Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!
geozn8 - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚαι σε μένα δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη αλλά μακάρι όταν την δώσουν να είναι καλή και σταθερή !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Εδώ και ένα μήνα έχω μπερδευτεί. Ο λόγος ότι με τόση υγρασία, συννεφιά, βροχή νομίζω ότι ζω στην Αγγλία και όχι στην Ελλάδα. Φέρτε πίσω την ελλαδιτσα που ξέρουμε ήλιο, λίγο κρύο, βροχή. ” Ουυυιιτττ. Τι τους θες του αγγλους μια χαρα ειμαστε εδω... Παντως παιδια δεν ξερω αν κάνω λάθος αλλα ειχα χρόνια να δω να μπενει ο δεκεμβριος και ακομη να εχει σχετικα καλο καιρο !! Παει εχει τρελαθει το κλιμα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΒρόχα βρόχα αλλάαα το μεσημέρι σκάσαμε βγάλαμε την μπεμπελη.. και απο σκουλήκια ουτε δείγμα ...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς !!!
-
Αν φτιαξουν της λεξεις να τα δειχνουν κανονικα και να μιλαει και ελληνικα στην προπονηση να τα βαλουμε αλλιως και ετσι μια χαρα ειναι. Εκτος και αν μετα βαλουν κατι πολυ ποιο σουπερ σαν λειοτουργεια !!
-
Καλησπέρα και σε ευχαριστούμε για τα νέα res. Εμείς που είμαστε με το 4.0.11 NO OTA το νέο 4.0.12 τι παραπάνω δίνει εκτός το firmware ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο κρατάει καλά φαίνεται.. Μάλλον μας προέκυψε Μανιάτης από τα Δωδεκάνησα... Τι συνδιασμός κιαυτός.. Μόνο ο αρχισκωληξ θα μπορουσε να το πετύχει.. Σπάνιο σκουλίκι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤο ότι μας έφαγαν τα γκρουπ στο tele ισχύει όσο αφορά τον Μήτσο αν σταματήσει να καταπίνει τον εγωισμό του σαν νεράκι τότε μπορεί.. Αλλιώς μπορέλι. . Χαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΘα μας πει η σιωπή μου προς απάντηση σας !! Χαχαχα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ άλλος ο αρχισκωληξ πάει.. Τον έφαγε η μαύρη τρύπα εεε...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤι νέα βρε παιδιά όλα καλά ?? Θα βγούμε από της σκουλικότρυπες να πάμε καμιά βόλτα η όχι ακόμα ??
-
Παράθεση από NiTroGen: “Είναι έτοιμα και τα custom resources v78 για το firmware 1.0.7.44. ” Φίλε σε ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Έβαλα το 1.0.7.44 με το Nitro-GR-v.78 χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου όλα μια χαρά. Στην πράξη τι διαφορά έχει το font 1 με το font 2 ?? Γιατί τα δοκίμασα και τα 2 πριν βάλω το δικό σου res και δεν είδα κάποια διαφορά !! Έχω αφήσει το font 2 επάνω αλλά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο !!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς .
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς και ας βρέχει!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Γιατί να το χωρίσουν σε περισσότερα πακέτα; Άντε και τα χωρίσουν σε δύο. Εσύ πληρώνεις μια φορά μεταφορικά, όπως παρήγγειλες. Εγώ κάνω ακόμα και για <22€ pdm παραγγελίες μια και έρχονται σίγουρα και πιο γρήγορα, ανεξάρτητα από όσο κοστίζει... ” Άρα ας κάνω μια παραγγελία με αρκετά μέσα και ας το χωρίσουν σε 2 η 3 πακέτα όλα priority θα ναι που θα τα πληρώσω μια φορά. Λογικά ξεχωριστά tracking number σωστά ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς