Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• banggood forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57456/. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57457/Και gearbest

• Magic WormHole

Thracia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Με πόσες κουταλιές καφέ μέσα; Δεν το αφήνεις καλύτερα; Έχει αρχίσει και ψηλωνει ο τοίχος

• Magic WormHole

Μήνυμα

Εγώ λεω να βάλω μια δικιά μας με twrp και magisk και να το αφήσω,αλλά πια;; Έτσι της έχω και το Redmi 3s.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Redmi note 5 global. Ευχαριστώ,Ευχαριστώ αλλά όσο πάνε τα κάνουν και πιο άσχημα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από spideman3: “Μόλις το παραλάβεις θέλω να κάνεις το παρακάτω. Επειδή είναι η global version να του περάσεις την china rom για να δούμε αν γίνει μπρίκι. Μην ανησυχείς έρχεται το άλλο Mi 8 και ο καστοριανός θα στο επανάφερει το μπρίκι. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Too late Έχει ξεκλειδώσει ήδη με το account μού

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα,Καλημέρα Επειδή εγώ,σε αντίθεση με τον τραχανά Παρέλαβα on time Για πείτε μία καλή Rom για το περίεργο να την περάσω και να το δώσω στην σύζυγο!

• Παράθεση από amavroudis: “Καλά, τι γίνεται;;; Άλλαξαν πολιτική στο ξεκλείδωμα; ” Δεν νομιζω Μαλλον λογω παλαιοτητας λογαριασμου! Σε καμια συσκευη που εχω ξεκλειδωσει δεν μου εχει βγαλει αναμονη

• Σημερα παρελαβα με Global 9.5.13.0 και για μερικα δευτερολεπτα εβγαλε update για V10 0.1.? μετα το αλλαξε σε V9.6.4.0 Τα σημαντικα! Συνδεση του mi account στο unlock status (Dev options) και.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57442/ Ναι,ναι,με αυτη την εκδοση του unlock tool σε δευτερολεπτα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα κόσμε Πολύ διάβασμα εχθές...

• Magic WormHole

Μήνυμα

Τι έγινε,όλοι αγιασμό έχουμε αύριο; Άντε,καληνύχτα και καλή σχολική χρονιά!

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Παράθεση από babis306: “Καλησπερα @Thracia φυσικα και εχω root αλλα το titanium backup εχω να το δουλεχω αρκετο καιρο, να μην πω χρονια......κατι δε μου ειχε κατσει καλα και το απεπεμψα!!!! Α ποια αρχεια σβηνουμε για να μην εχουμε θεμα με τον κωδικο μπορεις να μου πεις? ” Titanium Χρόνια τώρα! Αν δεν έχεις το pro, back-up και επαναφορά 4-5 εφαρμογές μαζί όχι όλες με τη μία Εδώ η απάντηση, Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason).

• Παράθεση από powerup: “Γεια σας Εχω ενα προβλημα με το καλωδιο του φορτιστη της συσκευης ( ο φορτηστης φορτιζει κανονικα με καλωδιο φορτιστη απο redmi note 5 που δανειστικα απο φιλο) ” Πας σε ένα κινέζικο(χωρίς πλάκα ) Και με 1-2 ευρα πέρνεις καλωδιαρα @andreasp στο dragon-tt

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “@das_krimi οθονοπυροβολητή από το παζάρι έβαλε, απόδειξη ότι το παζάρι έγινε ντιλ, ακόμα εγώ δεν είδα, εσύ μήπως είδες μιας κ είστε πιο...κοντά? παρόλα αυτά όμως, επειδή είμαι όμως και πολύ ΛΑΡΖ, έβαλα όχι ένα, αλλά δύο χορευτικά! ” Ρεεεεε,μήπως τελικά πήρες αυτΟ και το κάνεις γαργάρα; Απόδειξη από το δικό σου ανέβασες;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Χρονια πολλα @linuxilakis Καλα να τα περνας

• Παράθεση από babis306: “@Chris Gousias καλημερα, δε γινεται δουλεια ετσι ομως......καθε βδομαδα fr!!! Και το backup απο το TWRP (μονο τις εφαρμογες) οταν το επαναφερω δεν ξεκλειδωνει......βαζω τον κωδικο που ειχα και δεν τον δεχεται....... Οποτε καθομαστε με αυτην που βολεψε πιο καλα τον καθενα (και αναλογα με τα προβληματα που διαβαζουμε απο τον καθενα εδω) και οταν θα ερθει η ωρα θα κανουμε την αναβαθμιση αν βρουμε κατι καλυτερο πλεον. ” Root Ντεν έχεις; Titanium backup? Για τους κωδικούς υπάρ…

• Παράθεση από amavroudis: “Θανάση @Thracia δεν προσθέτεις και το link; ” Θα ψάξω μετα να το βρώ,αλλά αναφέρομαι στην αρχική επιλογή της για το κλείδωμα Edit :Xiaomi Locks Bootloaders, Unlocking May Take up to 3 Weeks

• Να αναφερθεί και κάτι που δεν έχει ειπωθεί ακόμη. Όταν η Xiaomi ανακοίνωσε το κλείδωμα του bootloader, η δικαιολογία ήταν ότι το κάνει για την προστασία της φήμης της και του λειτουργικού απο τις πειραγμενες Rom των κινεζομαγαζων. Τώρα;

• @aeriko7475 Είναι άλλο πράγμα το κλείδωμα και ξεκλείδωμα του bootloader και άλλο και πιο εύκολο το κλείδωμα της συσκευής απο αλλαγή rom και ξεκλείδωμα με το mi account. Ουφ,με μία αναπνοή!