Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58986/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58987/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΨήνονται τα γλυκάκια και οι σαμπάνιες ερχονταιιιιιιιι............
-
Την επωνυμία της επιχείρησης gearbest * Την Διεύθυνσή της (URL) GearBest: Online Shopping - Best Gear at Best Prices * Tι ακριβώς αγοράσατε 2 tablet chuwi hi9 pro * Την ημερομηνία αγοράς 23/10/2018 * Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 9 * Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 8 * Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) * Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) Κανένα μέχρι στιγμής από Ευρωπαϊκή αποθήκη
-
-
Mibox 3 και αναβάθμιση σε Oreo
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από blade_: “Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ!, είμαι λίγο κολλημένος να έχω την τελευταία έκδοση του Android.. Οπότε ναι θα τη βάλω Πώς περνιεται όμως? ” Υπαρχει μαμα recovery στο box απο εγω κανω που και που clean cache κλπ αν θυμαμαι καλα εχει και επιλοαγη για install rom κλπ..Δεν θυμαμι την διαδικασια πατηματος των κουμπιων με το χειριστιριο klp ψαξτο στο youtube και θα βρεςι πως να μπει στο μαμα recovery και λογικα θα το κανει αφου πρωτα εχεις περασει προφανος χυμα την ρομ μεσα στην μν…
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Το επόμενο post ανοίγει την 3.999. Λίγο έμεινε παληκάρια. Κουράγιο. Στα 10k να αιτηθούμε μετάλλιο. ” Γιατί όχι βρέ καθόλου κακιά ιδέα να βγει και σκουλικιαρικο μετάλιο
-
Παράθεση από giannis1998: “Αγόρασα χτες το mi band 3 και ενώ κατάφερα να το συνδέσω επιτυχώς με το κινητό , κατέβασα και την εφαρμογή Mi Fit στην ρύθμιση για τις εξερχόμενες κλήσεις δεν μου είχε καθόλου επιλογή για αναγνώριση των στοιχείων του καλούντος. Σας αφήνω εδώ κάτω και ένα screenshot από αυτό που μου δείχνει η εφαρμογή. Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. ” Φίλε αν την κατέβασες απτο play store σβήσε την και βάλε την δικιά μας την ελληνική απτο λινκ παρακάτω και θα δεις... Mi Fit 3.5.2…
-
Παράθεση από chrisnik: “Δεν μου γέμισε το ματι η νεα εκδοση... Εχω μεινει στην 0.15 κ πιστευω οτι ειναι η καλύτερη μεχρι στιγμης ” Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να σας ρωτήσω σε όσους την έχουν δοκιμάσει μιας και εγώ με το καλό περιμένω το νέο μου mi8 σε λίγο διάστημα ίσως και άλλοι θα ήθελα να σας κάνω 2 ερωτήσεις !!! 1) Με την μαμά κάμερα λέτε να μην <<ασχοληθούμε>> καθόλου και να βάλουμε κατευθείαν την gcam ?? Και μέχρι στιγμής ποια έκδοση είναι η ποιο καλή και σταθερή ?? 2) Μπορεί παρακαλώ όποιος …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλό μεσημέρι σε όλους τους φίλους !!!
-
Παράθεση από echaosad: “Εδώ και καιρό το σκέφτομαι να το πάρω για να αντικαταστήσει το mi band 3. Υπάρχει κάτι που δεν έχει το hey αλλά έχει το mi band 3? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλησπέρα ! Χρονόμετρο δεν έχει σίγουρα και να μπει στο αθόρυβο η συσκευή αλλά πιστεύω ότι σε μελλοντικά update ίσως τα βάλει και αυτά.. Αυτά τουλάχιστον έχω εντοπίσει εγώ μέχρι στιγμής.. Αλλιώς όλα τα άλλα τα έχει !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίναι ένα ανέμελο πουλί βρε γιαυτό...