Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Παράθεση από Stelios Stelaras: “Με το νεο twrp ολα εγιναν σωστα νομιζω. Εγιναν οι πρωτες ρυθμισεις. Αυτα που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι τα ακολουθα που θελουν βελτιωση με μια πρωτη εικονα. 1. Δεν υπαρχουν ελληνικοι χαρακτηρες στο κομματι που βαζεις τον πιν της καρτας σιμ στην εκκινηση 2. Εχω 2 καρτες μεσα. Κανω επεξεργασια του ονοματος παροχου για να τα βλεπω πανω αλλα δεν τα τοποθετει πανω. ” Αυτό με τον πάροχο το είδα και εγώ Σε κλειδωμένο κινητό,το έχει πάνω αριστερά
-
Παράθεση από demakhs: “Τανάσι, όταν έρτεις, θα μου το δώσεις να στο στρώσω...και αν δε φτιάχνει, θα το κρατήσω να το πετάξω εγώ, μη σε κουράζω κιολας!! να προλάβω μόνο να βγάλω καμιά φωτο, γιατί του λείπουν του αράχνια τα, εκπληκτικά, καλλιτεχνήματά μου... ” Όταν στο έλεγα ντετ ήτελες Τώρα μόνο με mix 2s ή mi mix 3 όταν και εάν σωζεσαι
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “1. Εφευγα Χαλκιδικη΄διακοπές με την κοπελα μου και είχε χαλάσει το 4 prime. Τι να έκανα σε 2 μέρες? 2. Θενκς για το με γεια βρε! ” Και τι να το κάνεις το κινητό; Η κοπέλα δεν είχε;( για τα home video ) Με Γεια βρε και καλά να περάσετε
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕλα @demakhs παρε και ενα για εμενα. Xiaomi Mi 8 Smartphone 6GB+64GB [ESS200989] - $199.99 : The best Android smartphone retailer/wholesale,specialized in electronics-ESONSELL.com, ES Wearhouse Tablets Accessories Repairment Parts Mobile Phones Clearance Products $1.99 Products Tablets Electronic Gadgets Wearable Devices Cellphone Accessories Xiaomi Phones XiaoMi Accessories ESONSELL is a China online electronics store. We mainly supply consumer electronics, such as smartphones or tablet pcs. Hi…
-
Παράθεση από zananiro: “Εδώ σας θέλω...Αν και είναι ευκολάκι e4qyrWZ.jpg Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” Η φώτο είναι πριν ή μετά; Αν είναι πρίν,μάλλον δεν το δουλεύει σωστά!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “@demakhs Y.Γ Το Mi8 SE δεν έχει Β20. Στα υπόψη. ” Ούτε NFC. Ούτε Ράδιο. Τελικά @demakhs μην το πάρεις, θα μείνω με το Jason
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ακομα εκεί είσαι εσύ? Με το πριξελ μου πάλι αγκαλιά, έστω κ χωρίς κάμερα... Να το πάρω από δω: Xiaomi Mi8 6/64Go Globale sans frais de douane | Geekmall.eu Ευρώπη λέει, no customs λέει.. ” Χτυπα το,χτύπα το Το SE eeee? Σε 10 μέρες σου φέρνω τον Jason
-
Magic WormHole
Μήνυμα@Μήτσο, Το 15Αύγουστο θα σου φέρω την θήκη για το Mi6,αρκεί να του βγάλεις με format data την που του έβαλες!
-
Σήμερα κατάφερα να περάσω την 8.7.19 it's amazing! Υ.Γ Επειδή έβγαλα την chyi,είχε καταστραφεί και παρήγγειλα καινούργιες Έβαλα ένα που είχα από τότε που το πήρα. found a very interesting goods in Gearbest:2.5D Arc Rounded Edge High Definition Full Screen Covering Tempered Glass Protector Film for Xiaomi Mi Note 3 - OCEAN BLUE WTfAytpA8O Είναι απίστευτα καλύτερο απο αυτό που περίμενα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΡε παλικάρια,μόνο σε εμένα είναι μεταβαλλόμενη η ηλικία; Αναλόγως τη μέρα που θα την πετύχω!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε,υπομονή το καλοκαίρι ξανά έρχεται
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-