Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παιδιά τι λέτε να πιθανότητα τελωνείου η καλύτερα να τα σπάσω σε 2 παραγγελίες ?? Κανείς ??

• Ok τα έκανα όλα καλά !! Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο παιδιά ?? Βρήκα κάτι θήκες - tempered κλπ ψιλολογία όλα μαζί 4 προϊόντα που μαζί όμως κάνουν 36.57 ευρώ εάν διαλέξω και priority μαζί !! Αυτά όλα από το CN-99 του GEARBEST αν τα πάρω όλα μαζί μιας και θα βάλω Priority λέτε να έχει πιθανότητα τελωνείου η καλύτερα να τα σπάσω σε 2 παραγγελίες ?? η 1η με 13-4 ευρώ και η 2η με 19-20 τι λες ?? Με Paypal να βάλω insurance η όχι ?? Ευχαριστώ

• Μόλις τσέκαρα οτι ενα σε αφηνει ενω 2 μαζι απο fast 23 δεν σε αφήνει.. ενώ το ιδιο προϊών από fast 30 και τα 2 μαζι στα αφηνει.. έλεος καποια λ@λ@κια θα εχουν κάνει !! Chuwi Hi9 Pro CWI548 4G Phablet - $135.99 Free Shipping|GearBest.com

• Παΐδια όποιος θέλει μια βοήθεια. παω να κάνω αγορά 2 ταμπλετ απο gearbest απο fast 23 (γερμάνια) και δεν μου δέχεται την παραγγελιά για Αθήνα .. ενώ με την fast 30 (γαλλια) την παίρνει.. μπορεί σας παρακαλώ να δοκιμάσει και κάποιος άλλος γιατί θα σπάσω την οθόνη έλεος...

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Έχω ξεθάψει ένα Galaxy s2 του πεθερού.. Έχω και viber και telegram τι άλλο θέλω... Αν αλλάξει κάτι θα σας πω... Ευχαριστώ.

• Παράθεση από dnomikos: “Μπα... από προσφορές, όσες θέλεις. Κάνε βέβαια μια προσπάθεια ακόμα να επικοινωνήσεις μαζί τους αν το βλέπεις ακόμα στις παραγγελίες σου Δευτέρα πρωί. ” Θα προσπαθήσω ξανά μαζί τους από Δευτέρα. Μπορούν να μου στείλουν στο email μου invoice με εντολή πληρωμής μέσο PayPal με την διεύθυνση τους και να τους πληρώσω την κλειδωμένη τιμή. Γίνεται λες από την εμπειρία σου εάν θέλουν??

• Θέλω το mi8 Pro 8/128 Transparent μόνο αυτό!! Το θέμα είναι ότι τα λεφτά τα έχω μετρητά στη τράπεζα κλπ.. Ούτε είχα κόλλημα εάν θα ήταν με PayPal η όχι.. Απλά το όριο ημερίσιας αγοράς για ίντερνετ της εθνικής ήταν χαμηλότερο από την αξία του κινητού και δεν το ήξερα.. Το αύξησα χθες εγώ αλλά θέλει μια εργάσιμη άρα.. Δευτέρα... Το χάσαμε το τρένο λες η έχεις καμιά ιδέα άλλη... ??

• Παράθεση από makis1024: “Την Δευτέρα , εάν ισχύει το κουπονάκι και σε συμφέρει την κάνεις , αλλιώς περιμένεις το επόμενο flash sale... ” Μάκη το κουλό στην όλη ιστορία είναι ότι βρήκα αγοραστή για το κινητό μου αλλά δεν έκλεισα το νέο κινητό... Δηλαδή και χωρίς κινητό και χωρίς κλεισμένο καινούργιο..!! Η Παραγγελία γιατί τότε έχει μείνει στο προφίλ μου και δεν τη σβήνουν.. Έλεος.. Φίλε @NasDriver η ο @dnomikos ή κάποιος άλλος φίλος που ξέρει μπορεί να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι??

• Είναι σωστό μαγαζί το ξέρω!! Τους έστειλα από τη πρώτη στιγμή email νομίζοντας ότι ήταν πρόβλημα του Sait. Τους εξήγησα με λίγα λόγια ότι το πρόβλημα ήταν της τράπεζας και όχι δικό μου και αυτοί μου απάντησαν να κάνω εκ νέου μία νέα παραγγελία να αγνοήσω την παλιά και δεν είναι σίγουροι ότι μέχρι τη δευτέρα θα υπάρχει η ίδια τιμή στην ίδια προσφορά.. Ότι να ναι... Την επιλογή Pay now σήμερα στο my orders γιατί την έβγαλαν οι πονηροί...??

