Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 881-900 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από makis1024: “Άνοιξε case στο PayPal και πες τους ότι παρέλαβες διαφορετικό προϊόν από αυτό που παρήγγειλες, άρα θέλεις partial refund 70€ για να σου επιστρέψουν τελικά 50€ μετά από διαπραγματεύσεις. ” Στα 50 έκανε σύνολο η παραγγελία και εγώ θα ζητήσω partial refund 70 σαν τι σαν ηθική αποζημίωση ?? Πως θα το ζητήσω αυτό στο paypal όταν μου έχουν είδη πει να το γυρίσω πίσω σε 3 ημέρες .. Θα πουν και αυτοί το ίδιο.. Πάω να σκάσω από το πρωί ..
-
Εμένα παιδιά όχι μόνο μου έστειλαν το Chinese αντί το international version που είχα παραγγείλει από την πρώτη στιγμή αλλά αφού εχθές άνοιξα case σε αυτούς και τους είπα με βίντεο φωτώ κλπ το λάθος τους μου είπαν ότι έφταγε ο προμηθευτής τους κλπ βλακείες και καλά και αν θέλω να μου στείλουν pdf στα αγγλικά η να το γυρίσω πίσω και να πληρώσω και τα μεταφορικά εγώ ..!! Τους ξανά απάντησα ότι φταίνε αυτοί καθαρά ότι με έχουν απογοητεύσει κλπ και βλέπουμε !! Τι λέτε και εσείς ??
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από dnomikos: “'Ελα καλορίζικο Θα πάρει το update δεν υπάρχει περίπτωση...Τώρα επειδή το πήρες πολύ νωρίτερα, αν διαφήμιζαν ότι είναι ήταν το International αυτό που αγόρασες, ε τότε ίσως μπορέσεις να εκμαιεύσεις μια έκπτωση και να το αφήσεις στην άκρη καμιά δεκαριά μέρες μέχρι να βγει το update ” Ναι οκ άλλα στο μαγαζί τους (που κατά τ αλλα είναι άψογο) έχουν 2 λινκ ένα για το κινεζικό και ένα για το international με άλλο id ..Το θέμα είναι οτι από την πρώτη στιγμή τους παρήγγειλα το in…
-
Παράθεση από dnomikos: “Και το Κινέζικο να έστειλαν, το Νοέμβριο θα πάρει αναβάθμιση για υποστήριξη Αγγλικής γλώσσας. Το λένε και τα Κινεζομάγαζα στα specification αν προσέξεις. Οπότε άστο και περίμενε λίγες ημέρες. Ισως να έκαναν και λάθος. Εμένα μου έχει συμβεί και το ανάποδο μια φορά σε Mi Band 3... Αντί Κινέζικο, έστειλαν International ” Καλησπέρα σε όλους τους φίλους !! Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γιατί τελικά μου ήρθε σήμερα ολα μια χαρά πολύ γρήγορη αποστολή κλπ αλλά τελικά είναι το κινεζι…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Καλησπέρα σε ολους. Βλεπω οτι στο Κ.Δ ΑΤΤΙΚΗΣ εχει φτάσει το Hey+ smartband. Απο δευτερα-τριτη θα το εχω στα χερια μου. Απο την πρώτη στιγμή εδω και εναμιση μηνα εχω παραγγείλει το international μοντελο που κανονικά μεσα πρεπει να εχει multilangauges και αφου κανω ενα προσεχτικό unboxing και φωτο κλπ μπορεί ομως να μου εχουν στείλει την chinese version αν εχει γινει αυτο πως λετε να κινηθώ ??
-
Καλησπέρα. Φίλε μας @Germak επειδή σιγά σιγά μαζευόμαστε μπορείς να μας πεις αν αυτο το twrp κάνει εκτος το MI8 EE (ursa) η μήπως κάνει και για το νέο MI8 Pro (Equuleus) ?? Αν κάνει αυτο η αν υπάρχει κάποιο άλλο μπορείς να ανοίξεις ενα νεο θέμα στο mi8 Pro να υπάρχει στο σωστό μέρος και να αρχίσουμε την κουβέντα εκει και να το κατεβάσουμε ??
-
Παράθεση από trifos: “Σε τι τιμη; Αυτό που βλεπω τωρα βγαίνει στα 494 με μεταφορικα και το + 1.74 insurance δεν ξερω εαν χρησιμεύει. ” Εγώ παράγγειλα το Transparent black οχι το χρυσό με τα 494 που μάλλον λες εσύ... το έκλεισα μαζί με τα μεταφορικά χωρίς insurance μιας και μεσολαβεί το paypal στα 542,74€
-
-
-
Hey+ Application
ΜήνυμαHello dear friends. Today we have I new fresh version of the hey+ application and It's the 1.7.0.2 !! The new Greek Apk will be ready very soon !! Το δικό μου ρολογάκι με το καλό έφυγε από Ολλανδία και είναι είδη στο δρόμο για Ελλάδα !! Πιστεύω σύντομα θα το έχω στα χέρια μου !! Hey Plus 1.7.0.2 - Changelog : ★ [New] Find the phone (Require the Firmware 1.2.0 and above). ★ [New] Customized dial. ★ [Optimization] The phone doesn't go out during the firmware upgrade. ★ [Fix] Running data problem. …
-
Παράθεση από EvangeliaK: “Το συμπλήρωσες μετά το μήνυμα, δεν το είδαμε... Σπάστα καλύτερα στα 2. Το insurance δεν χρειάζεται εφόσον πληρώνεις με paypal. Σε βοηθάει πιθανότατα να ξεμπλέξεις νωρίτερα αν πάει κάτι στραβά, αν το πληρώσεις. ” Εαν ηταν το banggood δεν θα το συζητάγαμε καθόλου απλα δεν τα βρισκω τα περισσοτερα αυτην την στιγμη αλλιως θα τα έπαιρνα απο εκει !! Ενώ με το gearbest εχω μερικές αμφιβολίες.. Συμφωνείς παρολλο που θα βαλω priority ??