Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μόλις πέρασα και εγώ εντελώς αυτόματα την νέα έκδοση όλα καλά.. Ευχάριστη προσθήκη η λειτουργία και διαδρόμου.. Αν και είναι ίδια με την άσκηση σωστά δεν μετράει κάτι άλλο...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΩραία αφού σου έφτιαξε μια χαρά γιατί είναι πολύ καλή λάμπα..
-
4g+ & Μι 8
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
Μήνυμα4g έχω και εγώ με wind σε όλη σχεδόν την Αθήνα.. Αλλά 4g+ ούτε για δείγμα.. Δεν ξέρω τι παίζει...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤώρα που το σκέφτομαι μάλλον λάθος κάνετε... 5 ντο ζαλι μας είχες τάξει βρε....
-
Μια χαρά περάστηκε στο mi8 Pro χωρίς κάποιο θέμα η σφάλμα !! Ευχαριστούμε !!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “1) Πρώτα θα πρέπει να κάνεις Flash την παλιά 8.11.23 ROM και μετά Restore το backup του TWRP. (αν χρειαστεί βέβαια να γυρίσεις πίσω)2) Δεν θα έχεις κανένα θέμα αν γυρίσεις πίσω στην 8.11.23 ” Πολύ ωραία και για να ξανά κάνω flash την 8.11.23 (αν χρειαστεί) με Swipe to Factory Reset μόνο ξαναγυρνάμε φτάνει η θέλει και Format Data - yes ..?? Να φανταστώ όταν ξανά μπαίνει κάποιο restore θέλει ξανά για root flash το magisk κλπ mod σωστά ??
-
Καλησπέρα. Μόλις κατεβάζω και εγώ την τελευταία για το mi8 Pro μου !! Είχα <<μείνει>> επίτηδες στο κινητό με την πολύ καλή 8.11.23 μιας και μου είχε κάτσει πολύ καλά στο κινητό !! Το έχω στήσει κανονικά με όλες μου της εφαρμογές κλπ εκτός από φώτο και βίντεο !! Θυμίστε μου λίγο βρε παιδιά η εσύ φίλε @MIUI_ART γιατί έχω καιρό να το κάνω μόλις έκανα μέσο TWRP ένα full back up χωρίς κανένα σφάλμα ..!! Έγραφε το γνωστό (exl.storage) άρα αν βάλω την νέα ρομ από πάνω χύμα μόνο με wipe cache - dalvik α…
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕδώ ταιριάζει η γνωστή ατάκα μιας παλιάς διαφήμισης... Μάκη.. Κρυώνω... Χαχαχα
-
-
-
Παράθεση από Antretng: “Λοιπόν, όσοι θέλετε να πειραματιστείτε, στο pocophone δουλεύει αρκετά καλά αυτή η έκδοση: MGC_6.1.021_MI8_V1d.apk με αυτές τις ρυθμίσεις: YM70q2 ” Καλησπέρα σε όλους!! Και μιας και είμαστε ανήσυχα πνεύματα μόλις έκανα ένα μίνι τεστ στο mi8 Pro μου με την 013 v1c και την 021 V1d με της ρυθμίσεις του @Antretng τα συμπεράσματα δικά σας !! 013 night sight vs 021 night sight IMG-20181215-000352.jpg IMG-20181215-004019.jpg 013 night sight vs 021 night sight IMG-20181215-001417.…
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά έμαθα μαζί με το αμάξι δίνουν δώρο και το παρακάτω εορταστικό γλυκό... (Hidden Content)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε Android 8 και πάνω δεν έχετε το Dolby Atmos αλλά το Dolby Plus που είναι ένα Module του Magisk.Στο Kenzo και σε όσες συσκευές είχαν Android 6&7 ROM, το Atmos ήταν αυτόνομη εφαρμογή και δεν χρειαζόταν να κάνετε Root για να τρέξει. ” Εγώ έχω κάνει ρουτ με το τελευταίο magisk 18.0 αλλά για το mi8 pro δεν το βρίσκω καθόλου ξέρετε γιατί..??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους τους φίλους.. Βλέπω χιονίζει σήμερα.. Μπρρρ
-