Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά κάπου διάβασα πριν ποιο πριν ότι μείωσαν κι άλλο το ξεκλείδωμα στης 70 ώρες ισχύει η είναι ράδιο αρβύλα ....???
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Επειδή θέλω να στήσω το pc του αδερφού μου με drivers προγράμματα adb κλπ που έχουν 2-3 xiaomi και αυτοί νομίζω έχει windows 10 η μπορεί και 7 αρι δεν θυμάμαι.. Φίλε @NasDriver η @Germak .. 1) και σε αυτόν πρέπει να του απενεργοποιήσω την υπογραφή για να μπουν με τα νεα δεδομένα οι οδηγοί κλπ η οχι ?? 2) Τον νεο φάκελο με τους τελευταίους ADB απο που τους κατεβάζω ??
-
Καλημέρα.. Φίλε @Germak 2 ερωτήσεις please.. 1) Αν σε έναν υπολογιστή με το tool αυτό εγκαταστησουμε και drivers για Snapdragon και για mediatek πειράζει?? Λογικά όχι.. Εε?? 2) Από παλιά από εποχή mi5 είχα και έχω στο pc μου με Windows 10 απενεργοποίηση την ψηφιακή υπογραφή μόνιμα.. Τώρα χρειάζεται να το αφήσω έτσι η αυτό ήταν παλιά να την ενεργοποιήσω ξανά μόνιμα θα περνάνε οι οδηγοί και οι εντολές - flasarismata κλπ??
-
MI 8 Προστατευτικα
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΑν εννοείς 0.5 mm μικρότερο ίσως καλύτερα ώστε αν βάλεις θήκη λίγο ποιο παχιά να μην σου πετάει το γυαλί.. Θα το δούμε... Εμένα ειλικρινά φίλος μου με mi8 έβαλε το spigen και δεν ήταν ευχαριστημένος... Χαχαχα
-
Παράθεση από Harrytzo: “Fast 23 αν δεν κάνω λάθος είναι Γερμανία. Έπαθα ακριβώς το ίδιο με yeelight bulb ήταν κάτω από 22€ αλλά δεν ήταν καθόλου fast. Η DHL απλά το παίρνει από έμπορο και το πηγαίνει αεροδρόμιο, η εδώ διακίνηση γίνεται με ΕΛΤΑ. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ανάλογα ίσως την αξία του δέματος.. Και εγώ από εκεί ψώνισα 2 ταμπλετ ναι από Γερμανία τα στέλνουν και DHL μου τα έφερε σπίτι αλλά αν θυμάμαι καλά σε.. 2 εβδομάδες περίπου 10 - 15 μέρες έρχονται …
-
MI 8 Προστατευτικα
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδιά σήμερα το πρωί παράβαλα τελικά το nillkin 3d-3cp για το mi8 !! Εκ πρώτης όψεως δείχνει σούπερ. Ελπίζω να μην έχω θέμα στο mi8 Pro μου με το δαχτυλικό !! Όταν έχω νέα θα σας πω !! forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…b24024efec1be1226e71d8d0a forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…b24024efec1be1226e71d8d0a
-
Παράθεση από xristos9: “Παιδιά καλησπέρα. Τι τζαμακι έχετε βάλει εσείς; Έχω φάει το ίντερνετ αλλά δεν μπορώ να καταλήξω. Είχα το ultimate shield αλλα μου έτρωγε οθονη με το μαύρο στο πλάι και το έβγαλα. Είχα και κάποια από gearbest τα asling αλλά πολύ μάπα γιατί γύρω γύρω δεν κολλάει. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγώ φίλε για να μην ξεφύγουμε εντελώς θέματος μιας και έχει είδη θέμα εδώ αγόρασα το nillkin 3d-3cp !! Nillkin-Amazing-3D-CP-Max-Full-Face-Tempered-Glass-Black-Mi…
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα.... σε ολους τους σκουλικοφιλους...
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Δεν το ξέρεις εσύ Αντρέα.... Κ σεις που θα πάρετε καινούργιες, @@, ενημερώσεις αραχνια, τι θα καταλάβετε? Μόνο όταν υπάρξει ενημέρωση που θα φτιάχνει φρεντο εσπρέσσο μέτριο θα ξανασυγκλονιστω από αναβάθμιση!! ” Έλα παιδιά έλειπα και εγώ όλη την ημερα.... Με πόσα παγάκια και τι Φ καλαμακι θες να ειναι μητσο..??
-
Magic WormHole
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=f5lNzedF9Mg
-
Μπράβο ρε συ μόνο ένα μεγάλο μπράβο !!
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Ποιά είναι αυτή η Λάουρα ρε σεις να τη δούμε λίγο και εμείς και που? Η Ναργες είναι? ” Αν ειναι η ναργες θελω να την δω οχι λιγο αλλα πολυ... αχχαχα
-