Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από lorenzo81: “Ευχαριστώ πολύ δεν το ήξερα! Κατέβασα το 1.7 και το φιξ Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παιδιa ξέρουμε αν αυτός ο κερνελ κάνει και για το mi8 pro ??

• Με το καλό να το φτιάξετε με την ησυχία σας και να μας το δώσετε !! Εγώ παιδιά και αγαπητοί κύριοι mod έχω μια απορία να σας πω όσο αφορά μια λειτουργία και δεν ξέρω εάν είναι bug.. Από την αρχή που φτιάχτηκε η νέα δυνατότητα - λειτουργία στο band 3 η λεγόμενη <<Άσκηση>> για μένα έχει απογειώσει το ρολογάκι και την δουλεύω καθημερινά κυριολεκτικά !! Βλέπω όμως μετά λύπης μου το εξής... Κάνω π.χ 1.5 ώρα άσκηση γράφει ώρα , διάρκεια, live παλμούς, και τα βήματα που κάνεις αυτό το διάστημα παρόλλο …

• Παράθεση από trifos: “Για να δούμε πόσες ώρες θα σου έρθουν; ” Για αρχή πρέπει να μετράω ανάποδα της 72+ ώρες για να παραλάβω μέχρι δευτέρα πρωί ... και μετά βλέπουμε και για ξεκλείδωμα τι και πως..!!

• Άντε παιδιά την δεύτερα θα το έχω στα χέρια μου ..!! Είναι είδη στον δρόμο για Κ.Δ. Αττικής !! Όταν το πάρω με το καλό κατευθείαν βουρ για πατσά... εεε για ξεκλείδωμα ήθελα να πω...

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά!!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Εαν υπαρχει ειδικο γυαλι για το fingerprint δεν το ξερω.. αλλιως το πουλαω κατευθειαν.. οσο για της θηκες θα δειξει... Παιδια ευχαριστα τα νεα μαλλον απο οτι βλεπω δουλευει και με γυαλι τωρα στο mi8 pro ελπιζω να μην εχουμε κατι διαφορετικο.. youtube.com/watch?v=lofg5nPKc5s youtube.com/watch?v=-JuhRxqmL1c Οσο αφορα της θηκες για το xiaomi mi8 pro εγω πηρα της εξης 3 παρακατω και βλεπουμε ποια θα κατσει ποιο καλα !! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59064/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php…

• Παράθεση από casabel: “Α ωραία έδεσε το γλυκό , δε μπορούμε να βάλουμε screen protector μπροστά για να μη χάσουμε το ξεκλείδωμα και πίσω για εμάς που εχουμε πάρει το transparent δε βάζουμε θήκη για να μη χαλάσουμε την ωραία πίσω όψη! ” Φιλε οσο για το μπροστα θα σου πω και εγω σε λιγες μέρες που θα εχω και εγω με το καλο το δικο μου εχω παραγγείλει και το 3CP 3D TEMPERED της nillkin οποτε θα μάθουμε...!! Γεια πίσω ομως μετα απο πολυ ψάξιμο παράγγειλα ειδη 3 διαφορετικές πισω διαφανείς θηκες ωστε…

• Φίλε @ikleos καλοδούλευτο καταρχάς και μπορείς να μας πεις εαν το 2ερο twrp που έβαλες και σου δούλεψε εαν είναι αυτο recovery recovery-TWRP-3.2.3-0927-XIAOMI8UD-CN-wzsx150.img η κάποιο άλλο να μας πεις να το κατεβάσουμε και απο πού ?? Άρα τώρα έχεις κατασταλάξει μέχρι στιγμής με την τελευταία stable eu. την xiaomi.eu_multi_MI8Pro_V10.0.2.0.OECCNFH_v10-8.1 η οποια έχει ελληνικά και δουλεύει σωστά ??Ξαναδοκίμασες μήπως να ξαναβάλεις την ελληνική xtrv αφού έφτιαξες το σωστό twrp ??

• Παντως τοσο και καιρο το mi8 pro transparent τουλαχιστον της τελευταιες 2-3 σαν τιτλο το λενε κιολας ειναι απο CN

• Παράθεση από Readiness: “Εμενα για καποιο λογο το στειλανε με DHL μεσω Γερμανιας..και ειναι ηδη στο τελωνειο Ελλαδας μεσα σε 3 μερες...Σταλμενο απο ΗΚ..Κάτι μου λεει οτι εχουν στείλει κατι αλλο.. Εχει άλλος παρομοια εμπειρια? ” Πες μας κιόλας ποιο κινητό παράγγειλες και από που να σου πω.. Το απλο mi8 ναι απο HK το στελνουν...

• Παράθεση από Readiness: “@geozn8 To pro το αγορασες απο BG? Αν ναι, απο που στο στειλανε, CN or ΗΚ? Με DHL? ” Καλησπέρα. Ναι με το BG το αγόρασα στης 22/10 !! Το έστειλαν από CN με Post NL. Και μου βγάζει το σύστημα από 02-11-2018 20:27 The item is processed at the PostNL sorting center !! Λογικά είναι κοντά και είναι θέμα χρόνου να φύγει από Ολλανδία για Ελλάδα σωστά ??

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παιδια καλο μεσημερι και καλη ορεξη....

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά και καλή δύναμη !!

• Παράθεση από nflo: “Πάντως για να ξέρεις στο paypal έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις να κάνει την μετατροπή η τράπεζά σου και όχι το paypal. Οπότε θα σου πρότεινα να την βάλεις στο paypal και να επιλέξεις να κάνει την μετατροπή συναλλάγματος η τράπεζά σου. Έτσι θα έχεις και την επιπλέον ¨ασφάλεια¨ του paypal. ” Λοιπόν παιδιά την είχα κάνει και εγώ παλιά και την ξανά τσέκαρα για σιγουριά η διαδρομή είναι η εξής : -> Settings (εικονίδιο με γρανάζι πάνω δεξιά). -> Πληρωμές ρυθμίσεις -> Αυτόματες π…

• Τα τσακάλια είναι πάντα έτοιμα... χαχαχα άντε με το καλό το νέο firmware !!

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

New Greek Hey Plus Application 1.0.8.3 it's on the way !! Hey Plus 1.0.8.3 - Changelog : ★ [Fix] Connexion problem with the bracelet due to automatic Bluetooth pairing. If you still can't connect after upgrading, please manually delete the bracelet in the Bluetooth parameters and try reconnect with Hey Plus application.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εντάξει ρε συ με κάτι πρέπει να μας τα Φουσκώνει... πως θα γίνει.. Θα βγάζει ωραίες φωτογραφίες...