Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 701-720 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Hey+ Application
ΜήνυμαNew version roll out its Hey Plus 1.1.1.2 with Battery display option and more..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα, καλή εβδομάδα !!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά εγώ με την προτελευταία xtrv 8.11.23 την έχω τερματίσει την banka και με βλέπω να μένω για καιρό εδώ.. Μου έχει κάτσει πολύ καλά... Χαχαχα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59932/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59933/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59934/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59936/
-
Παράθεση από flxas: “Μιλαω για ναυαρχίδες. Στο mi8 τη νύχτα με κλειστά data και WiFi όχι σε flight mode όλοι πιστεύω εχουμε drain 1-2% ανά ώρα ανάλογα με τι εφαρμογές εχει περασμένες ο καθένας μας. Φαίνεται καθαρά και στο διάγραμμα του φίλου που ανέβασε screenshot και του απάντησα. Σε standby δεν μπορεί ακόμα να συγκριθεί με άλλα λογισμικά το miui στο θέμα μπαταρία. Και τα iPhone είναι ναυαρχίδες. Υπάρχουν ένα σωρό πιθανόν σκουπίδια που μας τρώνε την μπαταρία... ” Εγώ φίλε μου στο mi8 Pro με 8.1…
-
-
-
MI 8 Προστατευτικα
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΘα ήθελα μια βοήθεια από εσάς. Έχω το Xiaomi mi8 Pro-UD (Equuleus) και έχω ήδη δοκιμάσει στο τηλέφωνό μου το Nillkin 3d-3cp και το SpigenGlas.tR παρόλο που είναι φανταστικά γυαλιά και ιδίως το nillkin πιάνει και όλη την οθόνη αλλά χωρίς αποτέλεσμα !! Ο λόγος είναι επειδή η οθόνη - κάμερες mi8 με το mi8 Pro δεν είναι ίδιες !! Η απόσταση μεταξύ της κάμερας και των ακουστικών στο mi8 είναι 2,5mm και mi8 Pro 1,5mm. Τα αποτελέσματα όπως μπορείτε να δείτε στις επόμενες φωτογραφίες για να κρύψετε το γυ…
-
-
V10 Themes
geozn8 - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από alnikou: “δικές μου ταπετσαρίες πως γίνετε να βάλω ” Πατάς κάτω αριστερά της 3 γραμμές παρατεταμένα και σου βγάζει ένα έξτρα μενού εκεί έχει και ταπετσαρίες και widget κλπ
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα σκουλικακια θα ηθελα μία βοήθεια η και 2... σε φιλο κολλητο που του εσπασε το κινητο και θελει να παρει χιαομι ποιο να του πω σαν κυρίως το ποιο απροβλημάτιστο να εχει otg κ αν γινεται να εχει την μπαντα την 800αρα (b20) ?? 1. Xiaomi Mi A2 lite 2. Xiaomi redmi 5 plus 3. Xiaomi redmi note 5 pro 4. Xiaomi redmi note 6 pro
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σας!!