Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Weather app
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΗ Αλήθεια είναι ότι η μαμά εφαρμογή είναι περιορισμένη σε δυνατότητες δεν έχει ρύθμιση χρόνου ανανέωσης κλπ !! Υπάρχει λύση όμως να κατεβάσετε το παρακάτω είναι ίδιο με το μαμά ποιο ωραίο και πολύ παραμετροποιήσιμο !! details?id=pro.burgerz.miweather8&hl=el και έξτρα εικονίδια - θέμα κλπ το δουλεύω σε όλα μου τα xiaomi !! details?id=bz.zaa.realnature
-
Για mi8 στο official site en.com δινει αυτην την στιγμη μονο fastboot global stable : Xiaomi MIUI Official Forum Αν θες official china δίπλα εχει αρκετες.. : 通过线刷升级 Βασικα στο σαιτ διαλεγεις το κινητο σου πατας download και εκει μετα πατας flashing guide - Fastboot Update και σου δειχνει της ρομς που θες !!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή δύναμη σε όλους.
-
mi8 καμερα
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Απλά στο Mix2s κάνει παπάδες σε αντίθεση με Mi8. Για το Mix3 δεν έχουμε δείγματα από κατόχους της συσκευής. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έλα ρε συ spidy και εμείς κάνουμε τουλάχιστον διακόνους.. ρε συ... Οσονούπο και καλύτερα...
-
Παράθεση από sgatz: “Στα σκρουτζομάγαζα έχει 26... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω το βλέπω με 24,15 ... άλλο τσιγκούνη κοιτάμε ..??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Παιδιά άποψη μου μιας και εδω Ελλάδα το βρίσκεις πλέον στα 24+... και μίας και το ελληνικό app - firmware μπαινει κανονικά να πάρεις το international απέξω μόνο και μόνο για να λεει πισω το CE δεν λεει...
-
V10 Themes
geozn8 - - V10 Themes
ΜήνυμαΘα δω ρε συ αν αλλαξω ρομ κλπ μπορει και να φτιαξει...
-
Παιδια εγω παντως στο mi8 PRO την εχω βαλει εδω και λιγες μερες και ουτε καν την βλεπω στης εφαρμογες της καταναλωσης μπαταριας..!! Εννοητε την λειτουργω χωρις κλειδωμα..
-
-
V10 Themes
geozn8 - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από vanni: “Γιώργο αν προσπαθείς να ανοίξεις το link από την εφαρμογή του forum δεν ανοίγει σε πάει σε σελίδα κινεζική , πάτα από Tapatalk και θα σου δώσει επιλογή να ανοίξει ή με το θέματα ή με browser επέλεξε τα θέματα και θα είσαι οκ. ” Ντεν εχω ταπατολκ my friend... Κατι ενναλακτικο που να ανοιγει την εφαρμογη.. υπαρχει...??
-
V10 Themes
geozn8 - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από coxy13: “Έχεις την εφαρμογή εγκατεστημένη? Για τα θέματα εννοώ. Αν όχι δεν θα σου ανοίξει το link. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την έχω εγκατεστημένη αλλά με παει σε μιά σελίδα και απο εκει δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα ουτε να δω ποιο θέμα είναι για να το κατεβάσω.. Ίσως σκέφτομαι να φταίει η ρομ που έχω ακόμη την μαμα china.. Oταν βαλω την ελληνική θα σας πω !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλό μεσημέρι σε όλους ..!! Άραγε στην σελήνη που θα πάμε θα πιάνουμε 10G εκεί με τα κινητά μας !!!