Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από KOSTAS MATS: “ΥΓ. Τελικά το mi box μόλις παρέδωσε πνεύμα.. Από Δευτέρα θα κοιτάξω για την εγγύηση.. ” Και πολύ καλά θα κάνεις !! Απλά έτυχες σε ελλατωματικό για να σου κάνει όλα αυτα τα κουλά !! Καλύτερα ψαξτο με εγγύηση γιαυτό άλλωστε την χρειαζόμαστε !! Παράθεση από master.alarm: “Καλημέρα σας, ξέρουμε κανένα Bluetooth gamepad για το mibox από Ελλάδα; ” Φίλε μου προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει κάποιο αλλά με μια γρήγορη ματιά βλέπω με κάνα 15 ευρώ έχει κάποια φθηνά στο Skroutz , οπότε…

• Παράθεση από KOSTAS MATS: “Ναι ακριβώς. Στην αρχή όλα πήγαν καλά μέχρι προχθές που δεν έβλεπε το WiFi. Τώρα κάνει ότι να ναι. Όχι συνέχεια αλλά κάποιες φορές ενώ βάζω you tube με πετάει έξω ή κάνει επανεκκίνηση. Χθες ήμουν στο kodi και με πήγε σε άλλο πρόγραμμα στα καλά καθούμενα. Και μια ερώτηση γιατί το puffin δεν με αφήνει να κατεβάσω; Έχω ενεργοποιήσει τον αποθηκευτικό χώρο και την εγκατάσταση από τρίτους. Μου βγάζει μήνυμα download is not supported on this device yet ” Καλημέρα. Λόγο τον ημ…

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς !!

• Παιδιά νοιώθω ένα ντε ζα βου.. Σαν από 40 Άρης είμαι 35 Άρης.. Καλά Αλμπέρτο η από το πολύ μέσα στο σπίτι μπερδεύεις τι λες διαφορετικά πήγενε πάρε χαρτομάντιλα τα δίνει σε προσφορά ο Άδωνις αυτές της μέρες στα σούπερ μάρκετ θα σου χρειαστούν..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σαςςς!!

• Καλησπέρα. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ναι ίσως παίζει σημαντικό ρόλο τελικά αν και προαιρετική.. Δοκίμασε κιόλας αν έχεις ένα 2ερο τροφοδοτικό ρεύματος μπας και το μαμά έχει θέματα η αρχίζει και τα παίζει δες το και αυτό..

• Καλησπέρα φίλε Κώστα καλός ήρθες στην παρέα μας. Όσο αφορά το rotation controller αυτό που έβαλα στον οδηγό είναι μια ενδεικτική εφαρμογή. Υπάρχουν ίδιες αρκετές οπότε δοκίμασε κάποια άλλη μέχρι να βρεις την κατάλληλη. Επίσης λόγο αλλαγής λογισμικού σε android 9 λογικό είναι κάποιες παλιές εφαρμογές να μην σου παίζουν.. Κοίταξε να κάνεις της τελευταίες ενημερώσεις από το Play Store και σε όσες δεν υπάρχουν ψάξε να βρεις ενναλακτικες. Επίσης το ότι βγαίνει μήνυμα που λέει ότι δεν είναι συμβατή μι…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπερα καλησπερα ...

• Παράθεση από spideman3: “Θα έλεγα urnyx05 v2.2 ” Παράθεση από Antonis83: “Εάν θέλεις έτοιμα xml για κάθε περίσταση τότε Miniflex 3.3 του Marco. ” Παιδιά δεν έχω εγώ το κινητό αλλά φίλος κολλητός.. Θέλω μια έτοιμη με ρυθμίσεις για όλες της συνθήκες και κυρίως πρωί κατά προτίμηση αλλά και βράδυ οκ η αλλιώς μια καλη με συγκεκριμένο xml που να του το βάλω μια τσακ μπαμ να είναι έτοιμο.. Του urnyx05 v2.2 παίρνει xml και αν ναι ποιο συγκεκριμένο είναι το καλύτερο για γενική χρήση ?? Αυτη η Miniflex 3.…

• Από alli άστα να πάνε και έχει τρελή ποικιλία το άτιμο..

• Παράθεση από spideman3: “San1ty 7.2 μετά την εγκατάσταση κάνουμε εκκαθάριση δεδομένων. san1ty: F1MinimalMod.apk ” Παιδιά ψάχνω για φίλο με mi8 να του βάλω καλή gcam με ωραίο σύνολο.. Παλιά εγώ είχα την 6.1.21 XCAM Beta 20 με josef77 xml και ήταν ταμάμ.. Τώρα τι παίζει αυτήν την περίοδο με xml κυρίως αλλά και χωρίς??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Καλησπέρα σας κύριοι. Πώς σας φαίνεται αυτή η αυθαιρεσία της κυβέρνησης σχετικά με τα δέματα κάτω των 20€ Έχουν πλάκα αυτή της ΝΔ. ” Πλάκα μας κάνουν δεν υπάρχει... Αν δεν μας πιανει το τελωνείο και ο ΦΠΑ για άνω τον 22 τότε δηλαδή μετά θα παίρνουμε δηλαδή π.χ μια θήκη φθηνή των 3 ευρώ και θα μας βγαίνει 18 .... !!

• Καλά κρασιά.. Έτσι όπως το πάνε ούτε καρφίτσα δεν θα μπορούμε να αγοράζουμε απέξω .. Για να δούμε τι θα δούμε..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Globalization version... ” Πρόσεχε της κουτσουλιές Γιάννη αν σου ανοίγω κλείνει οπότε θες θα της τρως μπαμ.. Χαχαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς

• Παράθεση από tasos17: “Εννοώ όπως αυτό που είναι στα κινητά. Που μετά από reset σου λέει εάν θες να φέρεις το παλιό αντίγραφο. ” Δοκίμασε το μια δεν χάνεις κάτι λογικά αλλά εγώ είμαι ποιο παραδοσιακός δεν πολύ συμπαθώ τα clouds κλπ όποτε προτιμώ ποιο παραδοσιακές λύσεις και αποθήκευση στο PC Σκέψου όμως πολλά πράγματα που θες να σώσεις μπορεί να μην λειτουργούν σωστά πάλι από το 8 σε 9 οπότε και πάλι προτιμώ σώσιμο σκέτο apk και μετά ξανά εγκατάσταση και βίντεο φώτο κλπ διαδικασία σαν να ήταν κι…

• Παράθεση από tasos17: “Οι εφαρμογές που είχα πριν θα έρθουν από Google Back Up? Η να κάνω manual back up με κάποια εφαρμογή;; Προτείνετε εφαρμογή ” Καλημέρα. Το Google back up δεν το ξέρω καθόλου. Αυτό που έκανα από παλιά πάντα είναι back up 5-10 όσες εφαρμογές θέλω οπωσδήποτε να μην χάσω και μετά οι υπόλοιπες με καθαρό download από το Play Store. Διάβασε λοιπόν στον οδηγό μου Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Stable Android 9 Pie update - Οδηγός, Tips, βήμα βήμα στην ενότητα 6 προτείνω κάποιες εφαρμογ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά σαςςς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σαςςς