Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Τελικά όλα καλά με την παραγγελία από 22/12 η αγορά και σήμερα 16/1/2019, 13:36:35 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ. Οπότε οσονούπω αύριο - μεθαύριο θα είμαι και εγώ στο παιχνίδι !! Πάλη καλά αν σκεφτούμε ότι ήταν και γιορτές μόνο μία εβδομάδα καθυστέρηση από ότι συνήθως
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤην Λάουρα πότε την έχει να δούμε αντιδράσεις... ?? Η Πάει σταμάτησε κι αυτή ??
-
Παιδιά μιας και δεν θέλω να ζω στο απυρόβλητο το δέμα μου έχει φύγει απο ολλανδια και από 7/1 μου λεει ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ... Απο και κλειτε να μην εχει φυγει.. τα εδω ΕΛΤΑ δεν ξερουν κατι λενε και να μιλησω με τον αποστολεα... Κανονικα θελει 1.5 μερα να ερθει και να σκαναριστει.. να ρωτησω την post nl το banggood η να περιμένω λίγες μέρες μπας και το σκανάρουν ??
-
Παράθεση από George 21: “Τι είναι όλα αυτά??? Ποιο είναι αυτό που είχαμε τόσο καιρό???? ” Αν κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το σκέτο GSM για οικονομία μπαταρίας τι πρέπει να έχει από μαμά επιλεγμένο ..?? Και επίσης αν επιλέξουμε κάποιο και κάνουμε επανεκκίνηση θα το αλλάξει η θα το κρατήσει ..??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60748/
-
Παράθεση από NasDriver: “Banggood, Gearbest, Aliexpress, priority, απλό tracking number, free shipping χωρίς tracking number, όλοι στο ίδιο καζάνι είναι, του αεροδρομίου...Τετάρτη μου ήρθαν 4 δέματα μαζί, από 14 έως 47 μέρες, υπομονή ” Θα περιμένουμε δεν μπορούμε να κανουμε και κάτι άλλο...Απλά θα έπρεπε αυτά που έρχονται απο Ευρώπη να τα περνάνε οχι ολα στο ιδιο σάκο...!!
-
Καλήμερα. Θέλω μια μικρή βοήθεια από όποιον ξέρει σίγουρα η έχει παραγγείλει κι αυτός κάτι ανάλογο. Θέλω να αγοράσω διαφορά αξεσουάρ από bg 6-7 τεμάχια διαφορετικά που μαζί με το priority πάνε στα 64 ευρώ.. Τα βάζω στο καλάθι και λέει : CN (Itemes will be shipped in 4 packages. Εννοεί 4 διαφορετικά πακέτα με 4 tracking number η σε μια κούτα με 1tracking θα έχει 4 δέματα..?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60646/
-
Παράθεση από Harrytzo: “Το περίμενα πως μπορεί κάποια στιγμή να μου συμβεί αλλά όχι από banggood. Ok ευχαριστώ! ” Παράθεση από Harrytzo: “Θα κάνω υπομονή αναγκαστικά μήπως και απαντήσουν ” Και ηθικών δίδαγμα φίλε χωρίς να θέλω να σου προσθέσω κι άλλη στεναχώρια ποτέ δεν αγοράζουμε κάτι ακριβό οτιδήποτε εκτός Ευρώπης τουλάχιστον χωρίς PayPal !! Νόμος !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ θερμοκρασία έπεσε μέσα στην τρούπα γιαυτό δεν την βλέπεις... χαχαχα Κρυυυυυυυοοοοοοοο σημερα..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή εβδομάδα. Kαι χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.
-
Παράθεση από Takis K: “Έχω κάνει τόσο πριν όσο και στο τέλος καθαρισμό των cash αλλά τίποτα.Θα το φορτίσω και θα κάνω μια καθαρή εγκατάσταση να δω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπες στην διαχειριση εφαρμογών βρες την εφαρμογη θέματα μπες στην λεπτομερειες και απο εκει κανε διαφραφη δεδομενων και μνημης cache !!
-
Παράθεση από chrispsil: “Πέρασα και εγώ με τη σειρά μου τη νέα έκδοση και υπάρχει μονίμως το εικονίδιο των θεμάτων στην γραμμή ειδοποιήσεων. Έκανα πολλαπλά reboot αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς πως να το διορθώσω; ” Έκανες μια εκκαθάριση της εφαρμογής wice cache και data μήπως και ξεκολλήσει ?? Αλλιώς μετά κάποιο θεματάκι υπάρχει !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους τους φίλους!!! Με Αγάπη υγεία και ευλογίες Κυρίου στης οικογένειες μας!!!