Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ψάχνω κουπονάκι για redmi note 5, τον...ΝΟΥ ΣΑΣ!!! ” Πουλάω ένα χρυσό,το γλυκούλι μου Στο κουτί του global και ξεκλείδωτο από τα χεράκια μου! Έφτασαν και οι chyi ζελατίνες και tempered με την κόλα του!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από dbeast: “Πρεπει να κάνω fr πρωτα; ” Απο miui9 σε 10 και από dev σε stable οπωσδήποτε
-
Σε Jason όλα καλά η xtrv Με wipe και το system,κάτι κολπάκια έκανε το magisk αλλά με τον uninstaller του και ξανα install έστρωσε Η ταχεία κλήση υπήρχε και σε προηγούμενη; Υ.Γ Πιστοποιημένη κανονικά στο Play store.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από EvangeliaK: “Τώρα που το φαγητό πήρε το δρόμο του, λέμε και μια καλημερα ” Και το πρωινό Καλημέρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58025/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Λες να τους ταΪσω ομελέτα σήμερα; Μπααα, θα δικαιώσω τον Καγγελάρη που με λέει... Έριν Ανεπρονκοβιτς ” Γιατί παρακαλώ; Υπάρχει καλύτερο από την ομελέτα; Με όλα μέσα εννοείται! (Φέτα,πιπεριές,μανιτάρια και ΦΕΤΑ. )
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαφεεεε,ζεστό Καλημέρα!
-
Παράθεση από mpalakis: “Καλησπερα στη ομαδα! σημερα μετα λύπης πεθανε(λογω βροχης) το Redmi 3 που ειχα στη κατοχη εδω και 3 χρονιά περίπου... το ερωτημα μου ειναι αυτα που εχω στο micloud μπορω να μεταφερω το account μου σε νεο accaount? θα παω να παρω redmi 5 note σε λιγο.. δλδ me ιδιο accaount να τα κανω στον καινούργιο accaount merge ωστε να κερδισω το extra χωρο που θα εχει το νεο τηλεφωνο? ευχαριστω! ” Δεν νομιζω να κερδισεις περισσοτερο χωρο με αυτον τον τροπο Το σωστο ειναι αυτο που εγραψ…
-
Παράθεση από KostasAngelopoulos: “Στις XTRV/ARΩΜΑ για να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή του Netflix είναι υποχρεωτικό το Magisk ; ” Αν θέλεις και ρουτ,τότε ναι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΖακετουλα να βάλουμε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε Το νου σας σήμερα,βάλτε τίποτα βάρη στις τσέπες!
-
Magic WormHole
Μήνυμα@demakhs Σε εμένα το δίνουν 10 ευρα πιο φθηνά Το Kodak απο επάνω δεν σου κάνει;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “χωράει στην τσέπη αυτή?? ” Πάρε βρε ΤρΑχΑνΑ! Τόσα τσεπωσες forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57869/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57869/
-
Άλλος με πρόβλημα με το Bluetooth? Σε mi note 3 κάνει συνέχεια disconnect με το mi band
-
Παράθεση από Firem@n: “πρώτη φορά που το δοκιμάζω.. ” Τα καταφερα και εγω! Μετα απο πολλα fR και wipe system Τελικα επρεπε να παω Ασφαλεια-Διπλοτυπες εφαρμογες και ΟΧΙ Ασφαλεια-Διαχειριση εφαρμογων-Διπλοτυπες εφαμογες,που προσπαθουσα
-
Παράθεση από Firem@n: “Τό fr είναι τελικά μονόδρομος!! ” Κανε μια προσπαθεια να φτιαξεις μια διπλη εφαρμογη,πλεαζζ!
-
Σε mi note 3 μετα απο εγκατασταση της XTRV πανω απο την 8.8.23 δημιουργηθηκαν διπλες ολες οι εφαρμογες του MIUI Μετα απο factory reset και ξανα εγκατασταση δεν δημιουργει διπλη εφαρμογη! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57835/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57838/