Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαιδιά το νέο mi8 pro 8/128 δεν το κοιτάει κανείς για αγορά ?? Είναι σούπερ πολύ ωραίο και τα σπάει !!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Εγώ με το που έβαλα την πόλη Κάιρο έφτιαξε πάντως ..!! Ναι ξέρω είναι σπαστικό..
-
Παράθεση από phpscript: “Παράθεση από kpavlatos147: “Καλησπέρα. Μερικές φορές δεν βγάζει την τρέχων θερμοκρασία και μερικές φορές μου τη βγάζει. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό?? ” Κι σε εμενα το ιδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Είναι γνωστό θέμα και φταίει η ρύθμιση της αυτόματης ζώνης ώρας !! Βγάλε την από το αυτόματο και βάλε καιρό + 2 και θα φτιάξει !! Υπομονή μέχρι να διορθωθεί ..!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παιδιά καλησπέρα. Βγήκε και νέο Twrp για Mi8 - Pro με android 9.0 το βρήκα στο βιετναμέζικο miui φόρουμ. Αυτό πρέπει να έχετε όσοι θέλετε να βάλετε την 8.11.8 με android 9.0 Pie !! Το νέο Twrp είναι το recovery-TWRP-3.2.3-1102-XIAOMI8UD-CN-wzsx150.img και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο !! Και καλά flasarismata !! Chia sẻ - TWRP 3.2.3-1102 hỗ trợ android 9 cho mi 8 pro | MIUI Việt Nam
-
Android 9
ΜήνυμαΤελικα εψαξα και βρηκαι και για το νεο ευχαριστω πολυ !!
-
Android 9
ΜήνυμαΦιλε καλημερα. Ξερεις εαν εχει βγει και νεο twrp για 9.0 για αλλα xiaomi mi8 pro κλπ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΩραίος ο φίλος ο τασος μια χαρά άντε με το καλό να το χαρείς !! Εγώ το mi8 pro το έχω ευχαριστηθεί !!
-
Παράθεση από geozn8: “Με το καλό να το φτιάξετε με την ησυχία σας και να μας το δώσετε !! Εγώ παιδιά και αγαπητοί κύριοι mod έχω μια απορία να σας πω όσο αφορά μια λειτουργία και δεν ξέρω εάν είναι bug.. Από την αρχή που φτιάχτηκε η νέα δυνατότητα - λειτουργία στο band 3 η λεγόμενη <<Άσκηση>> για μένα έχει απογειώσει το ρολογάκι και την δουλεύω καθημερινά κυριολεκτικά !! Βλέπω όμως μετά λύπης μου το εξής... Κάνω π.χ 1.5 ώρα άσκηση γράφει ώρα , διάρκεια, live παλμούς, και τα βήματα που κάνεις αυτ…
-
Και εμένα το λέει αυτό δεν είσαι ο μόνος... Χαχαχα
-
Καλημέρα. Το νέο Mi Fit 3.5.3 με το νέο διορθωμένο Firmware προεγκατεστημένο ανέβηκε στο 2ο ποστ η είναι ακόμη το παλιό??
-
Την επωνυμία της επιχείρησης: Bangood Την Διεύθυνσή της (URL): banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi8 Pro Transparent Την ημερομηνία αγοράς: 28/10/18 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 12 μέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δε χρειάστηκε ακόμα Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): θετικά!! Αγορά με κουπόνι + priority (Χωρίς Τελωνείο).
-
Εδώ και μια ώρα το έχω και εγώ λοιπόν στα χέρια μου είχε μέσα την china stable 9.6.6 αν θυμάμαι καλά και πήρε αμέσως αναβάθμιση ota στο miui 10 στην τελευταία σταθερή 10.0.2.0 !! Το δε ξεκλείδωμα της οθόνης όλα τα λεφτά !! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59094/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59095/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59096/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα