Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πως θα το βάλουμε αφού έκανε και αναβάθμιση στο band 3?? Reset band και καθαρή εγκατάσταση το 3.5.8? Θέλω να το αλλάξω και εγώ σε mi8 Pro δεν έχει αναγνώριση ούτε σε μένα. Η απλά logout σβήσιμο την 3.5.9 και μετά εγκατάσταση την 3.5.8??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα λοιπόν λαμπερά σκουλικακια..
-
Παράθεση από BanditGR: “Ωπα μπερδευτήκαμε. Τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Κατά 99.9% δεν θα στρώσει. Έτσι έκανε και στο δικό μου με XTRV πριν αλλάξω συσκευή. Κατέγραφε για λίγες ώρες τη χρήση των εφαρμογών και μετά τέλος, μέχρι την επόμενη φόρτιση. Αρχαίο bug σχεδόν από τότε που βγήκε η συσκευή και δεν φτιάχτηκε ποτέ. Πολύ περισσότερο σίγουρος θα είσαι για τη σωστή χρήση ενέργειας αν root-αρεις και εγκαταστήσεις Gsam Battery Monitor με τα κατάλληλα permissions. ” Οκ Κωστή μου μπράβο γιατί άρχιζα να α…
-
Παράθεση από BanditGR: “Όταν το τηλέφωνο φορτίζει, δεν γίνεται καταμέτρηση της χρήσης των εφαρμογών. Επίσης σίγουρα γνωρίζεις ότι δεν είναι και η καλύτερη πρακτική να χρησιμοποιείς την συσκευή ενώ φορτίζει. Καταπονείς την μπαταρία χωρίς λόγο και είναι κρίμα γιατί είναι καινούργια. ” Καλημέρα. Βλέπω στο κινητό ότι η μπαταρία σε κατάσταση ύπνου είναι σούπερ. Εχτές το άφησα στο 39% και τώρα το είδα αλλά είχε μείνει στο ίδιο. Φιλε @BanditGR δεν το δούλεψα όσο φόρτιζε μιλάω για όλα αυτά αφού βγήκε απ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους τους φίλους!!
-
Παιδιά καλησπέρα. Έβαλα τελικά και νέα μπαταρία από άποψης δύναμης για 1η φόρτιση καλά πάει αλλά μου κάνει κάτι περίεργο το κινητό.. Το έβγαλα εδώ και σχεδόν 1.30 ώρα από το 100% πρώτη φόρτιση της νέας μπαταρίας τώρα είναι στο 74 % και ενώ δείχνει σωστά το sot οθόνης 1 ώρα και 1.ωρα και 13 λεπτά εβλεπα YouTube σχεδον μια ώρα και ίντερνετ browser και φώτο και έχω ανοιχτά από πίσω αρκετά στην χρηση μπαταρίας στης εφαρμογές δείχνει μονο την κάμερα 4.2 % και στο υλικό οθόνη 93.3 %όλα τα άλλα που είν…
-
Καλησπέρα. Θέλω να φλασαρω στο note 4 (nikel) MTK απο latest official global stable την τελευταία fastboot rom global dev να καθαρίσει και να δω μήπως και στρώσει !! Την διαδικασία την κάνω από εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) η με τον νέο οδηγό - tool του @Germak απο εδώ Xiaomi Aio Toolbox για όλες τις συσκευές Xiaomi και για όλα τα Windows (x86&x64) έβαλα από το tool είδη τους MTK drivers και λέω να την περάσω με το τελευταίο mi flash tool που έχω με σκ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Πάρε μία nohon από Κίνα...έχουν βγει σχετικά καλές σε άλλες συσκευές ή αν έχει κάποιο παιδί καμία άλλη πρόταση ” Δηλαδή έτσι όπως το βλέπεις να μην ασχοληθώ με fastboot rom είναι καθαρά μπαταρία?? Μέσα σε μισή ώρα από 100% πήγε στο 52% με το κινητό σχεδόν άδειο.. Και εδώ ποιος θα μου την αλλάξει?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62087/
-
Παράθεση από NasDriver: “Δες μήπως έχει φουσκώσει η μπαταρία, πολύ πιθανό να θέλει αλλαγή, αν στην κατανάλωση δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να την αδειάζει ” Στην κατανάλωση δεν δείχνει τίποτα σαν να μην εχει τίποτα μέσα.. Ξέχασα δεν το έβαλα το screen shot.. Μαλλον η μπαταρία κλάταρε?? Άρα δεν είναι θέμα ρομ?? Και αν ναι από που να την αλλάξω ανέστη??
