Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα αααα σε όλους τους φίλους!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤσίμπησε το και μετά βγαλτο στο σφυρί... Έτσι δουλειά να υπάρχει...
-
Xiaomi Mi8 αγορά
geozn8 - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΜπορείς να τους ρωτήσεις και εκ τον προτέρων από το τηλέφωνο εάν έχει το κουτί ευρωπαϊκό φορτιστή κανονικά η όχι και εάν ναι να είναι και σφραγισμένο στην ζελατίνα!! Εσύ να το ξεσφραγίσεις!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και... Καλό Μήνα... Αρχίζουν τα κρύα επίσημα...
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΙσχύει αυτό που έχουν ταμπέλα ότι με DHL ειναι free duty custom κλπ?? Και σε πόσες μέρες έκανε?? Αντε ωραία!!
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΕννοείς από alli mi global?? H απο κάπου αλλού?? Πες μας κάποιο λινκ εδώ αλλιώς p.m ΜΕ το καλό να παραλάβεις!! Είσαι λίγο μακριά αλλιώς θα κερναγα καφέ!!
-
Παράθεση από Dikemon: “Για την επιλογή φωνής -voice του Miband 3 - μπορείτε σας παρακαλώ να βάλετε αυτή που ακούγεται από το κινητό 6969696969 ??? Υ.Γ. Πήρα και ένα F4 έγχρωμο και όλα δουλεύουν ρολόι εδώ και 3 μήνες χωρίς αυτόν τον καταιγισμό αναβαθμίσεων.... ” Ωραίος μια χαρά και εγώ εδώ και 20 μέρες έχω παραγγείλει το Xiaomi hey +
-
-
Εγώ βάζω ιδέες σας πριζαρο σαν καλό σκουλίκι... Άραγε λέω άραγε μπορούμε να φτιάξουμε νέα ρολογάκια εκτός τον είδη 3ον που υπάρχουνε..?? Έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε...
-
Νεα του mi 8 explorer
ΜήνυμαΠαράθεση από teom3spro: “Καλημέρα φίλοι,το έχει κανένας στα χέρια του τελικά το mi8 explorer edition;;το περιμένω από μέρα σε μέρα, μόλις έρθει στα χέρια μου θα ενημερώσω.. ” Έλα ρε φίλε μπα δεν νομίζω ότι το έχει κανείς.. Πόσο σου βγήκε στα λεφτά αν επιτρέπεται?? Είσαι από Αθήνα??
-
Hey+ Application
ΜήνυμαThis is only the beginning. I believe when the Hey band roll out normally in stock and we will have it in our hands then we will able to do more things.
-
Παράθεση από vanni: “αν έχεις και το mi fit και το notify πήγαινε στις ρυθμίσεις του notify και απενεργοποιήσε τις ειδοποιήσεις ” Φίλε μου δούλεψε τελικά αυτό ήταν να σε καλά!!
-
Hey+ Application
ΜήνυμαThe expirience of Hey+ is more interesting now as more people have the application and later in the future the firmware, in their languages!! Thank you dear @MagicalUnicorn for all the ideas and the work that you have done!!
-
Παιδιά έχω το τελευταίο πακέτο.. Αλλά στα μηνύματα από viber, telegram, Κα δεν μπορώ να διαβάσω το περιεχόμενο του μηνύματος κατευθείαν στο band μου δείχνει οθόνη στα αγγλικά και μου λέει να μπω μέσα στην εφαρμογή να διαβάσω το μήνυμα.. δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρυθμίσεις του κινητού ποιο παλιά τα διαβάζα κανονικά.. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει και αλλάζει αυτό...
-
-