Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από Billval13: “Παράθεση από fog: “Όλοι τις απόψεις μας αντιπαραθέτουμε και κάποιοι από μας, διεκδικούμε και το δικαίωμα να μπορούμε να τις κάνουμε πράξη στις πληρωμένες συσκευές ΜΑΣ. Δε βλέπω καμία ισοπέδωση σε αυτό. Ισοπέδωση ή καλύτερα "ακούσιος" εξαναγκασμός -και ασέβεια στις ανάγκες του άλλου- είναι να απαιτώ/χαίρομαι/υποστηρίζω μια κίνηση/απόφαση που ενώ καλύπτει εμένα είτε ισχύει είτε όχι, στερεί το ΙΔΙΟ δικαίωμα στον άλλον. Γιατί συχνά ξεχνάμε ότι κάποιες φορές είμαστε το περιστ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από babis306: “@Thracia ναι την ArΩma 8.8.30 πανβ απο την 8.8.23 πηγα να περασω χωρις fr....απλα με wipe dalvik και cache και ξαναβαλα την 8.8.23 που ειχα βαλει με fr.....παντα για τις δικες μας dev μιλαμε. Το κανει απο την 8.8.23 με fr που περασα ” Για τις διπλές εφαρμογές μάλλον φταίει η arωma Αν ξανά κάνεις update θα έλεγα να περάσεις την xtrv. Νομίζω ότι και απο επάνω να την περάσεις τώρα με απλά wipe τις caches,θα στρώση Στο about phone λέει 8.8.23?
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Antretng: “Ενω ηταν preorder για 10 του μηνος τελικα εγινε shipped. Το συμπαν μου λεει να του δωσω μια ευκαιραι ” Βαλε μεσα το Mi account του Μητσου,θα ξεκλειδωσει αμεσως,Μονο του Παράθεση από demakhs: “Σήμερα μου ρθε κ άλλη θήκη... ” Φωτογραφιες βγαζει;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από babis306: “@Thracia οι διπλες εφαρμογες δουλευουν κανονικοτατα, δεν ειπα οτι δεν δουλευουν. Απλα χωρις λογο και χωρις να τις κανω εγω εβγαλε σε διπλες εφαρμογες 1) τον καιρο, 2) Mi Video, 3) Dolby, 4) Ληψεις, 5) Σαρωτης, 6) Αναβαθμιση, 7) Αριθμομηχανη..........Δουλευουν κανονικα και αυτες αλλα ΔΕΝ μπορω να τις απενεργοποιησω..... (τις διπλες, οχι τις κανονικες) δεν τις εχει μεσα στο μενου των διπλων εφαρμογων....(ειναι ολες εφαρμογες συστηματος). ” Το εγραψα για το force close! Περα…
-
θΟ/Η Firem@n έγραψε:(Πληροφοριακά έχω την 8.8.23 προερχόμενος από 8.8.3 και έστρωσε μόνο με fr και τώρα η τελευταία είναι άψογη χωρίς προβλήματα [/quote]Τελικα σε πια εισαι? Στην 8.8.23 Την περασα και εγω,μετα απο φρικη! Με wipe data, caches και System η arΩma δεν εκανε install το system Ευτυχως η XTRV το εκανε Παράθεση από Chris Gousias: “Εμενα τα δεδομενα τα δειχνει συνεχως οτι ειναι ενεργα...με fr μια απο τα ιδια και γενικα το lag δεν καταλαβαινει τπτ ουτε απο επανεκκινηση ουτε απο wipe... εφ…
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ Xiaomi: ανακοινώνει ναυαρχίδα μέσα στον Σεπτέμβρη, με τιμή 250€; - GizChina Greece ” Όχι βρε Περίμενε του χρόνου που θα βγάλει το Mi3, αυτό θα είναι το Mi2 συλλεκτικό!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΤελικά ζούμε στο καλύτερο μέρος;; (Hidden Content)
-
Καλή μας λευτεριά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/57130/
-