Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!
-
Παράθεση από makis1024: “Με Paypal δεν πλήρωσες; Στις 55 ημέρες ενοχλείς , εάν κάνουν τους Κινέζους , κάνεις dispute στις 60 στο Paypal και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω. Εσύ Partial πλήρωσες; γιατί να ζητήσεις Partial refund; ” Στης 55 ενοχλω το μαγαζι εννοεις σωστα ?? Το Pay pal στης 60 θελει dispute η και νωριτερα ?? η βλακεια ειναι οτι πληρωσα εξτρα PDM και shipping insurance καλα κρασια.. κοροιδια φουλ
-
Παράθεση από akisjes: “Παράθεση από geozn8: “Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάνει μία 2 πλη παραγγελία την στης 11.11 από bangood. Το ένα δέμα μου ήρθε τέλος Νοεμβρίου το άλλο εδώ και 16 μέρες με pdm ταξιδεύει από 5/12 έχει φύγει από Ολλανδία και ακόμα Ελλάδα πουθενά. Πάμε από Δευτέρα τώρα στης 40+ μέρες και το θέμα είναι ότι είναι δώρο Χριστουγέννων !! Στις πόσες μέρες είναι ασφαλές να κάνω despute στο PayPal ?? Να τους γκρινιάξω απο τώρα ?? ” Φίλε μου εάν διαβάσεις στους γενικούς όρους του site δίνει σ…
-
Mi Wi-Fi Extender Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από elma: “Αν το συνδεσεις με το mi home και μετά ενεργοποιήσεις το wifi roaming θα έχεις ουσιαστικά ένα δίκτυο ” Καλησπέρα. Δοκίμασα τελικά σήμερα ξανά μια το wifi roaming να δω πως θα πάει. Αυτό που θέλω να μάθω και παρακαλώ ας μας που τα παιδιά που το έχουν κάνει και αυτοί και το έχουν δουλέψει το κινητό έτσι αλλάζει από μόνο του σύνδεση μια στο μαμά ρούτερ και μια στης xiaomi ανάλογα την εμβέλεια η πρέπει να κάνουμε και κάτι άλλο ώστε ανάλογα το σήμα του wifi να γίνεται αυτόματα ??
-
Παιδιά καλησπέρα. Έχω κάνει μία 2 πλη παραγγελία την στης 11.11 από bangood. Το ένα δέμα μου ήρθε τέλος Νοεμβρίου το άλλο εδώ και 16 μέρες με pdm ταξιδεύει από 5/12 έχει φύγει από Ολλανδία και ακόμα Ελλάδα πουθενά. Πάμε από Δευτέρα τώρα στης 40+ μέρες και το θέμα είναι ότι είναι δώρο Χριστουγέννων !! Στις πόσες μέρες είναι ασφαλές να κάνω despute στο PayPal ?? Να τους γκρινιάξω απο τώρα ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους τους φίλους !!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EGW4321: “η μητσους δεν φανηκε ακομη. ” Καλημέρα σαςςς.. Αυτόν να μην το περιμένεις πλέον από ότι φαίνεται.. Από της πολύ πλάκες μας βγήκε ξυνος τελικά και κατάπιε την γλώσσα του..
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα καλό Σ/Κ και καλές βόλτες και απο μένα !!
-
Mi Wi-Fi Extender Pro
ΜήνυμαΠαράθεση από elma: “Αν το συνδεσεις με το mi home και μετά ενεργοποιήσεις το wifi roaming θα έχεις ουσιαστικά ένα δίκτυο. ” Το έκανα αυτό και ναι λειτουργεί σαν ένα δίκτυο και αυτό είναι καλό αλλά..!!! Μόνο για μία συσκευή αυτήν που έχεις βάλει το mi home app εγώ έχω άλλες 4 και θέλω να συνδέεται και σε αυτές αλλά με το wifi roaming επειδή αλλάζει το όνομα σαν ένα με το ίδιο μαμά ρουτερ μετά οι άλλες συσκευές δεν βλέπουν το Xiaomi 300m καθόλου με αποτέλεσμα να είναι ουσιαστικά ένα δίκτυο μόνο γι…
-
Δεν κατάλαβαινω πάντως έτσι όπως μου εξηγείς πως να το κάνω. Anyway το σεταρα και είναι πολύ καλό αξίζει το έκανα τεστ με το speed test ξάπλα από την άκρη του σπιτιού με εκπληκτικά αποτελέσματα!! Μπράβο στην Xiaomi αξίζει κάθε ευρώ Μαμά ρουτερ Asus forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65914/ Xiaomi 300m Pro WIFI extender forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65915/
-
Παράθεση από Gokoulis: “Νομίζω το κάνει αυτόματα. Το έχω και εγώ και έχω βάλει να ανιχνεύεται με την ίδια ssid του ρούτερ... ” Αν το βάλω να ανιχνεύεται με την ίδια ssid του ρουτερ θα κάνει από μόνο του δηλαδή αλλάγη αυτόματα σε όποιο από τα 2 βλέπει ποιο δυνατό σήμα που αυτό θέλω σωστά? Θυμάσαι που είναι η επιλογή αυτή?
-
Παιδιά υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω ίσως μέσα από το Xiaomi Home όταν είμαι συνδεδεμένος με το xiaomi extender μέσα στο σπίτι μου και μετακινούμε από την μία άκρη στην άλλη να αλλάζει αυτόματα σύνδεση πότε στο μαμά Asus WiFi και πότε στο Xiaomi 300m Pro ώστε πάντα να έχω το καλύτερο δυνατό σήμα αυτόματα ??
-
Mi Wi-Fi Extender Pro
ΜήνυμαΠαιδιά σήμερα έλαβα από Κίνα και εγώ αυτό το 300 Pro. Θα το δοκιμάσω να το συνδέσω το βράδυ. Θέλω να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσω ίσως μέσα από το Xiaomi Home app όταν είμαι συνδεδεμένος με το xiaomi extender και μετακινούμε από την μία άκρη στην άλλη να αλλάζει αυτόματα σύνδεση πότε στο μαμά Asus WiFi και πότε στο Xiaomi 300 Pro ώστε πάντα να έχω το καλύτερο δυνατό σήμα?? Ευχαριστώ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα και καλό μήνα !! Επιτέλους έστω και στα χαρτιά χειμώνας !!