Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΧρόνια πολλά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62180/
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zanos: “Καλησπέρα. ” Για λίγο δεν πρόλαβα να καλημερισω!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από zt654: “Λοιπόν, στον λίγο καιρό που άρχισα να ξαναμπαίνω στο φόρουμ διαπιστώνω δυστυχώς ότι αυτό το νημα πέθανε. Που είναι ρε παιδιά που έμπαινα και είχα σελίδες να διαβάσω; ” Μπες με ένα καλό Γυναικείο nickname,να δεις τι θα σου κάνει.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Από τα φαγητά ή από τις κύριες που δείχνουν πως τα έφτιαξαν με τα χεράκια τους? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και το στομάχι;
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε. Να είσαι στη foodexpo και να σου έχουν βγεί τα μάτια! Αξία ανεκτίμητη
-
Κανένα νεογέννητο δεν υπάρχει; Θα του φτιάξουμε τη Ζωή
-
Magic WormHole
Μήνυμα(Hidden Content)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜέρα...
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΦέρτε πίσω την Τρύπα!
-
Παράθεση από makis1024: “Για να μην το κουράζουμε , @Thracia έχει ο Ιάσωνας σε οποιαδήποτε έκδοση face unlock ; Και εάν ναι σε ποιά; ” Μόλις το ενεργοποίησα και είναι αστραπιαίο ΚΑΙ δεν κάηκε η κάμερα από την φάτσα μου XTRV 9.1.24 Παράθεση από mperkismixalis: “Μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν το έχει. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ρυθμίσεις -Οθονη κλειδώματος και ασφάλεια - Διαχείριση δεδομένων προσώπου
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τι ώρα ξεράθηκες χτες κουραμπιέ? ” Εγω που κοιμήθηκα στις 23:00 κερδίζω τίποτα; Πολύ μαζούτ 5-6 μέρες τώρα Υ.Γ Τι έπαθε η τρουπα; Μπαίνω νύχτα και μόνο καλημέρες βλέπω!
-
Παράθεση από Harrytzo: “Καλησπέρα. Παραγγελία από banggood έφυγε χτες και μόλις παρατήρησα πως μου έχουν δώσει το ίδιο tracking number με την τελευταία παραγγελία που είχα κάνει τον Δεκέμβριο. Παίζει να συμβεί αυτό; Άκυρο. Προφανώς είχε κολλήσει το app και μου έβγαζε ίδιο tracking number. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να έχεις υπόψιν ότι παίζει και αυτό Παραγγελία που είχε μείνει το tracking στο trackchecker ξανά παραδόθηκε μετά από ένα μήνα σε άλλη περιοχή
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Τανασι, το παλεύω με νύχια και με πόδια, τα 21 χιλιάρικα δε μπορώ να τα πιάσω, αλλά είμαι to the...tsak όμως!!!! ” Μια μέρα στο Βατικανό είναι,ευκολακι Παράθεση από zanos: “Ευχαριστώ πολύ παιδιά. ”
-
Magic WormHole
ΜήνυμαGood morning
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΈχεις μια ελπίδα.....
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα κόσμε και κοσμακι Άλλοι χαίρονταν το κινητό τους και δεν κοιμήθηκα και άλλοι έμειναν με το π....λι στο χέρι!