Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

geozn8 - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “καλημερα. ο Μητσος προσπαθει να κανει ντορο γυρω απο το ονομα του γιαυτο δεν εμφανιζεται. ” Θα σκάσει μύτη που θα πάει στης 11.11 Γιαυτό θα του κάνουμε ντορο ένα gyro κοτόπουλο η χοίρινο έτσι για τα καλώς μας ξαναματα ήρθες !!

• Παράθεση από xristaras12: “Επόμενη ερώτηση, σε επόμενη ενημέρωση του mi fit, θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει και το αντίστοιχο no-ota apk σωστά; Εαν περάσω το ofiicial mi fit, θα μου κάνει downgrade στα αντιστοιχα res και fw; ” Καλημέρα. Και εγώ με αυτόν τον συνδυασμό έχω μείνει μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τα ελληνικά επίσημα !! Για την έκδοση non OTA ευγενικά θα την βγάζει ο @dnomikos κάθε φορά που θα βγαίνει καινούργια αλλά δεν ξέρω αν τελικά επειδή πολλοί τελικά προτιμούν και αυτήν την λύση…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Πέρασε κιόλας ένα 24 αωρο ... Καλημέρα σας ςςς και Καλή Κυριακή !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς..

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ελάτε ρε συς μεγάλα παιδιά είμαστε κι λάθη κάνουμε και χαβαλέ κάνουμε όλα σε νορμάλ επίπεδο όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι σε ένα δημόσιο φόρουμ εύκολα κάποιος μπορεί να κάνει ένα λάθος κι ειδικά στα γραφόμενα... Αν τώρα δεν αναγνωριζουμε τα λάθη μας και έχουμε μόνο εγωισμό ε δεν πρέπει να γίνεται αυτό..

• Xiaomi Redmi Note 7

geozn8 - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Παράθεση από apos: “Λιγο υπομονή ακόμα (βρηκα εφαρμογη απο καποιο μελος στην σελιδα μαs στο fb εχει ολες τις εκδοσεις την κατεβαζω) ” Πρόσεξε από που θα κατεβάσεις ποιά recovery rom όχι την ota και από που και τι.. Το λινκ που κατεβαίνει πρέπει να λέει bigota κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά.. Δες παρακάτω στο step 1.. MIUI 11 Update for Redmi Note 7 EU, GLOBAL, RUSSIA ROM and RECOVERY ROM (Update Manually) - Redmi Note 7 - Mi Community - Xiaomi

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ πιστεύω ότι κρυφό βλέπει τα πάντα.. Απλά μην περιμένει την άνοιξη να βγουν τα σκουλίκια... Χαχαχα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλησπέρα σας ςς.. Ε πλακατζης ήταν αλλά τι να τον κάνεις αφού τον κατάπιε ο σκουλικο εγωισμός του.. Μάλλον είναι αλλού τώρα...

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από apos: “Το μόνο που με ενοχλεί είναι το gps στο google maps στην 10.3.6.0 eea τώρα βέβαια όλοι περιμένουμε την 11 αλλά οκ θα δείξει ” Παιδιά μην περιμένετε από OTA update θα ξημερώσει.. Κατεβάστε την απλά και ωραία και περάστε την χειροκίνητα όπως έκανα εγώ σε έναν φίλο μου χθες μέσα από τον μαμά updater. Και όλα οκ. Και μετά ότι σαβούρα Google κλπ θέλετε να σβήσετε το κάνετε από το εργαλείακι στο παρακάτω link που έχουμε εδώ στο φόρουμ για όποιον δεν είναι ξεκλείδωτος με ρουτ κλπ κα…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καληνύχτα σαςςς

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από sakis112: “Φλασαρα την ..10.3.10 global stable, αφού πρώτα ελεγξα την arb ant:4, δηλαδή είναι ενεργοποιημένη. Φοβόμουν μήπως brick, ευτυχώς όχι, από EU σε global stable. ” Καλησπέρα. Εγώ έχω την miui11 eea EU στο κινητό μου.. Αν θες μόλις μπορείς πες μας με 2-3 λόγια τι διαφορά αν βλέπεις και τι με την global stable ??

