Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Μπράβο πολλά συγχαρητήρια !!

• Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα κ εγώ κάτοχος του mi box μολης χτες αλλά έκανα το λάθος και έκανα την αναβάθμιση αμέσως μολης το πήρα... Πρώτο πρόβλημα δεν μπορώ να κάνω μετάδοση από το κηνητο με ήχο δεύτερο πως μπορώ να περάσω τον goggle brawnser?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα φίλε μου. Μπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσεις τι ακριβώς θες να κάνεις μετάδοση από το κινητό στο box γιατί δεν σε κατάλαβα. Όσο για Browser δες στην αρχή το πρώτο ποστ μου και θα …

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα και καλή Συνέχεια της ζέστης λέω εγώ.. Όχι φθινόπωρα κλπ που λένε μερικοί μερικοί.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/68423/

• Xiaomi Redmi Note 7

geozn8 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Και εγώ έχω βάλει την τελευταία αναβάθμιση σε Android 10 όλα μια χαρά σε global stable. Μακάρι να πάρουμε και το miui 12. Για να δούμε τι θα δούμε.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σαςςς.

• Παράθεση από yiatsou: “Καλησπέρα, πλέον είμαι και εγώ κάτοχος του mi box s λόγω αλλαγή του cosmote tv go στο νέο app. Ήθελα να ρωτήσω στο Netflix πως μπορω να δω σε τι ποιότητα παίζει η ταινία ? Στο control της τηλεόρασης πατάς το info και σου δείχνει π.χ. ότι σου δείχνει εκείνη τη στιγμή σε 720 ή 1080. Στο mi πως μπορώ να το δω? Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα. Θα πας στης ρυθμίσεις του box (δεν θυμάμαι ακριβώς που αυτήν την ώρα) στης ρυθμίσεις hdmi-ανάλυσης κάτ…

• Καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω και εγώ κάποια συμπληρώματα βιταμίνες κλπ από το iherb έχει πλέον αλλάξει με νέα μέθοδο για Ελλάδα και σαν αποστολή τώρα έχει 3 επιλογές : α) Speedex + Prepaid Duties & Taxes included β) Local Post Plus γ) Local Post Εγώ θέλω να επιλέξω την 1η μέθοδο Speedex και ας είναι η ποιο ακριβή. Αφού λέει ότι είναι προπληρωμένο και ότι εκτελούνται μέσο Ηνωμένου Βασιλείου άρα θα έχουμε πρόβλημα στο εδώ τελωνείο? Αξία κοντά στα 26 ευρώ και όλα μαζί κοντά στα 44 μέσο PayPal φυσι…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς σκουλικακια.

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Ας ελπίσουμε να δώσουν σύντομα και όχι να πιάσει χειμώνας την Global Stable official miui 12 rom για εμάς που έχουμε πάρει <<σύνταξη>> από τα φλασαρίσματα!!

• Αααχχχ είχαν που είχαν θέματα οι αποστολές γενικά τώρα λόγο Κορονοϊου ίσως είναι ακόμη ποιο δύσκολα. Υπομονή λοιπόν.

• Παράθεση από g7maks: “Έχω το mi box s και ξαφνικά δεν λειτουργεί η φωνητική αναζήτηση, έβγαλα τις μπαταρίες το αποσυνδεσα και το συνδεσα πάλι αλλά τίποτα, μήπως ξέρει κανείς κάποια λύση? Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα και καλή Κυριακή. Ναι δυστυχώς στο box s υπάρχουν αυτά τα κουλά αραιά συχνά. Δες παρακάτω στον οδηγό μου βήμα βήμα θα σε βοηθήσει να βρεις την λύση που θες. Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Stable Android 9 Pie update - Οδηγός, Tips, βήμα βήμα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σαςςς

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από propel: “Δεν μου πήρε τον σύνδεσμο βάλτο στην αναζήτηση είναι ένα πρόγραμμα του Nas Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk ” Ευχαριστώ. Το Bloatware removal tool δεν μπόρεσε να μου το αφαιρέσει, αλλά να είναι καλά τα παιδιά, ένας άλλος φίλος έγραψε τη λύση, με μια εντολή που πληκτρολόγησα και έγινε απεγκατασταση. ” Δεν μας την λες και εμάς την εντολή να την ξέρουμε?? Αχρείαστη να είναι

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και από μένα καλή εβδομάδα.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σαςςς

• Καλησπέρα. Από παλιά είχα ακολουθήσει με επιτυχία τα βήματα του οδηγού, με τον μόνιμο τρόπο. Έχω Windows 10 Enterprice ενημερωμένα και μου εμφανίζει κάτω δεξιά μόνιμα μια χαρά το μήνυμα!! Η Ερώτηση μου είναι, εκτός από παλιά που το κάναμε για κάποιους παλιούς drivers της xiaomi και για φλασαρισματα, γενικά χρειάζεται στην πράξη πουθενά άλλου να το επαναφέρω η όχι ?? Παίζει ρόλο εάν έχει κάποιος στο PC του σπασμένα Windows η προγράμματα γενικά με patch κλπ ώστε είναι καλύτερα να αφήσει απενεργοπο…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σας και καλή Κυριακή !!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Πολύ καλό αυτό.. Πρώτη φορά το ακούω.. Εμένα με την τελευταία αναβάθμιση Global Stable που πήρε προχτές όλα μια χαρά!!

• Mi Wi-Fi Extender Pro

geozn8 - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Κάνε την διαδικασία από την αρχή κανονικά. Βάλε China και θα σου παίξει.. Όσο αφορά το WiFi roaming ναι οκ δείχνει σαν ένα δίκτυο αλλά δεν αλλάζει μόνο του ρουτερ.. Θέλει όταν πας από την μία άκρη του σπιτιού στην άλλη ένα στιγμιαίο άνοιξε κλείσε το WiFi στο κινητό για να συνδεθεί στο Extender.. Αλλιώς τα αφήνουμε σαν 2.. Ότι βολεύει τον καθένα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως πολύ καλή αγορά!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σαςςς