Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Hey+ Application
ΜήνυμαNew ★ Hey Plus Application 1.1.6.0 come soon at Greek !!
-
Παιδιά για μένα με την ίδια χρήση εφαρμογές κλπ σε mi8 Pro η 9.3.28 είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής σε αυτονομία με 2 ερη την 9.3.14. Μπράβο στην Xiaomi να τα λέμε και αυτά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας καλά μου σκουλικακια... Ερώτηση κουίζ... έχω βρει ένα παιδί που έχει το s10 ημερών ελληνικό για δέχεται ανταλλαγή με το mi8 Pro Transparent με διαφορά 370 από μέρους μου.. Αυτή την στιγμή από επιδώσεις αυτονομία κάμερα και δαχτυλικό είμαι σούπερ ευχαριστημένος οπότε δεν ξέρω αν αξίζει διπλή τιμή το για το s10.. Η διαφορά δεν είναι τεράστια αλλά... Αξίζει..??
-
Παράθεση από ktmskylos: “Την εχει ανεβασει και εδω forum.xda-developers.com/mi-8/…mera-mod-t3803984/page128 ποστ 1279 με dark theme.Δοκιμασα με το config του josef77 αλλα δεν κανει save. ” Εμένα σε mi8 Pro μου κάνει save κανονικά και έχω βάλει και βάζω δηλαδή μόνιμα και έχω το xml του josef77!! Η επιλογή save σε DCIM κάπως έτσι την έχεις επιλέξει? Επίσης σε κάθε εφαρμογή xml πατάμε άνοιξε κλείσε το Noise reduction το activation για να είμαστε σίγουροι ότι θα το πάρει σωστά και επανεκκίνηση!! Παρ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα σε όλους με αισιοδοξία!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62320/
-
Παράθεση από trixstat: “Καλημέρα μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, πώς μπορώ να αποκλείσω μηνύματα από 5ψήφιους αριθμούς, που έρχονται συνέχεια στο κινητό μου (πχ 54013) ?? Ευχαριστώ ” Καλημέρα επειδή μου έρχονταν και μένα παλιά ούτε να τα ανοίξεις γιατί χρεώνεσαι!! Πάρε τηλ τον παροχο σου και ζητα φραγή όλων των 5 ψηφίων ξέρουν πολύ καλά!! Μόνο έτσι
-
Το ξαναβάζουμε στο Κάιρο ως γνωστόν και λογικά θα το δείχνει μια χαρά αλλά το θέμα είναι να μην το κάνουμε αυτό δεν υπάρχει κάποια άλλη ουσιαστικη λύση κύριοι mod γιαυτό το σπαστικό θέμα??
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sifario: “Είμαι στην τελευταία 9.3.28 και ήθελα να ρωτήσω υπάρχει περίπτωση σε επόμενο update να ξαναβάλουν το animation του δαχτυλικου αποτυπωματος?Να το εξηγήσω καλύτερα πριν δεν χρειαζόταν να ανάψει η οθόνη για να βάλω το δαχτυλικο αποτύπωμα έβγαινε το σύμβολο για να βάλω το δάχτυλο.Τωρα πρέπει πρώτα να ανάψει η οθόνη και μετά να εμφανιστεί.Και ήθελα να ρωτήσω από μπαταρία πως τα πάτε?Θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρια σε σχέση με p20 pro που είχα είναι χειρότερη προς το παρόν σε με…
-
Παράθεση από paulpap01: “Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από paulpap01: “Θεωρητικά στις 19:52 που είναι η δύση ηλίου σήμερα ??? η λέω μαλακ.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μακάρι για να δούμε !! Εσύ το έχεις βάλει στο mi8 σου στο αυτόματο αν σου αλλάξει να μας πεις πότε η όποιος άλλος ξέρει... ” Άλλαξε αυτόματα στις 19:56 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” H Δύση του ηλίου ήταν στης 19:55 άρα σωστά σου άλλαξε !! Έκανα και restart αλλά τίποτα... Εμένα και τώρ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Κατσικοποδαρε καλό ταξίδι και που'σαι την επόμενη να πας περιφερικά από τον νομό Αττικής. ” Εγώ γιατί νομίζω ότι είχε έρθει μέσο γαλαξειδίου...χαχαχχα
-
Παιδιά σορυ για την ίδια ερώτηση ξέρετε όταν έχουμε στο αυτόματο - automatic το night mode τώρα το απόγευμα τι ώρα πρέπει να αλλάζει από μόνο του γιατί στης προηγούμενες ρομ μου δούλευε μόνο στο always on στο mi8 Pro μου για να δω αν έχει φτιάξει και αυτό?? Τώρα 18:20 και εμένα ακόμη δεν έχει αλλάξει !! Έσας ??