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Καλημέρα. Καταρχάς στην παρούσα φάση το Notify and fitness σβήσε το από το κινητό σου εντελώς αν δεν το έχεις κάνει και όταν πας στο μαγαζί μην τους πεις για ρομ res notify κλπ μόνο το original mi fit κρατάς και πας για αντικατάσταση δυστυχώς

• Magic WormHole

Μήνυμα

Λαέ Καλημέρα σαςςς

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από sgatz: “@ geozn8 είσαι άρχοντας, έκανα όλα τα βήματα που έγραψες και τώρα ο καιρός είναι οκ. Ήθελε την επαναφορά του, μπορεί να είχε θέμα με τόσα φλασαρίσματα... Σε ευχαριστώ πολύ ” Ωραίος ο παίχτης αφού βρήκαμε λύση μια χαρά τότε σούπερ!! Φίλε @Savvakos δεν μας τα λες καλά γιατί αυτά που κάνει κουλά είναι και μάλλον για ελαττωματικό πάει αν και δώσε του μια ευκαιρία βάλε oritzinal mifit από play store άστο να κάνει μόνο του της μαμά αναβαθμίσεις κλπ και αφού τελειώσουν καντου και μ…

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα σαςςς

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από horrendous: “Ίσως δεν το εξήγησα καλά εγώ... Αυτό το στιγμιαίο χάσιμο της σύνδεσης Bluetooth αναρωτιέμαι αν είναι φυσιολογικό. ” Ναι βρε φίλε φυσιολογικό είναι αφού περνάει 2 διαφορετικά αρχεία ισχύει ότι σου είπα και από πάνω θέλει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει και το 2ερο αρχείο.!!

• Xiaomi Redmi Note 7

Μήνυμα

Παράθεση από XenosTh: “Μου βγαζει οτι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις!! ” Θα σου έρθει σίγουρα μην σκας είναι θέμα ωρών η και λίγων ημερών .. Ο server της xiaomi μην ξεχνάς δεν μπορεί μονοκοπανιά να τα μοιράζει παντού !! Βίντεο: Πότε θα πάρω Αναβάθμιση σε MIUI 11?? | Ας Δωσουμε Ένα Τέλος! - News from Xiaomi Miui Hellas

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από sgatz: “Σε ευχαριστώ πολύ geozn8. Θα τα δοκιμάσω όπως τα έγραψες Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Προχώρα και μην φοβάσαι τίποτα !! Σβουντουρατο όπως έλεγε και ο φίλος μας ο @demakhs ο επιμένων ελληνικά !! Παράθεση από horrendous: “Έχω μια απορία. Πριν κάνα μήνα που το αγόρασα αλλα και σήμερα που έκανε την νέα ενημέρωση, όταν η εφαρμογή είναι στο στάδιο "Updating Firmware > Updating Resources" μετά το band πετάει το μήνυμα "connect to MiFit to update again", αλ…

• Mi Band 4

geozn8 - - Mi Band

Μήνυμα

Καν του restart και του κινητού και του band και αν δεν φτιάξει τράβα του και μια επαναφορά εργοστασιακών μέσα από το band μπορεί κάτι να έχει σκαλώσει που θα πάει θα το βρει.. Αλλιώς αν επιμένει δοκίμασε λέω εγώ ίσως και κάποιον παλιότερο συνδυασμό firmware και res και μετά τον τελευταίο που θες !! Πάντα με το ελληνικό mi fit Non Ota καλύτερα !!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από EGW4321: “@demakhs που εισαι;;;.γυρνα πισω αρχηγε εδω με τρολαρουν για ενα dolby atmos.σκουληκοπολεμος που τους χρειαζεται. ” Καλησπέρα σαςςς. Και εγώ συμφωνώ που είσαι φίλε @demakhs εσύ που είσαι ο αρχιπλακατζης πρέπει να δείξεις το καλό παράδειγμα σε όλους..!! Αλλιώς τι σόι μανταρατορας είσαι... Είμαι σίγουρος ότι διαβάζεις τα μηνύματά μας .. Come back our dear friend