Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper Μάκη,με τόσα anti,κάποιος που δεν ξέρει θα πει Ante ΜαΜηΣου Xiaomi
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από vabene73: “@Thracia μηπως θα μπορουσες να με παραπεμψεις ποιο recovery γιατι η λιστα δεν το εχει εκτος και αν το κατεβασω απο το ιντερνετ ” Σε ανέλαβε ο ΜαστοραΣ
-
Παράθεση από vabene73: “@'Thracia mi max 3 αλλα δεν την εχει ,το κατεβασα απο τη σελ twrp οποτε ηταν η τελευταια αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι λειπου οσα ανεφερα πιο πανω ενω λεει η ρομ οτι τα εχει και τα εχει κανει εγκατασταση? ” Δεν τις κάνει εγκατάσταση γιατί τα data είναι κρυπτογραφημένα Πρέπει να βρεις ένα ρεκοβερυ που να κάνει αποκρυπτογράφηση ή format data
-
Παράθεση από vabene73: “@Thracia αστα αν διαβασεις πιο πριν τι εγραψα τα εκανα μανταρα εβαλα lazyflasher και μπρικαρε οποτε αναγκαστικα κατεβασα την nitrogen απο εδω δοκιμασα και xtrv και aroma αλλα λειπουν τα παντα απο μεσα σαν να ειναι αδειες οι ρομ ουτε gapps ,dolby ,su τιποτα λεμε δεν ξερω τι να κανω τι ηθελα και το πειραξα , σκεφτομαι μηπως βαλω developer απο εδω η global official αυτη που ειχα δηλαδη απο το site της miui ” Επειδή είμαι από κινητό δεν μπορώ να δω τι συσκευή έχεις Βαλε twrp …
-
Παράθεση από vabene73: “@BanditGR κατάλαβα αλλά η έκδοση twrp είναι η τελευταία για τη συσκευή μου από το επίσημο sait τους. Επίσης αν δεν κάνω λάθος δεν έχει βγει stable ελληνική ακόμα αν και θα προτιμούσα όπως είχα πει στην αρχή official global για να έχω Ota. Θα προσπαθήσω να περάσω το dolby από στικακι όπως είπες πριν. Πάντως η τελευταία twrp δεν έχει δυνατότητα σπασίματος του data encryption της συσκευής και δεν ξέρω κιόλας που θα μπορούσα να το βρω, μπερδεμένη ιστορία και ευχαριστώ για την…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από spideman3: “Με τίποτα από τους πρώτους τα τσίμπησε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και του έμεινε και το καλώδιο, αυτό που το πας; ” Και η πρώτη αθέτηση της υπόσχεσης!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Αν πας στο mi unlock status, ” Μονο με wifi κανεις δουλεια! Y.Γ Ποσο θα αντεξει αυτη η τρουπα πριν μας ξερασει ακομη πιο ΚΑΤΩ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “στουμπωσε η sim από accounts κ δε δέχεται άλλον! ” Πια cim ρε τραχανα...... Ο κοσμος ξεκλειδωνει μονο με το account χωρις sim μεσα! more
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από geotzia: “Παράθεση από demakhs: “κόκορας δε συμφωνήσαμε πως είμαι εγώ, τι τα μπερδεύεις τώρα κ έχω συμβιβαστεί κ με την...ιδέα? ” Ρε παιδιά και ο κόκορας αρσενική κότα δεν είναι;;; Καλημέρα σε όλους-ες!!!! ” Και τι κότα,ΛυράΤη Καλημέρα στο κοτέτσι
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyar: “Εγω το έκανα reset και μου το εμφάνισε κατευθείαν, μου βγάζει ssid xiaomi c32 κατι και από κάτω μου ζητάει το wifi password, δοκίμασα το wifi του zte, δοκίμασα ακόμη και ν' αλλάξω το ssid αλλά δε γίνεται δουλειά.... ” Την πρώτη φορά θα συνδεθείς με Ethernet στη σελίδα του Xiaomi router με το password του mi account σου. Μετά θα κάνεις και τις ρυθμίσεις
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Τι γίνεται και κλείσανε άπαντα τα torrent sites...? Από που να κατεβάσω τώρα τις σειρές μου ? ” Βαλε Google DNS
-
Για mi note 3 τίποτα;
-
-
-
Xiaomi Mi WiFi 3 - Xiaomi Router 3 Smart WiFi Repeater 4 Antennas 1167Mbps Dual Band 128MB Flash ROM
ΜήνυμαΠαράθεση από johnnyar: “Παιδιά μια βοήθεια δε μπορώ να βγάλω άκρη, το σύνδεσα επάνω στο router μου (ΖΤΕ ZXHN H108L) μέσω καλωδίου, το λαμπάκι του xiaomi γίνεται μπλε αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, έβαλα το zte σε bridge mode αλλά τι άλλες ρυθμίσεις πρέπει να του κάνω για να δώσει το ίντερνετ στο xiaomi; ” Το Xiaomi θα βάλεις σε bridge mode Από το zte χρειάζεσαι το modem του.