Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Καλο φθινόπωροοο...δενννν...? ” Αιιιι ρε, δεν πρόκειται να φύγουν οι τουρίστες από το νησί ΣΟΥ!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από babis306: “Καλησπερα παιδια, περασα την 8.8.30 πανω απο την 8.8.23 με wipe cache & dalvik και ειχα fc στα θεματα.......Δεν τσεκαρα τιποτα αλλο, επιστροφη στην 8.8.23. Την περασε κανενας αλλος? Ειχε τετοιο προβλημα? Υ.Γ. 1. Αν θελει fr για να δουλεψει σωστα......ευχαριστω αλλα θα παραμεινω στην 8.8.23!!! Υ.Γ. 2. Εχει κανει διπλες εφαρμογες τον καιρο, Mi Video, Dolby, Ληψεις, Σαρωτης, Αναβαθμιση και Αριθμομηχανη.........και δεν μπορω να τις καταργησω!!!!!! Καμια ιδεα?????? ” Την aroma…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Thracia: “Λυσε μου μια απορια please @MIUI_ART Γιατι στην εγκατασταση αν εχω κανει πριν wipe system,δεν κανει εγκατασταση το system? Τελειωνei σε δευτερολεπτα η εγκατασταση και NO OS installed στο reboot to system Mi note 3,aroma rom ” Αν έχεις κάνει Wipe το SYSTEM, τότε κάνε ένα Reboot πάλι στο TWRP Recovery ώστε να το κάνει πάλι Mount, και να μπορέσεις να κάνεις Flash την ROM. ” Το εκανα αλλα παλι το ιδιο,δεν μπηκα στις ρυθμισεις να το κανω mount Αυτο μαλλο…
-
Παράθεση από BanditGR: “Μέχρι τότε στο νήμα του Redmi pro υπάρχουν κάποιες δοκιμαστικές ROM. ” Λυσε μου μια απορια please @MIUI_ART Γιατι στην εγκατασταση αν εχω κανει πριν wipe system,δεν κανει εγκατασταση το system? Τελειωνei σε δευτερολεπτα η εγκατασταση και NO OS installed στο reboot to system Mi note 3,aroma rom
-
Παράθεση από Germak: “ΑΝ πεσουν οι πωλησεις της σε ιστορικο χαμηλο ” Τωρα που την εμαθε και ο γειτονας ΔΕΝ πεφτουν. Ο σκοπος της ηταν να την μαθει,απο εμενα εσενα κ.τ.λ Μας εκμεταλλευτηκε (οχι οτι δεν το ξεραμε) λιγο, αλλα ειναι Win Win situation!
-
Να το κανουμε λιγο Myτηλεφωνο? Παράθεση από pavlidisc: “Επιτέλους πλησιάζει η ώρα που το ξεκλείδωμα του bootloader και το root θα αποτελούν παρελθόν για την Xiaomi!! Μπράβο στην εταιρία. Βρήκε τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο να προστατέψει τους πελάτες της. Δρόμο τον οποίο χάραξε η Apple από το 2008. from my Mi5s ” Η οποια αγορασε το Shazam με κυριο δικαιωμα στο μικροφωνο της συσκευης Παράθεση από pavlidisc: “Εκεί πιστεύω ότι πάμε. Και μάλιστα οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Ότι δεν έκανε η Googl…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα καλό μήνα να έχουμε Άντε,έχουμε και 22 ημέρες ακόμη καλοκαίρι!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά Άλεξ !
-
Άνοιγμα hotmail λογαριασμού στον ανήλικο γιό μου. Χρέωση 0.50€ στην κάρτα για να βεβαιωθούν ότι είμαι ο κηδεμόνας,πιστωθηκαν στο wallet Card verification 1 € Παράθεση από Harrytzo: “Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ ολους για τις απαντήσεις. Εντάξει 1€ ας το κρατήσουν ούτε τυρόπιτα δεν παίρνεις . Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ”