Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Είναι έτοιμες οι νέες ROM 8.12.7 για τα Mi-8 / Mi-8 EE / Mi-8 PRO / POCO F1. Σταματάει η διανομή των ROM για τα Mi-5 (Gemini) & Mi-8 SE (Sirius) από το xiaomi.eu (Source)” Φιλε @MIUI_ART ειναι η τρίτη (3) φορά που ρωτάω που ειναι η ρομ για mi8 Pro - explorer κλπ γιατί δεν είναι στο λινκ της 1ης σελίδας ..?? Εννοείτε οτι πρέπει να την βλέπουν όλοι οχι μόνο οσοι είναι VIP..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤρίκυκλο και ταμπούρλο για κόρνα... Χαχαχα
-
Καλημέρα σε όλους τους φίλους!! Παιδιά οι ρομ για mi8 Pro, Explorer Edition κλπ έχουν εξαφανιστεί να φωνάξουμε την νικολουλη..??
-
Οπότε όσοι έχουμε mi8 Pro η explorer κλπ η 8.12.7 που είχαμε στο email δεν είναι σωστή να περιμένουμε την επόμενη..??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Σε Android 8 και πάνω δεν έχετε το Dolby Atmos αλλά το Dolby Plus που είναι ένα Module του Magisk. ” Εγώ έχω κάνει ρουτ με το τελευταίο magisk 18.0 αλλά για το mi8 pro δεν το βρίσκω γιατί..?? Επίσης στην πρώτη σελίδα δεν βλεπω μεσα στο λίνκ να υπάρχουν οι ρομ για το mi8 Pro - Explorer κλπ..??
-
4g+ & Μι 8
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚανονικά αν πιάνει 4g+ πρέπει να δείχνει και το + ... Εμένα με wind που έχω στο Γαλάτσι μόνο 4g σκέτο βλέπω πάντως...
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχει θαμπωθεί από την ομορφιά γιαυτό δεν βγάζει καλές...
-
Δείξτε μας την αρχική σας οθόνη
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΕδώ είμαι και εγώ με το 8αρι μου... Χαχαχα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60034/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά!!
-
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλε. Ξεκλείδωσες τελικά έβαλες twrp?? Όσο για της ρομ υπάρχουν εδώ με ελληνικά και σε stable 8αρα και σε dev xtrv beta η απόφαση ποια θα βάλεις ανάλογα τα γούστα σου βέβαια ξέρεις εσυ... Τι άλλο θες να μάθεις??
-
-
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΤι εννοείς δεν συνδέεται η λάμπα... Δεν σου ανοίγει από το κινητό ?? Εμένα μέχρι χτες πάντως μια χαρά μου συνδεόταν !!
-
Xiaomi box 3
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαιδιά μιας και έχω το box 3 νομίζω ότι με το καινούργιο φοράνε τον ίδιο επεξεργαστή σωστά ..?? Έχει κάτι άλλο παραπάνω το νέο μποξακι ώστε να αξίζει τα λεφτά του η μπα .. ?? Για όσους θέλουν να αγοράσουν ένα xiaomi box διαβάστε θα έλεγα πρώτα και το παρακάτω άρθρο (εάν επιτρέπετε) και μετά αποφασίζουν !! Xiaomi Mi Box S | Η τέταρτη γενιά Android TV-Box είναι ποιοτική αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Τα icon τι είναι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε αν εννοείς το εικονίδια του καιρού είναι είναι άλλη εφαρμογή καιρού που μοιάζει με την μαμά αλλά έχει πολλά widgets εικονίδια πακέτα για τον καιρό και πολύ παραμετροποίηση.. Αυτήν βάζω τα τελευταία χρόνια συνέχεια... details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=el details?id=bz.zaa.realnature&hl=el