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα καλά μου σκουλικακια!! Εύχομαι ένα καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!! Έχω ένα πρόβλημα στην παρακάτω κατηγορία οποίος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων!! Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καλημέρα σε όλους θα ήθελα μία βοήθεια επείγον!! Πέμπτη βράδυ πήγα και έκανα μία αγορά ένα mi8 με κουπόνι από Banggood αλλά χωρίς να το ξέρω δεν έφτανε το όριο αγορών της κάρτας ετσι μου το μπλόκαρε χωρίς να πληρωθεί. Εχθές Παρασκευή έφτιαξα στο σύστημα το όριο ανάληψης Εντω μεταξύ η παραγγελία έχει μπει από Πέμπτη βράδυ στο προφίλ μου στο My order μου έχει έρθει και email με το γνωστό πινακάκι Pay now όπως βλέπετε στην πρώτη φώτο μέχρι χτες, αλλά βλέπω σήμερα στο Sait στην δεύτερη φώτο δεν με α…

• tv box 3

geozn8 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από antoniotse: “Περιμένω την εφαρμογή.... ” Λοιπόν η εφαρμογή είναι η Set Orientation 1.1.4 και δουλεύει μια χαρά σε Android 8.0. Δεν θυμάμαι αν την έβαλα από το play store η την βρήκα χύμα στο Google αλλιώς βάλε και το Aptoide έχει πολλά μέσα και εκεί!! Επίσης του έβαλα από το Play Store και navigation bar και δουλεύει άψογα και της δίνεις και εντολές και λειτουργούν!! Δες τα και πες μου εάν σου δούλεψαν θα βοηθήσει κι άλλους!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58461/forums.x…

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

The new version came out fresh today. And with the good to bring us the hey+!! Βγήκε σήμερα βασικά η νέα έκδοση φρέσκια τελικά. Αντε με το καλό να έρθει σε stock και το ρολόιγιατί θα γεννήσουμε στο τέλος!! Βασικά έχω βρει είδη σε στοκ το Chinese version θα το είχα είδη τσιμπήσει αλλά κολλάω στο ότι έχει μόνο κινέζικα και ότι δεν είναι σίγουρο αν θα μπορούν να τους αλλάξουν γλώσσα μετά.. Γιαυτό έχω μείνει εδώ και ένα μήνα στην παραγγελία μου στο International version!!

• Παράθεση από echaosad: “Είναι επιλεγμένη. Όπως και οι υπόλοιπες που λειτουργούν. Δεν ξέρω με το Notify τι παίζει όπως είπε ο φίλος πριν. ” Και εμένα μου το είχε κάνει μου το είπε κάποιος από εδώ και μετά τα διαβάζα.. Απλά κολλάω ας μας πει κάποιος από που κλείνουμε της ειδοποιήσεις στο Notify για δεις αν θα σου φτιάξει κιόλας..!!

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Καλημέρα σας!! Καλή η απορία του από πάνω.. Χαχαχα θέλω να προτείνω στον αδερφό μου ένα από τα 2 να αλλάξει το RDN3 που είχε (αλλά δεν χαλάει) αλλά ποιο είναι καλύτερο το 5 η το 6...???

• Παράθεση από echaosad: “Έχω παρατηρήσει ότι δεν μου δείχνει το band τις ειδοποιήσεις του Viber. Με τις υπόλοιπες εφαρμογές δεν παρατήρησα κάτι, φαίνονται να δουλεύουν οκ Έχει κάποιος ανάλογο πρόβλημα? ” Καλημέρα. Εάν έχεις εκτός το mi fit και το notify and fitness στο κινητό σου πρέπει να κλείσεις της ειδοποιήσεις από το notify και θα δουλέψει.. Απλά δεν θυμάμαι που ακριβώς από μέσα.. Αν μπορεί ένας φίλος να μας το υπενθυμίσει... Χαχαχα

• tv box 3

geozn8 - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Υπάρχει εφαρμογή που γυρίζει σε κάθετη οθόνη για της βλέπεις στην tv κανονικά τη έχω βάλει εγώ.. Μέσα στην ημέρα με την πρώτη ευκαιρία θα την δω και θα στην πω ώστε να σου δουλέψει...

• Hey+ Application

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Good evening to all our friends. We are happy to tell you that we have I new version of the hey+ application and It's the 1.0.6.5!! We already work with that and the new Greek Apk will be ready in little time Hey Plus 1.6.0.5 - Changelog : Some functions need to be used with the bracelet v1.1.13 and above : [New] Custom Dial [New] Access to WeChat Campaign [Optimization] Running positioning logic [Fix] Automatic reconnection problem [fix] Some known issues (Translated from Chinese)

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από johnnyman: “Στις άδειες έχει πρόσβαση για τοποθεσία. Δεν θέλω να έχω όμως την τοποθεσία ανοιχτή.Στην προηγούμενη έκδοση δεν το έβγαζε αυτό το μνμ με κλειστή την τοποθεσία. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν κλείσεις την τοποθεσία, δεν θα παίρνεις σωστά τις πληροφορίες καιρού. Το χρειάζεται αρχικά μεν για να βρεί που είσαι, αλλά και μετά ισως να μην λειτουργεί σωστά και να μην σου δείχνει σωστά τον καιρό. Δηλαδή μπορεί έχεις καταιγίδα έξ…