Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Magic WormHole

Thracia - - Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Τιναφτορε τανάσι?? ” Αιιιι ρε,εγώ έμαθα ότι με τα χεράκια σου το πήγες εκεί! Alibaba εεεε 21 Έλα να βγάλεις καμία φωτο με σωστή κάμερα

• Magic WormHole

Μήνυμα

Good morning forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56762/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “ Που θα τη βγάλεις, Μύλο ή σε κανα bitchόμπαρο... ” Το βράδυ θα πάω τον μεγάλο το γιό για ποτό. Σε ένα μπαρ στο λιμάνι....Αυτό με τις τρελές Ολλανδεζες !

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Α, το αθάνατο κενζο: LEddd6WqhGPRnwPs5 Τανάσι, αύριο έχει Ψέριμο, είναι πολύ δυναμικό το πρόγραμμα!! ” Αν ήσουν και στη Βανδή εχθές,θα πάω να πνιγώ! Εδώ που είμαι έμεινε! Την Κυριακή θα είμαι απο το πρωί στην Κω (πόλη).

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Magic WormHole

Μήνυμα

Και έχω πιεί aptop Ideapad 100-15IBD της Lenovo, με επεξεργαστή Intel Core i3-5005U χρονισμένο στα 2.00 GHz, μνήμη 6 GB, SSD δίσκο 128 GB, LED οθόνη 15.6", ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 920M με αποκλειστική μνήμη 2GB και λειτουργικό σύστημα Windows 10.

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Βομβητη, είπαμε, βομβητη...βομβιστές βρίσκω δεκάδες απέναντι!! Τανάσι, μόλις μπήκα σπίτι...καρβουνιασμενο σκουλήκι...μπύρα από αύριο κ βλέπουμε. ” Είπα και εγώ,προς στιγμή νόμισα .ονητή ότι έψαχνες Μια χαρά είναι και αύριο Σήμερα βάλε γιαούρτι!

• Προσοχή-Προσοχή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56622/

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Το τανασι, αλήθεια, βρίσκεται επάνω στο νησί της Κω, γνωρίζει κανείς? ” Εχθές και σήμερα βρίσκονταν επάνω σε μία ξαπλώστρα επάνω στο νησί της Κω! Αύριο θα σε κεράσει καφέ ή μπύρα; @makis1024 Μάκη, Κέρασε κέρασε το παιδί Τάκη Χρόνια πολλά αγορίνα

• Παράθεση από yamahas: “το θέμα είναι να μην είμαστε μυγιάγγιχτοι αγαπητέ!όμως τα τελευταία έτη συνειδητοποιών ότι κάποιων οι ζωες ΟΛΑΚΕΡΕΣ είναι 1 ιντερνετ 1 φορουμ 1 συσκευή και με μερικες λεξούλες γραπτες που κανεναν δεν μπορουν να πειραξουν ουτε στο νυχακι του...παρεξηγιούνται ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ξαναλεω ορισμένοι όχι ολοι δεν εχω κάτι άλλο να πω νομίζω ήμουν σαφης ευχαριστώ για το <βήμα> να γράψω ότι σκέφτομαι ” Το τυράκι που έλεγες! Πάντα χαριτολογώντας

• Να διαβάσω έστω το απο επάνω ποστ;; Ή απλά να γράψω την π@π@ρι@ μου και να κατηγορήσω για λογοκρισία, σε ένα θέμα που έχει μείνει ανοιχτώ μόνο και μόνο για να βοηθήσει κάποιον που ΔΕΝ βαριέται να διαβάσει!

• Magic WormHole

Μήνυμα

Ήρθα διακοπές για να ξεκουραστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56565/ Χωρίς τις απλωτες Απο αύριο ξαπλώστρα- θάλασσα,τίποτα άλλο

• Φάκελος μέσα σε φάκελο μέσα σε φάκελο= Smartphone

• Παράθεση από Firem@n: “@Thracia στα λατινικά είναι (8.8.3). Εσένα σου βγάζει μαύρο στις ρυθμίσεις στην 8.8.9; Και από μπαταρία τι λέει; ” Στην 8.8.3 είμαι και μάλλον θα μείνω αρκετά! Απο μπαταρία φαίνεται πολύ καλύτερη από την προηγούμενη 10άρα που ήμουν

• Παράθεση από Stelios Stelaras: “Εμενα οι επαφές δεν είχαν πρόβλημα ούτε με την 8.8.3. στην 8.8.9 το πρόβλημα είναι στο μενού των ρυθμίσεων. Όλα μαύρα ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56552/ Το αλφάβητο δεξια ήταν στα Ελληνικά στην 8.8.3?

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ωχχχ ” Τι ωχχχ βρε τραχανά; Είδες το blue star? Υ.Γ Η θήκη ήρθε,το τηλεφώνου το έστειλες

• Magic WormHole

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “που θα πας διακοπές πλι μ'??? ” Απέναντι απο την Τουρκία

• Magic WormHole

Μήνυμα

Καλημέρα με καινούρια ROM στο Jason και εκκίνηση διακοπών.

• Παράθεση από cacau: “Παράθεση από cacau: “Δεν ξέρω αν φταίει η 8.8.3 ή έκανα κάποια πατάτα, αλλά το ευρετήριο των επαφών μου γύρισε στα λατινικά? ” Για αυτό κάτι? ” Και εδώ τα ίδια

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651