Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΚαλημέρα. Κυκλοφορεί το mi8 Pro στα 386 τουλάχιστον μέχρι χτες.. Αλλά δεν είναι το global version είναι κινέζικο να πάρει με ότι αυτό συνεπάγεται που πλέον στης μέρες μας είναι σημαντικό..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους.. Και εγώ πάω για 2ερο καφέ.. Ζζζζ
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “The Xiaomi Mi 8 Pro will be coming to international markets "soon" Και εδώ Xiaomi Mi 8 Pro - Full phone specifications Αναφέρει For Global market. Στην ουσία είναι μια global version του Explorer Edition. ” Για όσους θέλουν το mi8 Pro μέχρι να βγει κανονικά σε στοκ σε μια νορμάλ τιμή και σε global version μας βλέπω για Χριστούγεννα.. Εγώ δε που θέλω το 8/128 Transparent με βλέπω για απόκριες και βάλε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλή Κυριακή απόγευμα..
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Μόλις το έβαλα και εγώ... Μπράβο και πάλι και οι χάρτες δουλεύουν μια χαρά και η φωνή της κυρας miui...
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΑν είναι δυνατόν επέλεξες και πλήρωσες DHL και δεν στο έστειλαν?? Τι κουλό... Με το καλό να παραλάβεις και να μας πεις!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλή δύναμη και από μένα χρόνια πολλά!!
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΩραία με το καλό να παραλάβεις και να μας βάλεις και φωτογραφίες..!! Για πες μας τι εννοείς ξεμπλεξες... Τι σε ταλαιπώρησαν αρκετά.. Υποτίθεται ότι δεν περνάει τελωνείο κλπ για πες μας να ξέρουμε και εμείς τι μπορεί να προκύψει..
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα μια βοήθεια. Μπορεί να μου πείτε 2-3 άτομα που έχετε ψωνίσει κινητό από το alliexpress και συγκεκριμένα το mi global Store αν με την DHL που στέλνει αυτός είναι εγγυημένα τριγωνική κλπ και τελικά έρχετε χωρίς τελωνείο η όχι? Γιατί έχω βρει σε αυτό το μαγαζί το mi8 Pro Transparent που με ενδιαφέρει και είμαι ένα κλικ πριν την αγορά αλλά το σκέφτομαι ...
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΠαράθεση από teom3spro: “Το πήρα στα 500 από mi global,σε προσφορά!!από Κέρκυρα είμαι, διαθέσιμος να του περάσω το δικό μας λογισμικό ” Φίλε μας καλησπέρα. Τι έγινε το έλαβες με DHL τελικά χωρίς τελωνείο η όχι? Γιατί έχω βρει και εγώ στο ίδιο μαγαζί το mi8 Pro Transparent που με ενδιαφέρει και είμαι ένα κλικ πριν την αγορά...
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο κέντρο πάντως είναι κλειστό... Χαμός όλοι απλήρωτοι είναι..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα.