Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από yliko: “το dispute που έκανα δεν μου επιτρέπει να συμπληρώσω κάτι πέρα από το tracking number που μου ζήτησαν αλλά οπως ειπα με διεύθυνση κινας, ενώ αυτοί μου ζητησαν να το στειλω αγγλία. πρεπει να δω τι αλλο θα μου ζητησει το Paypal ώστε να απαντήσω με το λινκ των όρων 30 DOA που έχουν στη σελίδα τους καθώς και με την συζητηση μαζι τους και τις οδηγίες τους, αλλά και τις αναλυτικές μέρες ποτε παρέλαβα και ποτε τους το έστειλα. ” Ενημερωτικά,για να το ξέρεις (αχρείαστο να είναι) Το …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “έρχεστε ... ειρηνικά? ” Και με refund
-
Παράθεση από kostasme: “Πολυ αναλυτικο και κατατοπιστικο σε ευχαριστω πολυ!! Μια ερωτηση μονο εγω τωρα που ειμαι σε bootloop να ακολουθησω τη διαδικασια που αναλύεις στο:Εγκαταστήστε την Rom σαν να το κανω τωρα πρωτη φορα;[/i] ” Μπες σε twrp και με τον file manager δες αν υπάρχουν ακόμη τα zip τής rom και του magisk. Αν υπάρχουν γυρνάς στο αρχικό μενού του twerp Wipe data και cashes install πρώτα την Rom και μετά το magisk
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε τραχανά,σού σαπουνιαζει τα λάδια; Παραφλου βλέπεις από κάτω;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε! Τακουλη,Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα! Υ.Γ Το Σαββάτο Αποθήκη,εεεε; Για να φέρεις την τούρτα βρε.
-
Παράθεση από Maniataros: “Αν το πάρω κλειδωμένο μπορώ να το ξεκλειδώσω με το account μου κατευθείαν? Η θα ξαναστειλω αίτημα στην xiaomi και θα περιμένω 2 μήνες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν από το skroutz είναι το global version εννοείται ότι πέρνεις αυτό Για το ξεκλείδωμα,συνδέεις το account σου και ότι αποφασίσει η Xiaomi,αν είσαι τυχερός Και ενεργός στο en.miui ξεκλειδώνει άμεσος
-
@jefm Έχεις επιλογή του titanium που κρατάει και τα data και περιμένεις το cloud?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από jefm: “Καλημέρα, από χθές προσπαθώ να κάνω backup στο Mi Cloud για να βάλω την 9.6.3.0 αλλά δεν ολοκληρώνεται, σταματάει στα 60ΜΒ περίπου και στο κομμάτι που έχει αποθηκευτεί στο cloud γράφει corrupted data, λογικά γιατί δεν είναι ολοκληρωμένο backup. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το backup στο Mi Cloud; ” Γιατί δεν κάνεις τοπικό backup? Τα πάντα εκτός από εφαρμογές Πιο γρήγορα θα τις κάνεις εγκατάσταση από το play store
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Καλημέρα ρεμάλια μου. Υπάρχει κανείς που να μπορεί και να θέλει να δώσει αίμα; Χρειάζομαι 7 φιάλες. Εμείς στεγνώσαμε οικογενειακός λόγο μια θειάς που μας άφησε. ” Στείλε στοιχεία σε p.m Παράθεση από demakhs: “και γω, που να μου κοπεί το χέρι άμα ξαναρίξω παραγγελία στο GB!! ” Γιατί ρε τραχανά; Σε βάζει και πληρώνεις!