Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από das_krimi: “Κατι για τους stable χαρακτήρες? No root καρντιά μου ” Μα έχει μέσα και για non rooters users εφαρμογή.. Κατεβάσεις τα 2 αρχεία και είσαι κομπλέ..!!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Να δούμε ποιοι θα είναι οι επίλεκτοι - τυχεροί που θα χωρέσουν να γράψουν στην 4000 ... Θα γίνει μάχη..χα χα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από das_krimi: “Δωστε κάνα καλό apk για YouTube downloader converter ” Γεια δες το παρακάτω από τους xda το youtube vanced !! Πολύ καλό !! [APP][MOD][ROOT/MAGISK/NONROOT] YouTube Vanc… | Android Development and Hacking

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Γενικά όταν παραγγέλνουμε από Ασία έχουμε πάντα και τα ρίσκα μας.. !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα όλη την ημέρα λαιηντης αντ σκουλικάκια..!! biggrin.png biggrin.png

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Αν το ανοίξει η πεθερά μπορεί να εκραγεί... χαχαχα

• Αυτες είναι επίσημες κινέζικες με αγγλικά μόνο μέσα ενώ η νεα xiaomi.eu mi8 pro V.10.0.2.0 έχει και μέσα πολλές γλώσσες και ελληνικά που μας ενδιαφέρουν σωστά ?? Αν και έμαθα από επίσημα χείλη ότι θα βγει για το mi8 UD και xtrv rom πολύ σύντομα !!

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

geozn8 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Η Γνώση είναι δύναμη αγαπητέ μου φίλε γιαυτό ψαχνω παντού ... χαχαχα

• Hey+ B1800 0.95 Inch AMOLED Smart Watch NFC

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Αυτό το θέμα αφορά όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με το νέο και πολύ όμορφο Hey+ Smartband Θα ανανεώνονται συνεχώς, όποτε και εάν υπάρχουν νέα ερωτήματα. Tο Hey+ SmartBand δεν παράγεται από την Xiaomi, αλλά από την θυγατρική της Ryeex! Έτσι,το Hey + SmartBand λειτουργεί με το Hey + App το οποίο το έχουμε και στα ελληνικά και το Mijia όχι με το Mi Fit όπως το Mi Band 3. Το έχω παραλάβει εδώ και λίγες μέρες από το πολύ καλό και αξιόπιστο μαγαζί το Βanggood το οποίο το ευχαριστώ πολύ για όλη την …

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

geozn8 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “Τελικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και αγόρασα το mi8 pro 8/128 "twilight gold" !!! Στα 493€ τελική τιμή. ” Ωραίος ο παίχτης μπράβο άντε με το καλό γινόμαστε αρκετοί !!

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Ready and the Greek translation just right now !! The Greek new apk HeyPlus_1.0.8.1 it will be ready in very little time !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλό μήνα !!

• MI 8 Προστατευτικα

geozn8 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από TheoV: “New Original Nillkin Tempered Glass Screen Protector For Xiaomi Mi8 Mi 8 H+ Pro 6902048158702 | eBay For XIAOMI Mi 8 Nillkin 3D Curved 9H Full Cover Tempered Glass Screen Protector | eBay To δευτερο ειναι full cover δεν αφηνει κενα καθολου K κοιταξε κ καποια λλα μ χω παρει τωρα π πηρα φορα χαχα Cafele Matte TPU Case for Xiaomi Mi 8/ Mi 8 SE/ Mi 8 Explorer Edition Ultra thin 0.5mm Soft TPU Case for Xiaomi MI8/ MI8 SE-in Fitted Cases from Cellphones & Telecommunications on Ali…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Άμα είναι global θα μιλάνε international βρε αν είναι china τι να μιλάνε... χαχαχα

• MI 8 και εξέλιξη τιμών

geozn8 - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Παράθεση από trifos: “Εγω που θελω να πέσει το mi8 pro 8/128 περιμενω εδω και αρκετό καιρό. Προς το παρων ειμαι με το mi8 128 ” Καλησπερα φιλε. Εμενα το δικο μου ειναι ειδη ευρωπη και το περιμενω !! Ποσο θες δηλαδη να πεσει το 8/128 PRO ??

• Αντε ωραία νέα γινόμαστε αρκετοί στην παρέα από οτι βλέπω !! Με το καλό να παραλαβεις !!

• Παράθεση από makis1024: “Στο mi 8 pro έχω μείνει εγώ , για άλλο πράγμα συζητάμε; ” Για το νέο Xiaomi Hey+ smartband που έλαβα χτες στα χέρια μου λεω βρε.. Παράλαβα το Chinese version ενώ απο την πρώτη στιγμή είχα παραγγείλει το international version ...Το κινητό με το καλό έρχετε είναι στον αέρα.. Παράθεση από alvin1983: “Εσύ θα το γυρίσεις πίσω σε 3 μέρες αλλά θα χρεωθείς για τη βλακεία που έκαναν αυτοί ενω τα έχεις πληρώσει ήδη τα μεταφορικά για να σου έρθει. ” Ε ναι δεν μου είπαν ότι θα μου π…