παράθεση από billphone: “Τέλος πάντων, για να μη χαλάσουμε τη φιλία μας αποφάσισα να του το δώσω, αλλά αυτός αντί να το εκτιμήσει μου είπε ότι έχω θέμα με τα χρήματα, αφού του πρότεινα να το πουλήσουμε... Δεν αλλάζει κάτι τώρα, αλλά ήθελα να ακούσω και μία άλλη γνώμη για να δω και εγώ αν ενήργησα σωστά... ” Μπλεγμένη φάση μπλεγμένα μας τα λέει και ο φίλος σου.. Το πόσο καλός φίλος είναι εσύ το ξέρεις καλή καρδιά μπορεί και οικονομικά όντως να έχει ανάγκη αλλά παίζει ρόλο και πως στο λέει, εγώ αν…

• Παράθεση από tasos17: “Είχα ένα θέμα με το netflix. Εδώ και αρκετό καιρό η πλοήγηση όταν βλέπω κάτι δεν δουλεύει όπως παλιά. Πχ όταν πατούσα μια φορά δεξιά πήγαινε 10 δευτερόλεπτα μπροστά όταν αριστερα το αντίστοιχο νομίζω, σωστά; Τώρα θέλει δύο φορές και πρέπει πάντα να πάρω play για να το πιάσει.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk ” Δες εάν έχεις update η όχι και επίσης μπες στο μενού βρες την εφαρμογή και μέσα στο μενού της εφαρμογής εκεί που λέει αν θυμάμαι καλά αποθήκευση και κάνε …

• Παράθεση από Giannis Tzioras: “Παιδια καλησπερα! Ειμαι νεο μελος ! Θα ηθελα τα φωτα σας. Μολις μου ηρθε απο Κινα το Mi Box 4s PRo αλλα δεν ειναι το global version οποτε εχω θεματα !! Μπορω να βαλω την rom του 4s και αν ναι το εχει κανει καποιος ; ” Είναι δύσκολο το εγχείρημα έως ριψοκίνδυνο θα έλεγα !! Γεια πες μας τι σου δουλεύει και τι όχι ?? Μενού έχει τουλάχιστον αγγλικά ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλή χρονιά με υγεία και Αγάπη και από μένα !!! Χρόνια πολλά

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία στης οικογένειες μας!!

• Παράθεση από dimizouna: “Καλημέρα.Θα ήθελα αν γνωρίζετε πως μπορώ να κάνω mirror το tv box s και αν γίνεται σε μια tv smart lg (όχι με κινητό). ” Καλησπέρα. Πες μας τι ακριβός θες να κάνεις ?? Γιατί δεν συνδέεις το box με Hdmi στην smart tv LG ?

• forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…644ec1e2544b0973b8f018701

• Xiaomi Redmi Note 7

geozn8 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Πολύ ωραία υλοποίηση αν και εξωπραγματικό θα έλεγα.. Πολλά μπράβο πάντως !!

• Καλησπέρα φίλε μου. Αυτά τα κουλά στα έκανε ξαφνικά ενώ δούλευαν τα πάντα η μετά από αναβάθμιση κλπ ?? Έκανες hard reset όταν έγινε η μεγάλη αναβάθμιση σε android 9 η όχι ?? Στο μενού του WiFi σου δείχνει ότι είσαι συνδεδεμένος με το δίκτυο του σπιτιού σου ?? Αν ναι δοκίμασε να αλλάξεις συχνότητα channel του Wifi παίζει ρόλο και αυτό και ξανά δοκίμασε με άλλη συχνότητα να κάνεις την σύνδεσή σου. Επίσης κατέβασε έναν browsher και μπες από εκεί ίντερνετ απλές σελίδες π.χ google κλπ να δεις από εκε…