-
Παιδιά καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας ή από τον @NasDriver η από όποιον άλλον φίλο ξέρει. Σας γράφω από το note 4 της ανηψιας μου αυτό που έχει το helio x20 το nikel δεν είναι? Το έχει 2.5-3 χρόνια κλειδωμένη με official 10.2 stable και η μπαταρία του έχει τεράστιο πρόβλημα. Μέσα σε μια νύχτα από το 70-80 μπορεί να πάει και στο 0.. Το βγαλα από το ρεύμα στο 100% πριν μισή ώρα και τώρα είναι στο 50%...Ποια fastboot rom να του βάλω μπας και στρώσει? Λέτε να θέλει αλλαγή μπαταρίας και αν ναι απ…
-
Καλημέρα. Από χθες την έχω περάσει και εγώ όλα καλά!! Όντως τα νέα futures που είναι??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή εβδομάδα
-
Καλημέρα Παράθεση από NasDriver: “Έλα ντε...τώρα σε κλήσεις, επαφές, μηνύματα, ήταν ΟΚ ” Παράθεση από ktsiaras: “και 7:5 ήρθε η πρώτη ειδοποίηση του καιρού λευκήμια χαρά δουλεύει στο auto ” Καλημέρα σας. Τελικά στο on μου κράτησε κανονικά μέχρι τώρα όλα μαύρα. Το άλλαξα στο off και βλέπουμε. Κάποιο bug είναι σίγουρα. Κατά της 6 το απόγευμα θα το ξαναβάλω στο auto και βλέπουμε αν θα αλλάξει!!
-
Παράθεση από NasDriver: “ΟΚ...μάλλον υπάρχει κάποιο bug...τώρα μου τα δείχνει άσπρα αντί για μαύρα ” Παράθεση από ktsiaras: “@geozn8Αυτή την επιλογή έχω ” Άλλαξα και ώρα και ζώνη και χώρα κλπ αλλά τίποτα..!! Μάλλον bug είναι.. Ανέστη μόλις έβαλα το on και μαύρισε.. Μετα απο πόση ώρα περίπου σου έκανε από μόνο του το μαύρο-άσπρο να το μετρήσω στην περίπτωση που αλλάξει και σε μένα..??
-
Την είδα την συντόμευση shortcuts αλλά την έχω απενεργοποιήσει γιατί δεν μου κάνει.. Εμένα για καποιον λόγο το automatic dark mode όχι δεν δούλευει στο αυτόματο.. Σε ποια ζώνη ώρα είσαι @ktsiaras έχεις Αθήνα, Κάιρο αυτόματο κλπ μήπως Κώστα παίζει ρόλο αυτό.. Αλλιώς δεν πάει το μυαλό μου κάτι άλλο.. Καμία ιδέα άλλος κανείς ?? Περίεργο... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62072/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62073/
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορεί αν έχει πρόβλημα στο Mi 8, τι να σου πω ” Μπορεί να είναι έτσι.. Ας μας απαντήσει και ο @ktsiaras αν του δουλεύει και όποιος άλλος φίλος έχει mi8 η και σε αυτούς που δουλεύει σωστά να μας πουν τι ώρα γίνεται η αλλαγή..
-
Παράθεση από mplevris: “Σε εμένα είναι μαύρο εδώ και καμιά ώρα σίγουρα σε tulip ” Παράθεση από NasDriver: “Κάνε και ένα reboot ” Παιδιά έκανα και reboot, άλλαξα και ζώνης ώρα αυτόματο και Κάιρο, μόλις βάζω στο <<απλό>> on όλα μαυρίζουν.. Μόλις μπει στο automatic δεν κάνει τίποτα... Έχει πάει 8++ σχεδόν βράδυ.. Γιατί δεν αλλάζει ..?? Φίλε @ktsiaras εσένα στο automatic τι κάνει?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62067/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦταίει που δεν έχουν όλοι υψηλό iq ραδικιού και δεν καταλαβαίνουν τα σθένος τον συγγραμμάτων της Φ αντασίας του αρχισκωληξ