Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Άντε καλά μου σκουληκάκια.. Με το καλό να μας βγει και να μας μπει ... χαχαχα Το νέο έτος !!

• Παιδιά πήρε το μάτι μου σε ένα κανάλι στο telegram την παρακάτω φώτο με νέα ρολόγια στο always on !! Ωραία νέα εάν μπορέσουν και τα καταφέρουν τελικά !! Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω επί του θέματος η και κάποιο λινκ κάτι ώστε να διαβάσουμε παραπάνω πληροφορίες ..?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60423/

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

New GR apk Hey Plus 1.1.3.2 - with a lot of Changelogs is on the way !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και αγάπη στις οικογένειες μας !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους !!

• Εχτες το βράδυ έκανα την νεα παραγγελία με priority.. Μέσα γεναρη θα έχω το νεο μου κινητό άραγε η θα πάει ποιο μακριά η βαλιτσα ...

• Xiaomi box 3

geozn8 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Βαλε την εφαρμογή es explorer για να μπορείς να βλέπεις μεσα στο στικακι τι εχεις και να παίζει της ταινίες σου κλπ !! Τώρα εαν θες να αυξήσεις τον αποθηκευτικό σου χωρο τότε πρέπει να του κανεις διαμόρφωση αναγκαστικά !!

• Xiaomi box 3

geozn8 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από Harrytzo: “Παιδιά καλημέρα. Μόλις παρέλαβα το νέο mi box s. Προσπάθησα να περάσω Kodi με αυτό τον οδηγό 4D Kodi Build | Το μοναδικό add-on που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις στο Kodi Όλα οκ μέχρι το τελευταίο στάδιο 4D build αλλά δεν γίνεται τπτ άλλο. Προφανώς είμαι ανίδεος. Αφαίρεσα το Kodi βρήκα άλλες οδηγίες στα ελληνικά το ξαναεβαλα και πάλι στο σημείο install from zip file επιλέγω το αρχείο που έλεγαν οι οδηγίες αλλά δεν γίνεται τπτ απ' αυτά που γράφει. Ξέρει κάποιος κάποιον οδη…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημερα σε ολα τα σκουλικακια !!

• MI 8 Προστατευτικα

geozn8 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από komatoza: “Τελικά Spigen η nillkin? Το δεύτερο όντως τρώει την οθόνη η έτυχε ένα περιστατικό? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω ψηφίζω nillkin παρολλο που τρωει απειροελαχιστα μου αρεσει ποιο πουλυ ειναι και ενα τακ ποιο φαρδυ και δεν μου αρεσει αυτο το περιμετρικο ενα νυχι - ποντο που αφηνει το Spigen.. Συν οτι ειναι ενα κλικ ποιο παχυ και ποιο γερο απο το spigen.. !!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Φροντισα εγώ, ξέρω πως είσαι τραχανοπλαγιάς!! ” Αραχνοφωτογραφοπλαγιας θα έλεγα εγω... χαχαχα !!

• Παράθεση από tan: “Καλησπέρα παιδιά! Μόλις έκανα flash από το twrp την εφαρμογή με τον updater σε mido. Είμαι σε αυτό το στάδιο Μόλις μπείτε στην MIUI, πηγαίνετε Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση και κάνετε μία Διαγραφή/Καθαρισμό Δεδομένων και είστε έτοιμοι. Οι επιλογές που έχω είναι εκκαθάριση όλων των δεδομένων & εκκαθάριση προσωρινής μνήμης,τί από τα δύο; ” Παράθεση από BanditGR: “Όλων των δεδομένων για να είσαι σίγουρος. Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι αν η εφαρμογή σου δου…

• Παράθεση από alvin1983: “A και βάλτε και στο μοντέλο της πίσω κάμερας Pixel 2 XL Γιατί είναι κάτι ενδιάμεσο στη λεπτομέρεια του Nexus 6P και Pixel 3 XL. ” Πολύ σωστή η επισύναψη σου φίλε θα δοκιμαστεί πάραυτα... Χαχαχα

• Παράθεση από mparaxir: “Ειλικρινά σκέφτομαι να βάλω την τελευταία global η καθοδικη πτώση μπαταρίας συνεχίζει απο τοτε που μπήκε η china αλλαξαμε source εκτος απο την πρώτη μετα οι υπόλοιπες ειναι σε θεμα μπαταριας χάλια. Ξεκινησα με 100% στις 7 το πρωι και εχω ηδη 47% με περιήγηση και κανένα παιχνίδι οταν δεν εχω δουλειά ” Ποια εννοείς την πρώτη dev που είχε καλή αυτονομία..?? Εννοείς σε 9 άρα και αν ναι ποια??

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

New Greek Hey Plus 1.1.2.2 will come with a lot of new things - Keep Going !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

giphy.gif&ehk=wFVePejqps4gSdOks+Bn3Q Ψηφίζω την κουρτίνα 4 χαχα.

• Εγω παιδιάα με το νεο firmware κιόλας με το καιρό ολα καλα μια χαρα βλέπω τον καιρό κλπ !! Μόλις άλλαξα location και έβαλα Ελλάδα δεν πανα το έκανα ανανέωση ανοιξε κλεισε το παίδευα πόση ωρα ανανέωσα και την εφαρμογή καιρού κλπ είχε πεισμώσει πουθενα.. Ξανά έβαλα το Κάιρο και στο δευτερόλεπτο τσουπ να ο καιρός...

• Παιδιά θα συμφωνήσω οτι η καμερα στην τελευταία pie εχει βελτιωθεί παρα πολλή και βγάζει και στην απλη κάμερα αλλα και στην λειτουργια νύχτα πολυ καλες φωτο.. Απο bsg εχω κρατήσει την f και βλέπουμε να υπαρχει και αυτη !!

• Παράθεση από paiktaras: “αυτό Xiaomi Mi Band 3: νέα αναβάθμιση διαθέσιμη, θα «λύσει» τα χέρια σε πολλούς! το είδατε ? ” Καλημέρα.. Παικταρα όσοι έχουμε το νέο Mi Fit από εδώ έχουμε και αυτήν την δυνατότητα του διαδρόμου με το νέο firmware

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651