Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΆσχετο,αλλά Μεγάλη Λούφα αυτός ο Κ@μ@νος,οι άλλοι σκίζονται στον Παρμενίων και αυτός στο Αμέρικα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Φτου...βιάστηκα με το 1+6, αυτό ήταν για μένα!! ” Αυτά Ελέγχει η Google που τα δίνει!
-
Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Πέρα από το ελληνικό φόρουμ είμαι και στο κινέζικο δεν νομίζω στα καλά καθούμενα να κλειδώσει συσκευή τι να πω και η αλλαγή ROM ρίσκο είναι. έχω Mi λογαριασμό αν γίνει κάτι τότε θα το κάνω πάντως νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται όλη αυτή η φασαρία Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φίλε μου συγγνώμη για τον τόνο ΑΛΛΆ, έχω διαβάσει τρείς σελίδες με την ίδια ερώτηση και όλοι σου λένε ΤΙ πρέπει να κάνεις( για να ρωτας σημαίνει ότι δεν ξέρεις ή…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τιναφτορε ξέρει κανείς? ” Αναζήτηση Πακέτου - Tracking Number - Επιστροφή - Refund Δώσε τα φώτα σου!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Save it forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58221/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Νύφες δεν αναλύω, δε χαλαω το ...unboxing ” Ευτυχώς που δεν είναι και του @demakhs, στα εγγόνια και αν.... Καλημέρα,καλησπέρα άντε σε λίγο και καληνύχτα
-
Παράθεση από vabene73: “Παιδιά να ρωτήσω κάτι αγόρασα το mi max 3 και σε σχέση με το Note 5 Pro έχει πιο αδύναμο ηχείο, αν το ξεκλειδώσω για να του περάσω dolby οι επίσημες ota της xiaomi θα μου έρχονται η θα πρέπει να έχω μόνο miui aroma?. Ευχαριστώ και συγνώμη αν είναι σε λάθος σημείο ίσως το post ” Για να περάσεις το Dolby θα πρέπει να έχεις twrp,για να κάνεις boot σε official rom με twrp θα πρέπει να φλασσαρεις και lazyflasher ή κάποιον root manager. Οι OTA θα σου έρχονται αλλά θα πρέπει σε …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από darklordvader77: “Παράθεση από geogian: “Παράθεση από darklordvader77: “Καλημερα σας και καλως σας βρηκα..!! Ψάχνω να βαλω Google Camera Module και ειμαι σε Miui 10 Official. Οτι εχω βρει αφορα Miui 9, υπαρχει κατι για την περιπτωση μου;; p.s. Εκανα αιτημα ηδη για Unlock Bootloader και αναμενω μερικες μερες. ” Βάλε από το Magisk το Modules Camera2 API Enabler και την κάμερα MGC_5.1.018_Urikill_vXXII και θα είσαι ΟΚΑυτό αφορά τη Miui 10 Άψογα..!! Σε υπερευχαριστώ..!! TRWP να περασω τ…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημερα,στις αρχές του δεύτερου γκαφέ
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “LeEco Le 2 VS. LeEco Le S3 VS. LeRee Le 3: Σύγκριση ” Πάρε ρε του παιδιού ένα half+ 1 να μαθαίνει από μικρό!
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Και αν βάλουμε αυτό? (το αριστερό, όχι το δεξί ) ” Θα Σας δούμε το απόγευμα στην Καγιά