Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ανέβηκα στο Θωρηκτό, που δεν είναι θωρηκτό, κ τι να δω, συνάντησα δύο "δικούς μας" !!! ” Έχει και σκουλίκια το θωρηκτό η μπα..?? Πόσες μέρες τα κάτσεις Αθήνα Μήτσουμ??
-
Παράθεση από Antretng: “Για δειτε εδω ενα συγκριτικό mi 9 με redmi note 7 σε κάμερα. Δείτε νυχτερινες στο 15:34. Είναι η ιδέα μου ή εχει περισσότερη λεπτομέρια το redmi? youtube.com/watch?v=e66WzM4OHiA ” Αντρέα η διαφορά είναι εμφανής σίγουρα η υπόθεση είναι για πολλά γέλια!! Βέβαια αν κάποιος φίλος από Αθηνα με mi9 θέλει να έρθει να τα βάλουμε δίπλα δίπλα με το mi 8 Pro τότε υα έχουμε περισσότερα συμπεράσματα!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Πολλή ανηφόρα βρε παιδιά... ” Και στροφιλικια... Με της μπαντεεεεεεεςςςςςςςςς !! Στο τέλος τρως το γλυκο !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και από μένα αν και είμαι στο γραφείο αντί να λιάζομαι σαν γεοσκλωληξ που είμαι.. Ποιος παει Καλάβρυτα ο μητσουμ ?? Μιας και είμαι απο εκεί... κατα 50%...
-
Παράθεση από spideman3: “Λάθη, λάθη συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα. Έτσι είναι ... Λάθη, λάθη συνεχόμενα επαναλαμβανόμενα. Αλλά μήπως αυτά τα λάθη και στης κάμερες και ποιο πολυ και στης rom που κάθε εβδομάδα 1 φτιάχνουν 2 χαλάνε μήπως λέω μήπως δεν είναι και τόσο λάθη και είναι σκοπιμότητες για να δικαιολογούν και καλά τα updates ?? Κανονικά οι dev rom θα έπρεπε να είναι κάθε 2 εβδομάδες... Δεν λέω άλλα γιατί θα βγω εκτός θέματος.. Έχει…
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα !! Ξέρουμε αν το mi store στο golden home το έχει ζωντανό στην βιτρίνα του η έστω κάποιος κοτσοβολος κλπ ώστε να πάμε να το δούμε απο κοντά ?? Επίσης ποιός φίλος το έχει εδω απο Αθήνα να μου πεί το δαχτυλικό του πόσο ποιό πολύ γρήγορο είναι που λένε σε σχέση με το mi8 pro πού έχω να δούμε στην πράξη αν αξίζει ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαληνυχταααααααααα παιδιαα .... !!!!
-
Παράθεση από foxy4270: “αποχωρουν οι devs ο ενας μετα τον αλλο σταματησε ο sanity και ο xtreme...δυστυχως το τελος πλησιαζει ” Παράθεση από spideman3: “Πότε το ανακοίνωσε ο xtreme? ” Αν και η κάμερα του mi8 γενικά πιστεύω έχει τερματίσει έχει φτάσει είδη σε πάρα πολύ καλό επίπεδο πού ξέρεις @foxy4270 ότι επίσημα ότι ο xtreme σταμάτησε το έχει πει ο ίδιος κάπου
-
Καλησπέρα . Έβαλα και εγώ την 3.5.9 έκανε την αναβάθμιση αλλά δεν δούλευε η αναγνώριση κλήσεων δεν έβλεπε της επαφές !! Ξανά έβαλα την 3.5.8 και όλα καλά. Το πρόβλημα έχει διορθωθεί τώρα στην 3.5.9 είναι θέμα application, συγκεκριμένης ρομ miui , κάτι άλλο ??
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από shinig: “Παράθεση από GeorgeHtz: “μπορεις να τραβηξεις κανονικη φωτογραφια με κλειστο το hdr ? ” Φιλε μου οχι έχεις δίκιο!! κολλάει το κουμπι και δεν γίνεται τίποτα!!και στην 19 γίνεται αυτό? ” το ίδιο γίνεται και στου san1ty παιδεια ” Παιδιά το ίδιο γίνεται και σε μένα στο mi8 pro με την τελευταία του xtrme !! Περίεργο ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε σεις που είναι οι άλλοι οι σκώληκες μήπως τους έβαγε καμιά καρακάξα ..??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Πάλι καλά που έχουμε και τοπ μαγκαζίνο και κινείται λίγο η τρούπα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και Χρόνια Πολλά και από μένα !!
-
Παιδιά μια που την έβαλα μια που την έσβησα !! Ωραίο το εφέ με την φόρτιση της μπαταρίας άλλα μου ξανά χάλασε το δαχτυλικό ξεκλείδωμα το γνωστό θέμα που δεν δουλεύει χωρίς το ρολόι ambient display συν ότι το dark mode ξανά δεν μου δούλευε στο automatic μόνο στο always οποτε επιστροφή στην πολύ καλή 9.3.14 μέχρι νεοτέρας.. Αχ ρε xiaomi eu. 'Oλο κάτι φτιάχνεις και κάτι χαλάς έλεος αν και λένε ότι μάλλον θα το φτιάξουν... xiaomi.eu/community/threads/mi…ingerprint-problem.49509/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους τούς φίλους !!!
-
Παράθεση από spideman3: “Δεν ξέρω δεν το δοκίμασα. Το ταβάνι του Mi8 το πιάσαμε πιστεύω με.xtreme beta 20. Τώρα περιμένουμε το Miui 11 μπας και κάτι αλλάξει γιατί στο Miui 10 το firmwarre ήταν αποτυχία. ” Όπως λέει και ο φίλος ο Γιώργης με xtreme beta 20 το mi8 έχει δώσει ταβάνι προσωπικά εγω΄σε mi8 pro έχω κατασταλάξει στο xml του josef77_Xcam_P3XL και πλέον δεν δοκιμάζω κάτι άλλο γιατί είναι άριστος συνδυασμός !!
-
Καλημέρα και καλή Κυριακή και από μένα !! Τώρα την κατεβάζω και εγώ να την δοκιμάσω !! Ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο καλή με την προηγούμενη 9.3.14 η οποία για μένα μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη εδώ και πολύ καιρό σε mi8 Pro σε αυτονομία !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο κλείσαμε δεν λες τίποτα..!! Δυστυχώς...
-
Παράθεση από osalonikios: “Πληροφοριακά πόσο σου στοίχισε η αντικατάσταση μπαταρίας; ” Η Μπαταριά κόστισε 9.50 ευρώ με 6 μήνες εγγύηση από σκουτζομάγαζο και την έβαλα μόνος μου !! Φίλε @BanditGR αφού κάποιος root-αρει και εγκαταστήσει το Gsam Battery Monitor με τα κατάλληλα permissions μετά αυτή η ίδια η εφαρμογή έχει μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας η όχι ??