Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• V10 Themes

geozn8 - - V10 Themes

Μήνυμα

Παράθεση από coxy13: “Έχω βάλει αυτό. Εχει ορισμένα θεματάκια αλλά για μένα αμελητέα. Stock [Black Mode] V10! Συνδέσμος: -小米主题商店 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και απο αυτον τον συνδεσμο πως θα το κατεβασουμε >>??

• V10 Themes

geozn8 - - V10 Themes

Μήνυμα

Καλημέρα. Παιδιά υπάρχει κάποιο θέμα miui 10 όπως το default αλλά σε dark η σε σκούρο?? Πολύ ασπριλα ρε συ... Χαχαχα

• Καλησπέρα σε όλους !! Θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας και σε λίγες μέρες ξεκλειδώνω και εγώ και σκέφτομαι τι ρομ να βάλω στο Mi8 PRO... Το κινητό είναι σταθερότατο με την china stable _V10.0.2.0 που έχει τώρα και δεν είμαι για πειράματα .. Ποια είναι η γνώμη σας γιατί σαν ρομ και κινητό υποθέτω πάνω κάτω ίδιες είναι..να του βάλω 9.0 η να μείνω με 8.1.0 και μετά απο 3-4 ρομ ακόμη να βάλω το android 9 ?? Επίσης μέχρι στιγμής ποια 8 αρα θεωρείτε ότι είναι ποιο καλή και σταθερή ?? Ευχαριστώ

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Ελα ντε.. Υποτίθεται αυτο ποιο παλιά ηταν ανά σεζόν... και τωρα εχει κλεισει πανω απο χρονο.. Αλλα τοσα φρουτα που μαζευουμε θα τα κανουμε κρασι στο τελος...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα.. Παιδιά δεν ξέρω που αλλού πρέπει να το γράψω αυτό γιαυτό ρωτάω εδώ που το βλέπουν όλοι..!! Τι γίνεται με τα φρούτα του κρυμμένου θησαυρού..?? Και τι εννοώ.. Με αφορμή το χτεσινό βραδινό πώς γίνεται εγώ να είμαι όλη νύχτα στο pc πάνω από 8 ώρες άνοιξε κλείσε σελίδες στο φόρουμ και με το ζόρι να βρίσκω 1 αλλά άλλος φίλος όπως εχτές το βράδυ να έχει ο ίδιος 9 συνεχόμενα σε 1-2 ώρες.. Έλεος κάτι παίζει δεν μπορεί..Και κάπου γράφει ότι οι ανορθόδοξοι μέθοδοι απαγορεύονται...

• Παράθεση από milouk: “Εννοια σου και σε εχω φτιαξει για την 1.9... εφτιαξαν τα reboot και απο 4.9.135 εχει γίνει upstream σε 4.9.137 που είναι και η πιο προσφατη έκδοση - βγηκε χτες προχτες- και απο compilers μεχρι τωρα απο Uber 9.0.0 επεσα σε κατι πιο stable 8.2.1 GNU πάλι με κατάλληλες παραμέτρους (-mtune ) για τον Α75-Α55 (snapdragon 845). Στείλε PM στο telegram για beta. ” Αδελφέ συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις ένα μεγάλο μπράβο !! Να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ ο kernel 1.8 ο τελευτα…

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

New Greek Hey Plus 1.0.9.2 will come soon- Keep Going Changelog : Some functions require the Firmware v1.4.0 or above. ★ [New] Snooze mode. ★ [New] User Feedback History. ★ [Optimization] Running positioning tracking. ★ [Fix] Some connection problems. ★ [Fix] Web SMS not received. ★ [Fix] Repeat received notifications.

• Παράθεση από Germak: “Ναι αδελφέ θα το βγάλω αλλά δεν έχω χρόνο.θελω να πιστεύω η σήμερα η αύριο θα το φτιάξω και θα ανεβεί. ” Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σε καλά!! Θα το περιμένουμε. Ευχαριστούμε

• Καλημέρα σε όλους τους φίλους. Twrp ελληνικό για το mi8 Pro θα βγάλεις?? Είδη υπάρχει και για το 8.0 και το 9.0 αλλά μόνο στα αγγλικά και κινέζικα..

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Το καλό είναι ότι έχουν κόψει της 720 ώρες πού ήθελε παλιά και αυτό τουλάχιστον βοηθάει πολύ !!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παιδιά για βοήθεια εκτός από το πολύ καλό banggood σας βάζω copy-paste από απάντηση email ερωτημάτων που είχα κάνει στο geekbuing και δείτε τι μου απάντησαν !! 5.We would recommend you with the EU Priority Line / HKEU Priority Line, which we will pay the tax for the orders. Sincerely, Ella Customer Service Representative Geekbuying www.geekbuying.com Άρα σου λένε οι ίδιοι ότι οι φόροι είναι προ πληρωμένοι.. !!

• Παράθεση από trifos: “Απο το geekbuying eu priority line με ποια εταιρεία παραλαμβανω; και πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει; ” Το στέλνει Ολλανδία αλλά από εκεί το στέλνουν με dhl !! Ας μας πει και κάποιος άλλος που αγόρασε πρόσφατα για επιβεβαίωση !!

• Παράθεση από kggian: “Καλημέρα σε όλους. Λέω να ψωνίσω από Gearbest ένα mi 8. Το έχει σε email only πολύ καλή τιμή. Θυμίστε μου με τι μέθοδο αποφεύγω, λέμε τώρα, το τέρας; Μήπως priority line; Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βεβαίως το κοπανάς βάζεις το priority το σταυρώνεις κιόλας και με το καλό να σου έρθει !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σκουλικάκια ..! Νοτιαδάκια σήμερα και μυρωδιές Αγριολούλουδου....

• Μια χαρά και με κλειδωμένο και με κινεζική μπορεί κάποιος να βάλει και playstore και google services δες παρακάτω πως : Πως να εγκαταστήσουμε το Google Play Store σε οποιαδήποτε Xiaomi συσκευή [οδηγός βήμα βήμα][GAPPS] !! Εναλλακτικά κατέβασε και βάλε το Google Installer for Mi8.zip από εδώ : [Device Team] Google Play Installation on Mi 8/SE Running China ROM! - Xiaomi Mi 8/SE/EE/Lite/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Το έχω κάνει στο δικό μου κινητό !!

• Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από geozn8: “Γιατί μόνο στην china rom ?? Εαν βάλουμε δηλαδη την ελληνικη 8.11.8 δεν θα μπορούμε σαν απλό apk να βάλουμε και την google camera με απλή εγκατάσταση ??Επίσης μπορει να μας πεί κάποιος mod εάν στην καινούργια xtrv 8.11.8 έχει μέση στην μαμα κάμερα την λειτουργία super night mode ?? ” Η ελληνική ειναι βασισμένη στην china rom!Super night δεν ξερω παντως σκετο night εχει forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59225/ ” Καλημέρα. Εγώ εννοούσα εάν η ελλ…

• Παράθεση από spideman3: “Στην china rom μόνο. Αλλά στο Mi8 είναι ενεργώ το 2api Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Γιατί μόνο στην china rom ?? Εαν βάλουμε δηλαδη την ελληνικη 8.11.8 δεν θα μπορούμε σαν απλό apk να βάλουμε και την google camera με απλή εγκατάσταση ?? Επίσης μπορει να μας πεί κάποιος mod εάν στην καινούργια xtrv 8.11.8 έχει μέση στην μαμα κάμερα την λειτουργία super night mode ??