Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από sgatz: “Έχετε κανείς πρόβλημα με τον καιρό; Δύο μέρες τώρα ενώ συγχρονίζει το ρολόι ο καιρός δεν παίζει.... ” Και Σε έμενα παίζει ο καιρός σωστά. Επιβεβαίωσε ότι έχεις δώσει όλα τα δικαιώματα σωστά ανοίγεις την τοποθεσία και μπαίνεις μέσα στο mifit πας στον καιρό μετά στον αυτόματο συγχρονισμό μπαίνεις μέσα και περιμένεις λίγα δευτερόλεπτα 10-15 ανάλογα μέχρι να δείξει την τοποθεσία - περιοχή που είσαι και έτσι βουαλα θα την δεις και στον band. Αν δεν την δεις στο κινητό μην περιμέν…
-
Παράθεση από apo.stam: “Για να δοκιμάσω το δικό σου res, απλά το περνάω μέσω notify;Έχω την τελευταία 1.0.6.24 ” Ναι κανονικά όπως το είπες μέσο Notify το βάζεις είναι πολύ καλό!! thumbup.png
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς
-
Καλησπέρα. Φίλε @NiTroGen καταρχάς σε ευχαριστούμε πολύ για την δουλειά που κάνεις είσαι άψογος respect. Μερικές απορίες που πρέπει να διευκρινιστούν. 1) Τι διαφορά έχει στα ελληνικά και στα εικονίδια το 1.0.6.24 με το NiTroGen - Gr v65 σε σχέση με το 1.7.0.10 με NiTro-GR-V66_beta2 που μας είχες δώσει το οποίο είναι σούπερ. Έχει περισσότερες λειτουργίες η μόνο 2-3 αλλαγές στο μενού στα ελληνικά και λίγα εικονίδια? Επίσης διευκρίνισε σε παρακαλώ έτσι το μενού έχει κεφάλαια η μικρά?? 2) Τέλος τι π…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Χτες το βράδυ ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση μέσο ota σε Miui11 (έχω global stable EU rom - eea και χώρα Ελλάδα) την πέρασα και όλα καλά είναι 9 αρα ακόμη βέβαια οπότε πότε θα δώσουν και το android 10 βλέπουμε..
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς και Καλό μήνα!!
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς. Όλα καλά ξανά κλείδωσα έβαλα official Europe stable eea. Μόλις μου έρχετε με ota update η MIUI 11 οπότε θα μείνω με μαμά updates προς το παρόν δεν ξεκλειδώσω και βλέπουμε Ευχαριστώ.
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαιδιά οκ θα τα κοιτάξω και θα σας πω.. Έχει βάλει κανείς το miui 11 που έχει εδώ και 2 μέρες κυκλοφορήσει σε beta να μας πει αν αξίζει κλπ??
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Βασικά γράψε μας αν έχεις στο κουτί του αυτοκόλλητο με το global version. ” Ναι Έχει το γνωστό αυτοκόλλητο και δεξιά και αριστερά Global Version και τσέκαρα και το imei όλα αγγλικά Κροατίας.. Το μεσημέρι θα του βάλω την latest official fastboot eea που κατέβασα.. Το miui 11 να το βάλω που υπάρχει η beta η να περιμένω το OTA update?? Παράθεση από xnikos: “2.όχι,ο μανίσιος φορτιστής ΔΕΝ υποστηρίζει QC.3 ” Oκ αλλά γρήγορη φόρτιση υποστηρίζει γενικά αυτό εννοώ αφού τον βάζω…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δεν πειράζει τι να κάμνουμε μας έφαγαν την δόξα τα group στο FB, Telegram. Άσε που για 4 ημέρες τον έστειλαν για μπάνια αλλά έδωσε παράταση σε αυτά. ” Μάλλον είναι χειμερινός κολυμβητής αλλιώς δεν εξηγείτε...
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλησπέρα σαςςς φίλοι μου..!! Και εγώ από σήμερα είμαι στην οικογένεια και της λεβάντας.. Χα χα χα Μόλις το τσίμπησα και κατεβάζω την τελευταία fast boot europe eea global stable rom Θελω να το κλειδωσω γιατι ο προηγουμενος το ειχε unlocked !! Και γρηγορα γρηγορα 2 ερωτησεις.. 1ον Τι διαφορα εχεις η fastbot rom global stable eea με την απλή global stable ?? Και 2ερον ο μαμα φορτιστης υποστιριζει 18w φορτιση fast charge σωστα ?? Αν θελω να την απενεργοποιησω απο που για θυμηστε μου γιατι τα εχω ψ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς
-
Παράθεση από Alexandra_Puma: “Δείγματα γραμματοσειρών που μπορούμε να δούμε; ” Καλημέρα. Δείγματα δύσκολο νομίζω δεν υπάρχουν άλλα πέρασμα μια μια και όποια σου αρέσει κρατάς. Μπορείς να της βρεις με αναλυτικές οδηγίες τι είναι η κάθε μία από εδώ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς.. Μα ποιος λυπεί από την παρέα μα ποιος .. Χαχαχα
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
geozn8 - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Amazon.es: realme x2 pro Μάλλον θα το φέρουν, αλλά η αποστολή του κινητού από πού θα γίνει. ” Καλησπέρα φίλε.. Αυτό ποιας θυγατρικής είναι.. Μοιάζει με ποιότητα mi9..?? Καλύτερα επώνυμο παντός γιατί είναι ακριβό βλέπω..!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα σαςςς και Χρόνια Πολλά!!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό Σ/Κ και Χρόνια Πολλά στης μήτσενες και στους μήτσους.... @demakhs σπέσιαλ !!
-
Καλημέρα. Φίλε @dnomikos για μας που έχουμε μείνει με αυτόν τον συνδυασμό 1.7.10 με res v66 μπορείτε να φτιάξετε νέο MiFit-4.0.11-Greek_MB4_no-OTA.apk να βάλουμε και εμείς την νέα έκδοση ?? Ευχαριστώ.