Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΠαράθεση από pap199: “Καλησπέρα παιδιά μετά από διακοπη ρεύματος πως μπορώ να σεταρω την λάμπα να παραμένει off και να μην ανάβει (RGB 10w) ” Καλή ερώτηση δεν ξέρω εάν γίνεται και εγώ κάνα 2 φορές που είχε κοπή μετά την βρήκα ανοιχτεί..
-
Παιδιά άσχετο σχετικό τέλειο το mi band 3 μου δεν λέω αλλά μου έχει πάρει τα μυαλά το band 4 που θα είναι έγχρωμο κλπ.. Και μιας και έχω ασχοληθεί και ασχολούμαι πολύ με το Hey+ κλπ πιστέψτε με θα είναι σούπερ άλλη αίσθηση.. Αντε γειά
-
Όλα καλά σε mi8 Pro όλα δείχνουν καλός απλά μου δείχνει ένα battery drain που στην προηγούμενη δεν το είχα ελπίζω να είναι η ιδέα μου. Λέτε να φταίνε τα module Dolby magisk κλπ η δεν έχουν σχέση...??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα..
-
Καλησπέρα. Έμενα σε mi8 pro ολα μια χαρα εβαλα το 4.0.0 αναβαθμισε το band 3 μου με ελληνικα ολα μια χαρα !! Δεν προλαβα να κάνω back up την greek 3.6.0 αν μπορειτε βαλτε την μια να υπαρχει μεχρι να ξεκαθαρησει η νεα οτι ειναι ολα μια χαρα !!
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από z953rr: “Ωρε αδελφια,τελικα καταληξαμε ποια ειναι ιαλυτερη?ψιλοδιαφορες βλεπω... ” δοκιμασετες και τισ δυο και οποια σου κατσει καλύτερα στο ματι και οι δυο καμερες ειναι πολυ καλες απλα θεωρω οτι o san1ty μιας και ασχολείται με το mi8 και Poco f1 και έφερε την 6.2 και την φτιάχνει σιγά σιγά να τον προτιμήσω απο μια στάσιμη εφαρμογήοι διάφορες είναι πάρα πολύ μικρές μεταξύ τους σε θέμα φωτογραφικού αποτελεσματος ” οι διαφορες ειναι …
-
Καλημέρα. Εγώ παιδιά εχτές μια χαρά τα έβαλα όλα στο mi8 Pro μου. Πρώτα το 3.6.0 και μετά με notify and fitness το fw και το res και όλα μια χαρά!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62812/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα. Οι χελώνες βάζουν τα κεφάλια μέσα.. Τα σκουλίκια τα έχουν έξω να ανοίγουν δρόμο...
-
Παράθεση από papaflessas: “καλημερααα στην παρεα , μετα απο μικρα τεστακια και συγκριτκα ο san1ty εχεi βελτιωθει πολυ και φαίνεται στις φωτογραφίες αυτό πλεον ειδικά βράδυ βγάζει πολυ ωραιες φωτογραφιες με λιγο κοκο σε σχέση με του xtrme και παλιότερες εκδόσεις του san1ty πλέον νομίζω οτι κανει πολυ καλει δουλεια στην gcam του και πλεον θα την προτιμήσω σε σχέση με την xcam επίσης τις φτιάχνει για poco f1 και mi8 είναι ο μονος που αναπτύσσει την gcam για τα κινητα μας ενα συν παραπάνω για έμενα …
-
Σε MI 8 Pro μέχρι στιγμής όλα καλά ευχαριστούμε πολύ !!
-
Hey+ Application
ΜήνυμαHello. I was out from my home for Easter vacations. New ★ Hey Plus Application 1.1.7.1 come soon at Greek !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕγώ βρε παιδιά γιατί ξέρω άλλη ?? Μάλλον μπερδευτήκατε και οι 2 σας !! Εκτός και αν ξέρετε κάτι άλλο !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠλησιάζει η ώρα της γυριστρούλας !! Εννοώ της σούβλας !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά φίλε Ανέστη @NasDriver γερός και δυνατός να είσαι!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους. Μάλλον η Σονια κέρασε μια κρύα σου πίτσα τον Τάκη κιαυτός από την πολύ παγομαρα ξέχασε να τα δώσει... Χαχαχα
-
Παράθεση από maikmaik: “Υπάρχουν και τα δύο στο magisk 19 Audio_Modification_Library-v2.1 Audio_Compatibility_Patch-v1.7.3 ” Παράθεση από mplevris: “Μια χαρά δουλεύει απλά κάνε αυτά που λέει ο maikmaik στα προηγούμενα ποστ ” Παιδιά καλημέρα. Το έβαλα και εγώ τελικά το Dolby Red ανοίγει κανονικά χωρίς error κλπ. Μπορείτε στην πράξη να με βοηθήσετε πως δουλεύει και που χρησιμοποιείται τι να κάνω?
-
Την έβαλα και εγώ σε όλα μια χαρά μέχρι στιγμής μένει να δούμε και την αυτονομία σε mi8 Pro. Αυτό το dolby βρε παιδιά στην πράξη που βοηθάει μιας και έχει μόνο ένα ηχείο σε ταινίες σε mp3 τι εφέ κάνει??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑν είναι να πάρει τα βουνά ξημέρωσε.. Θα κάνει 10 χρόνια.
-
Παράθεση από hliaskal: “@spiderman3 αρα οι περισσοτεροι προτιμουν την 20αρα με Johnnyman 15 η Josef 77 xml? ” Ναι οι περισσότεροι ανάλογα τα γούστα τους και το μάτι τους ανάλογα της ανάγκες του καθενός. Εγώ καταστάλαξα στην Jose 77. Παράθεση από Giannis RAPTIS: “Επίσης και σε βίντεο ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις; ” Αν βάλεις κάποιο έτοιμο xml έχει έτοιμες ρυθμίσεις και για το βίντεο.. Το μόνο που αλλάζεις εσύ αν θες είναι τα megapixels και την αναλογία οθόνης του βίντεο σου ανάλογα τα γούστ…