Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “κ κάτι τρεχει στα γύφτικα! Υπονοας κάτι; (Εσύ τανασι, εξακολουθώντας κ μη βάζοντας gcam, αδικείς το εργαλείο) Fucking android 8 miui10 ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕίναι νωρίς για τα γλυκάκια;; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58982/
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από das_krimi: “Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από das_krimi: “Δωστε κάνα καλό apk για YouTube downloader converter ” Γεια δες το παρακάτω από τους xda το youtube vanced !! Πολύ καλό !! [APP][MOD][ROOT/MAGISK/NONROOT] YouTube Vanc… | Android Development and Hacking ” Κατι για τους stable χαρακτήρες? No root καρντιά μου ” YT3.app google it Υ.Γ Ακόμη περιμένω να μου πεις Rom για το RN 5
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΓενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason) Ρε συ @takisfrag μπορείς να κάνεις τίποτα;
-
Παράθεση από baiosss: “Νέα ενημέρωση πριν λίγο από το service. Επειδή μου είπαν η διαδικασία είναι πιο χρονοβόρα και απαιτούνται κι άλλες ενέργειες, όπως ξεκλείδωμα κλπ, το κόστος φτάνει τα 85 ευρώ παρακαλώ. Ειδάλλως εάν δεν θέλω να φτιαχτεί, το αφηνουν στα 10 ευρώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρώτησε τους τι ξεκλείδωμα θέλει; Αφού το πήγες για άνοιγμα πλάτης και edl
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Μάλλον έλειπε την ώρα της εξέτασης. Αλλά ο Μήτσος είναι καλό παιδί. Τα μάτια είναι πάντα χαμηλά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το refund της εξέτασης το είχατε κανονίσει από πρίν; Υ.Γ σοβαρά τώρα,καλή η καρδιά του Μήτσου,δεν έπαθε τίποτα όταν έβγαλε φώτο με το Mi note 3
-
-
Magic WormHole
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58805/ Πες της γυναίκας να σε τραβήξει μια Την ώρα του Σιδερωματος
-
Παράθεση από baiosss: “Παράθεση από NasDriver: “Οπότε ότι δοκιμάσεις θα είναι με china rom μόνο. ” Μάλλον κλειδωμένος απ' ότι βλέπω...Θέλει άνοιγμα η συσκευή μου φαίνεται.c50a9878813b4aa0574f67d52be11083.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν κάνεις και μια δοκιμή μπας και ξεκλειδώσει πάλι με adb εντολές; Ας τις γράψει κάποιος που τις θυμάται
-
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Καλημερα και καλο σ/κ παιδια!!! Ερωτηση, ειμαι με xiaomi.eu Miui 10 | 8.9.20 εδω και κανα διμηνο σχεδιον, κανω αναζητηση για update και μου βγαζει οτι ειμαι στο τελευταιο! Δεν εχουν βγαλει καποιο update τα αλανια η σε εμενα εχει στραβωσει η δουλεια? Ολα δουλευουν ρολοϊ δε λεω το μονο κακο ειναι το 1+ λεπτο σε καθε επανεκκίνηση... ”
-