-
Εβαλα την νέα 9.3.28 και μια χαρά!! Έχει και τα νέα animation και το 24 ωρο live wallpaper !! Tο <<γνωστό>> θέμα που υπήρχε με το δαχτυλικό έχει πλέον λυθεί με την έξτρα δυνατότητα όταν δεν έχετε κανένα ρολόι στο ambient display αν πάτε στης : Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια - Όταν έρχονται ειδοποιήσεις και η οθόνη είναι απενεργοποιημένη . Στη Ενεργοποίηση οθόνης και να μην ενεργοποιηθεί όλα καλά. Αν βάλω την προβολή κινουμένων σχεδίων τότε το δαχτυλικό χωρίς AOD δεν δουλεύει !! Όταν έχ…
-
Με το νέο mi fit 3.5.9_v2 επιβεβαιώνω και εγώ σε mi8 Pro ότι όλα παίζουν μια χαρά και ο καιρός σε αυτόματη ώρα και η ειδοποιήσεις των κλήσεων όλα μια χαρά !! Μπράβο στα παιδιά για τον κόπο τους !!
-
Παράθεση από spideman3: “Γιατί εγώ ξέρω μήπως. Αλλά μόνο αυτός έμεινε και urikill οι άλλοι σταμάτησαν. Μονόδρομος πλέον. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ισχύει δηλαδή ότι ο xtrme θα βγάζει πλέον μόνο για mi9 και τέρμα για mi8 στην beta 20 επίσημα η όχι ??Ναι το mega λινκ είναι κλειδωμένο !! Πάντως και οι 2 είναι πολλή κοντά σε πολύ καλό σχεδόν ίδιο αποτέλεσμα βγάζουν ωραίες φώτο !!
-
Καλησπέρα !! Μόλις την έβαλα στο mi8 Pro και δείχνουν όλα καλά και το δαχτυλικό και όλα !! Μακάρι να είναι το ίδιο καλή και σε αυτονομία με την άριστη 9.3.14 την οποία την αποχωρίστηκα με μισή καρδιά !! Χα χα χα Το μόνο που βλέπω ότι στο μενού στης ειδοποιήσεις όλα είναι αγγλικά.. Και κώδικα ασφαλείας 01-04 ..?? Ξέρετε όταν έχουμε στο αυτόματο το night mode τώρα το απόγευμα τι ώρα πρέπει να αλλάζει από μόνο του για να δω αν έχει φτιάξει και αυτό ?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6229…
-
Παράθεση από spideman3: “Πριν 20 λεπτά δόθηκε η 4.3 από Urnyx05. New version of GCam 6.1.021 is out! Changelog: - Fixed a bug in Raisr code - Fixed crash on Redmi Note 6 - Added Noise Reduction Mode - Added Auto Bitrate (thanks Arnova) - Changed signing key (now it shouldn't give problems with fake positives on some antiviruses) Here is the link: MEGA WARNING: - Uninstall previous version and later install this one Γιώργο εγώ έχω την εντύπωση ότι του urnix05 είναι ελάχιστα καλύτερη. Στάλθηκε από…
-
Εγώ αυτές της μέρες έχω βαλεί και εγώ την στο Mi8 Pro την MGAC Urnyx05 4.2 με της ίδιες ρυθμίσεις που εχω και στην xtreme beta 20 ... H Αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κοντά σαν αποτέλεσμα αν και ισως έβνα κλικ ανωτερη η beta 20 χωρίς όμως να είμαι σίγουρος ακόμη οπότε ακόμη της τεστάρω για σίγουρα αποτελέσματα !!