Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τιναφτορε τανάσι?? ” Αιιιι ρε,εγώ έμαθα ότι με τα χεράκια σου το πήγες εκεί! Alibaba εεεε 21 Έλα να βγάλεις καμία φωτο με σωστή κάμερα
-
Magic WormHole
ΜήνυμαGood morning forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56762/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “ Που θα τη βγάλεις, Μύλο ή σε κανα bitchόμπαρο... ” Το βράδυ θα πάω τον μεγάλο το γιό για ποτό. Σε ένα μπαρ στο λιμάνι....Αυτό με τις τρελές Ολλανδεζες !
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Α, το αθάνατο κενζο: LEddd6WqhGPRnwPs5 Τανάσι, αύριο έχει Ψέριμο, είναι πολύ δυναμικό το πρόγραμμα!! ” Αν ήσουν και στη Βανδή εχθές,θα πάω να πνιγώ! Εδώ που είμαι έμεινε! Την Κυριακή θα είμαι απο το πρωί στην Κω (πόλη).
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαι έχω πιεί aptop Ideapad 100-15IBD της Lenovo, με επεξεργαστή Intel Core i3-5005U χρονισμένο στα 2.00 GHz, μνήμη 6 GB, SSD δίσκο 128 GB, LED οθόνη 15.6", ανεξάρτητη κάρτα γραφικών Nvidia GeForce 920M με αποκλειστική μνήμη 2GB και λειτουργικό σύστημα Windows 10.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Βομβητη, είπαμε, βομβητη...βομβιστές βρίσκω δεκάδες απέναντι!! Τανάσι, μόλις μπήκα σπίτι...καρβουνιασμενο σκουλήκι...μπύρα από αύριο κ βλέπουμε. ” Είπα και εγώ,προς στιγμή νόμισα .ονητή ότι έψαχνες Μια χαρά είναι και αύριο Σήμερα βάλε γιαούρτι!
-
Προσοχή-Προσοχή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56622/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Το τανασι, αλήθεια, βρίσκεται επάνω στο νησί της Κω, γνωρίζει κανείς? ” Εχθές και σήμερα βρίσκονταν επάνω σε μία ξαπλώστρα επάνω στο νησί της Κω! Αύριο θα σε κεράσει καφέ ή μπύρα; @makis1024 Μάκη, Κέρασε κέρασε το παιδί Τάκη Χρόνια πολλά αγορίνα
-
Παράθεση από yamahas: “το θέμα είναι να μην είμαστε μυγιάγγιχτοι αγαπητέ!όμως τα τελευταία έτη συνειδητοποιών ότι κάποιων οι ζωες ΟΛΑΚΕΡΕΣ είναι 1 ιντερνετ 1 φορουμ 1 συσκευή και με μερικες λεξούλες γραπτες που κανεναν δεν μπορουν να πειραξουν ουτε στο νυχακι του...παρεξηγιούνται ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ξαναλεω ορισμένοι όχι ολοι δεν εχω κάτι άλλο να πω νομίζω ήμουν σαφης ευχαριστώ για το <βήμα> να γράψω ότι σκέφτομαι ” Το τυράκι που έλεγες! Πάντα χαριτολογώντας
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΉρθα διακοπές για να ξεκουραστώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56565/ Χωρίς τις απλωτες Απο αύριο ξαπλώστρα- θάλασσα,τίποτα άλλο
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ωχχχ ” Τι ωχχχ βρε τραχανά; Είδες το blue star? Υ.Γ Η θήκη ήρθε,το τηλεφώνου το έστειλες
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “που θα πας διακοπές πλι μ'??? ” Απέναντι απο την Τουρκία
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα με καινούρια ROM στο Jason και εκκίνηση διακοπών.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651