Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Dear Friends we have new Greek Update soon : Hey Plus 1.1.0.7 with a lot of Change logs !! Upload soon !!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• V10 Themes

geozn8 - - V10 Themes

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κάνε τις αλλαγές σου και γύρισε πίσω. Εναλλακτικά βάλε Ελβετία ή κάποια χώρα εκτός ευρωπαϊκής Ένωσης με ίδια ζώνη ώρας. ” Το καλύτερο να βάλετε που είναι 3 σε 1 είναι το Κάιρο (Αίγυπτος) .. Και ίδια ζώνη ώρας έχει και θέματα και με αυτήν την επιλογή το mi band 3 παίζει τον καιρό σωστά!!

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από Antretng: “Σας ευχαριστώ παιδιά. Χρόνια πολλά και στο συνονόματο . Υγεία και ευτυχία σε όλους. ” Παράθεση από ANDREAS54: “Εγώ ως γνωστόν δηλώνω γέρος αν και ο συνονόματος δηλώσει γερός σας έχουμε καλύψει. ” Χρονιά πολλά παιδιά και τα γλυκά λίγα λίγα έχει κουραμπιέδες αρκετούς...

• Ξεκλείδωσα το έβαλα και όλα μια χαρά !! Ευχαριστούμε πολύ !!

• Επιτέλους παιδιά πριν λίγο ξεκλειδωσα Έβαλα twrp, back up, και σβουντουριξα για αρχή την τελευταία ελληνική xtrv.V10.0.2.0 8.1 και άνοιξε στο μπαμ !! Μια χαρα !! Ξανα τσέκαρα και αντι ρολ ακόμη στο FAILED ειναι.. Το ερώτημα μου είναι εάν περάσω την τελευταια 18.11.23 9.0 και μετα για κάποιον λόγο θέλω να ξανα γυρίσω πισω στην xtrv stable εαν εχει γράψει antiroll 1 θα μπορει να ξαναπάει χωρις brick η οχι..??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Κάνει και τσάμπα σάουνα βρε συ... Εδώ άλλοι τρέχουν Αιδηψό και Καιμακτσαλάν..Και αυτός το έχει τσάμπα...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Μητσούυυυμ κρυώνω... Στη - ρελα αγάπη μου.... χαχαχχα Καλημέρα !!

• Παράθεση από Xristos Andreou9: “@milouk οτι και να πω ειναι λιγο... Συγχαρητήρια φιλε μου... ” OOOυυυυααααα Θέλω και εγώωωωω ... Βγάλτε και έναν για το mi8 pro το πλερώνω όσο όσο...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ λέω να Φάει 2-3 σουβλακια με διπλή πίτα μαζί με κρασάκι η μπύρα.. . Ένα 2 γλυκά και μετά θα κοιμηθεί σαν πουλάκι και δεν θα καταλάβει ούτε υγρασία ούτε παγωνιά τίποτα...

• Παράθεση από vanni: “Οκ συγνώμη για την παρατήρηση και μπράβο για τον κατατοπιστικό οδηγό ” Μπράβο Βαγγέλη δεν στο είχα ότι είσαι ψαγμένος εκτός από τα gadget και στης εντολές.. Οι παρατηρήσεις με ωραίο τρόπο πάντα βοηθάνε γενικά το λέω και είναι ευπρόσδεκτες άλλωστε έτσι όλοι βάζουμε ένα λιθαράκι για να κάνουμε την ζωή μας ποιο εύκολη... Αν τελικά εσυ η οποίος φίλος το κάνει ας μας πει..

• Παράθεση από Octaviastikos: “Εγω μόνο αυτό θα πω...με τον Κερνελ 1.9 stable του @milouk.... ” Παράθεση από flxas: “Εβαλα και εγώ την 1.9 του @milouk και βλέπω την διαφορά στην μπαταρία... Μπράβο ” Παράθεση από alvin1983: “StackPath Βάλε αυτό μέσω twrp. ” Παιδιά δεν θυμάμαι εάν έχει απαντηθεί αυτος ο κερνελ κάνει και για το mi8 Pro η όχι ..?? Ξέρει κάποιος να μου πει ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα ααα

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από insideman75: “Φιλε μου για να σου απαντήσω είναι 2-3 μικρά πραγματακια που με ενοχλούν. 1ον το notch δεν κάθεται καλά σε κάποιες εφαρμογές. Τα gestures δεν λειτουργούν το ίδιο ομαλά ενώ μερικές φορές εχουν ένα ελάχιστο μεν ορατό δε κόλλημα. Η ποιότητα της φωτογραφίας Παρ όλα τα νέα καλουδια ( 960 fps night mode κτλ) είναι μάλλον χειρότερη. Με σώνει ένα port που υπάρχει για Google camera. Υπάρχουν κι άλλα π.χ κρασαρει το Google assistant προβλήματα με το pubg κ.α αλλά αυτά δεν με ενο…

• Παράθεση από insideman75: “Παιδια καλησπέρα. Πώς θα μπορέσω να γυρίσω από Dev 8.11.15 σε 10.0.3; Από recovery δεν με αφήνει επειδή η Dev είναι 9 και η global 8.1 αν μπορεί κάποιος θα το εκτιμούσα ” Φίλε μας μπορείς να μας πεις 2-3 λόγους γιατί δεν κρατάς την 9 αρα dev και θες να ξανα γυρίσεις ..?? Σε λίγο και εγώ ξεκλειδώνω και σκέφτομαι τι ρομ να βάλω κλπ...