Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜια Καλημέρα με σάλτσα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠολύ εργαλεία τα xiaomi.. Αμ πως...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και από μένα !! Χρόνια πολλά στην τρούπα που μας κρατάει ζεστούς της κρύες μέρες του χειμώνα και δροσερούς το καλοκαίρι !!
-
Παράθεση από johnnyman: “ Μπορείς φίλε μου ναι. Εγώ πρόσφατα γύρισα ξανά από global dev σε global stable μέσω updater με locked bootloader. Οπότε γίνονται και τα 2. Update to Global Stable ROM from Global Stable ROM, Update to Global Beta ROM from Global Beta ROM, Update to Global Beta ROM from Global Stable ROM and vice versa. The power of Mi8 be with you ” Και εγώ από stable σε dev πήγα με κλειδωμένο.. Εσύ πως ξαναγυρίσεις σε stable μέσο updater του κινητού??
-
Καλημέρα και καλή δύναμη σε όλους !! Γεια να μην χάνεται όποιος θέλει να βρει κάτι στο mi8 Pro μιας και είναι λίγο ιδιαίτερο να βρεις αξεσουάρ λόγο πλάτης χωρίς την τρύπα αλλά και για μπροστά ανοίγω αυτό το θέμα ώστε όποιος βρει αξιόλογες θήκες τζάμια κλπ που ταιριάζουν να τα λέει εδώ και έτσι ο ένας βοηθάει τον άλλον !! Γιαυτό θα κάνω εγώ την αρχή με τα αξεσουάρ που βρήκα εγώ αν και παιδεύτηκα λίγο και θα σας πω το γιατί παρακάτω !! Όσο αφορά της θήκες εδώ Ελλάδα δε υπάρχει κάτι ακόμα αξιόλογο …
-
Καλημέρα. Ξανά έβαλα στο νέο μου mi8 pro global version το οποίο έχει την global beta 9.1.17 το ελληνικό mifit 3.5.5 όλα καλά έβαλα και Αίγυπτο κλασσικά και είδα και τον καιρό !! Περιμένουμε την νέα αναβάθμιση
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλό βράδυ σε όλους με μια ανάμνηση από τα παλιά !! youtube.com/watch?v=fEYHLu6mpFk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας.
-
Παράθεση από spideman3: “Πες συσκευή που έχεις Γιώργο Mi8pro Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι σωστά (thanks για την σούπερ βοηθειά σου όλη την ημέρα ) έχω το mi8 Pro Global version με περασμενη επάνω την official MIUI 10 Global 9.1.10 beta Έχουν περαστεί οοολα εκτός από αυτό.. Περίεργο.. Κανά φώς στο τούνελ... ???
-
Παιδιά έβαλα το απόγευμα αυτήν την κάμερα MGC_6.1.021_BSG_Arnova-based_v.1.3c_fix_TlnNeun_xcam_5_beta5.apk με το ρυθμίσεις του γνωστού zip ολα οκ αλλα στις ρυθμίσεις της κάμερας δεν υπάρχει η καθόλου το disable pixel 3 AWB κλπ δεν μου το βγάζει κάν σαν επιλογή.. ξέρετε το γιατι ..?? ολα τα άλλα οκ. Προσπαθούμε και με τον spidy ποση ώρα αλλα τίποτα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60891/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60892/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλημέρα και Χρόνια Πολλά στους Θανάσηδες η Θάνους η Ταναση.. Χαχαχα
-
Παιδιά ξέρει κάποιος να μου πει εάν στην τελευταία beta xtrv η eu έχει τα παρακάτω χρωματιστά ρολόγια..? Γιατί στην global beta 9.1.10 δεν τα εχει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60862/