Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Tsigo21: “Το κινητό είναι απείραχτο μέχρι τώρα. Την 9.6.3 έχω global. Θέλω να περάσω την miui 10 dev rom (8.10.11)από το en.Miui.Com Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την global dev δηλαδή; Λογικά την κατεβάζεις στο κινητό και από τον updater κάνεις την αναβάθμιση,με factory reset Υ.Γ Δεν ξέρω μήπως υπάρχει μεταβατική ΡΟΜ από miui 9 σε 10,ψάξε το λίγο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Συμπέρασμα 2ο: οι λαχανοντολμάδες, βγαίνουν ολοζώντανοι (και χωρίς φλας)!!! rGU8zd2BvArNeoWc7 ” Απο το Κινέζικο?
-
Το root access, δεν την έχω ξανακουσει την έκφραση. Παράθεση από Germak: “Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από sakis112: “(Σε κινητά ροοτ, τα ελέγχω με το root checker..). ” Η εφαρμογή της Εθνικής ζητάει δικαιώματα root σε rooted συσκευή Εννοείται δεν τα δίνεις ” εμενα παντως δεν μου ζηταει ουτε και η εφαρμογη για πληρωμες με nfc se global official rom ” Με magisk και magisk hide? Κάνε μια δοκιμή,εγκατέστησε την εφαρμογή και άνοιξε την πριν την βάλεις στο hide
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελειώνει η τουριστική σεζόν και όλοι ψάχνονται για τις επεκτάσεις που θα κάνουν τον χειμώνα......
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα την πάω και σε κινέζικο σήμερα... ” Ρε Μήτσο...... Τι σκουλήκι είσαι? Βάλτο μέσα σε ένα lucky cookie να χαρεί Και για την τύχη σού!
-
Παράθεση από stauros2653: “οφ τοπικ αλλα μπορει να με ενημερωσει καποιος μετα την εγραφη μου σαν v.i.p. γιατι δεν εχω καμια ειδοποιηση εδω και 2,5 μηνες αν δεν κανω λαθος.μπαινω στο "ενημερωση συστηματος" μεσω ρυθμισεων τηλεφωνου και δεν δεχεται το "κλικ" που κανω.καποια στιγμη εμφανιστηκε απο την εφαρμογη updater το μηνημα "εχει ληξει η συνδρομη" μου,κουφο,.μια βοηθεια εστω και με π.μ..ευχαριστω. ” Παράθεση από vanni: “Στο προφίλ σου από ότι φαίνεται δεν έχεις επιλέξει στο πεδίο Λήψη VIP mail (…
-
Παράθεση από Chaos: “Καλησπερα.. Έχω το Kate με Nitrogen OS και root..επειδή όμως έχει να βγάλει update 2 μήνες, θα φλασάρω άλλη AOSP ROM.. μπορώ να κάνω κάπως backup για να μην ξαναστήνω όλο το κινητό από την αρχή? από όσα ξέρω(λίγα) δεν γίνεται μέσω twrp ” Titanium backaup από play store
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “την τέταρτη, να την βάλεις στο τζιπ-ντισκοτέκα ” ταχύτητα;;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Καλημέρα κόσμε ” Θέλουμε να σε δούμε με μαγιό! (Όλα τα άλλα τα γλύτωσες )
-
Παράθεση από sakis112: “MOFI Premium Protective Flip Leather Stand Case For Xiaomi Mi 8 Αυτήν την θήκη παρήγγειλα, 9$, και 3$ για μεταφορά. Είχα σήμερα email με το tracking number, Ταχυδρομείο Σιγκαπούρης. Υπάρχει μια περίπτωση να έχει το μαγνητακι, για να δουλεύει το smart cover. ” Συνήθως οι mofi έχουν,είναι μεταλλικό όλο το μπροστινό!
-
Παράθεση από MIKermit: “Καλησπέρα παιδιά! Μετά από καιρό χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια... Σε redmi note 3 προσπάθησαν να περάσουν μέσω twrp την glοbal έκδοση ενώ είχε ελληνική και μάλιστα miui 7. Δεν ήταν ενεργοποιημένο το usb debbuging με αποτέλεσμα το τηλέφωνο να μπαίνει σε fastboot αλλά δεν μπόρεσα να το φλασάρω ούτε με miflash... Θα παρακαλούσα όποιον μπορεί να βοηθήσει Ευχαριστώ πολύ ” Σε twrp μπαίνει; Κανε install από εκεί το lazyflasher.zip μπας και ανοίξει