Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 921-940 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi box 3
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΠαράθεση από Vasilis Angelis: “Ξερεις κανείς μετά την αναβάθμιση του Oreo πως περνάς εφαρμογές από στικάκι γιατί μου ζητάει να κάνω διαμόρφωση δίσκου ” Θα συνδέσεις το usb από πίσω. Μετά από την εφαρμογή es explorer θα το ανοίξεις θα πάρεις αντιγραφή και μετά επικόλληση σε άλλο φάκελο της αρεσκείας σου μέσα στην μνήμη του Box και από εκεί μετά μέσα από το es 2πλο κλικ και εγκατάσταση!! Μόνο έτσι κατευθείαν από το στικάκι δεν θα σε αφήσει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά και καλή Κυριακή.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Φίλε @lsdpower78 εάν κρατήσεις το mi fit από εδώ και έχεις το λειτουργικό που λες μια χαρά δουλεύουν οι χάρτες. Έχει στο mi band 3 γενικά λέω και από τα παιδιά εδώ φυσικά έχει γίνει εξαιρετική δουλειά αλλά και από δίπλα από του γιατρού. Μπράβο στην Xiaomi γενικά για ένα τόσο ωραίο και φθηνό gadget - band. Ελπίζω το hey+ να είναι εξίσου καλό!!
-
Παιδιά καλησπέρα μια βοήθεια παρακαλώ. Σε έναν καλό μου φίλο ο οποίος έχει Global Version mi8 miui 10 του κάνει ξαφνικά το εξής κουλό.. Στην εφαρμογή μουσική μπαίνεις μέσα και βλέπεις όλους τους ξεχωριστούς φακέλους με τα τραγούδια του οι τίτλοι των φακέλων δηλαδή στα κινέζικα.. Μέσα στο κάθε φάκελο όλα ελληνικά. Από διαχείριση αρχείων τα βλέπουμε ελληνικά.. Αλλάζω την γλώσσα του κινητού από ελληνικά στα αγγλικά και βλέπω τους φακέλους στα Ελληνικά.. Ξαναβάζω ελληνικά και τα δείχνει κινέζικα.. Τ…
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΜπορείς να μας βάλεις μερικές φώτο με συνημμένα να το δούμε απ εξω κιόλας μια ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Με δαχτυλίδι μονόπετρο δωράκι.....(Hidden Content) ” Ρε παιδιά αμάν όλοι από αυτόν ψωνίζεται ....?? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58324/
-
Υπάρχει περίπτωση αν όχι τώρα σε επόμενο upadate ίσως να βάλουμε στην πρώτη οθόνη μαζί με ώρα , ημέρα, βήματα να δείχνει και την μπαταριά κατευθείαν ?? Θα ήταν σούπερ !!
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαιδιά σιγά τα οα.. Δεχόμαστε και ζεϊμπέκικο ότι βολεύει.. Χορός να είναι αυτός.. Πάντως δεν το περίμενα ποτέ ότι 2 μεγάλο σκούλικα εδώ μέσα θα ήταν με το +1... Αλλάζουν οι εποχές βρεεε.. Πάω για ποπκορν μέχρι να ξεκινήσει ο χορός...
-
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΗ πρώτη πάντως είναι η ποιο χάλια.. Είναι για πολλά Φφφφφ Χαχαχα
-
-
Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από drivth: “Θα ήταν ωραίο σε επόμενη αναβάθμιση να βγουν τα βήματα και να προστεθεί ας πούμε η μπαταρία, ε @dnomikos και @lallasgr ???Παράθεση από 3ftw: “Υπάρχει τρόπος να βγάλεις από τα watch faces με την οριζόντια ώρα, τον μετρητή γισ τα βήματα; ” ” Εγώ θέλω να έχω μόνο την ώρα και την ημερομηνία. Τίποτα άλλο ” Παιδιά θα τα φάμε τα σκουλικιάρικα μουστάκια μας... Άκου εκεί να βγει.. Εγώ τα θέλω όλα και ώρα και ημερομηνία και βήματα αλλά αν μπει και το ποσοστό μπατα…
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΜπράβο φίλε καλοδούλευτο. Προσεκτικά τα βήματα τώρα για ξεκλείδωμα κλπ. Η αλήθεια είναι ότι το ζαχαρώνω πολύ το κινητό.. Αυτό το transparent mi8 EE η έστω στο mi8 Pro Transparent είναι το μόνο που μου αρέσει.. Τελικά σου πήγε 500 και έξτρα λεφτά πλήρωσες και σου επιστεψαν για πες ?? Αν μπορείς η εδώ η σε p.m στείλε μας και μερικές φωτογραφίες να το δούμε