Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “2-4 στανταράκι ” Κοιμάσαι πριν και μετά 4-6 Θεωρώ Γερμανικό/ Γαλλικό/ Γ@μημ@Ν@ Παράθεση από makis1024: “Τι να γίνει @fog είχε Γερμανικό νούμερο 8-10 , 2-4 , είχε αγγαρεία Καλλιόπη, μαγειρεία, φασολάδα για μεσημέρι, στίβο μάχης, θαλαμοφυλίκι και στο καπάκι πάλι Γερμανικό νούμερο το βράδυ , του είπε και η κοπέλα του ότι θα βγεί το βράδυ με τις φίλες της και τα είδε όλα κωλυόμενα.... ” Το ότι πήγε στο στρατό και γίνεται της τανας με τους γείτονες που το βάζεις!
-
Να οργανωθούμε παιδιά για μια ομαδική!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Τώρα τι πιάνει για δικιά μου παραλία, Μάλτα ή Μυτιλήνη; ” Όπου βρεχεις τα ποδαράκια σού
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΑυτό είναι πιο πιστευτό! Αποκλειστικό: Που θα κατασκευάζει η Tesla τα αυτοκίνητά της στην Ελλάδα; | NewsAuto.gr
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΜόνο ο άλλος θα μείνει με το καλώδιο στο χέρι! Υ.Γ Θα έχει να βλέπει ταινίες
-
Παράθεση από charlie2alpha: “Παράθεση από StefLeon: “Καλημέρα και Καλό μήνα. Δηλαδή αυτό με το Chrome να υποθέσω δεν γίνεται κάτι? Έχω την Dev global 8.3.29. Από χτες μου βγάζει ότι σταμάτησε η εφαρμογή yellow pages! Ούτε που ξέρω τι είναι αυτό. Και μου το βγάζει συνέχεια. (παραθέτω φωτό) Τι μπορεί να είναι αυτό? Στις εφαρμογές δεν έχω κάτι τέτοιο. ” Για το yellow page είναι σφάλμα της επίσημης ROM, δε γίνεται κάτι. Για τον Chrome, το ίδιο. Προσωπικά υποβάθμισα την συσκευή στην 8.3.15 που είναι …
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΕρωτηξη Ποιος έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή του Geekbuying? Τους έστειλα mail με screenshot
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΟ Ντουαγκης
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Ακουω, τις ενστάσεις σας κ...τεκμηριωμένες!! ” 1. MIUI 2. Διπλή κάμερα με προοπτικές(gcam) 3. Selfocamera 4. MIUI 5. XIAOMI 6. Το εδώ forum 7. ROM ( πολλές) 8. guinea pig ( Του φόρουμ) 9. Format data ( ένα την εβδομάδα) 10. Το καλοκαίρι θα έχεις το Mi note 3
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Συμφωνούν όλοι για το meizu?? ” ΟΧΙ Redmi Note 5 global λέμε!
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλό ΣΚ (δύο μέρες) Ααα...και καλό Πάσχα
-
Magic WormHole
Μήνυμα(Hidden Content) - Το Redmi 4Α Εχει Gorilla Class - Βρέθηκε ο ενας πυρήνας του Επίτιμου Λοιπον βιντεο ετοιμασα αλλα πηρα σημερα την αναλυση της υπηρεσιας που το εξετασε (σας ειπα απο την αρχη να περιμενουμε αλλα μερικοι ειστε πολύ ανυπομονοι.)
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “δεν περνάει η gcam στη σκούπα, δεν φοράει snapdragon η ρημαδα!!! ” Άμα σε τρώει για tracking,ΠΆΡΕ! found a very interesting good in Gearbest:Dibea F6 2-in-1 Powerful Wireless Upright Vacuum Cleaner RoSUoidzGL Θα χάσουμε εμείς,αλλά θα περάσεις καλά
-
-
Παράθεση από fotiskam: “Καλησπερα, Σημερα παρελαβα το mi note 3 , αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα. Βλεπω εχει περασμενη εκδοση stable και εχει ελληνικα. Ερχομαι απο mi5 και θα θελα να ρωτησω τα εξης: Ευχαριστω εκ των προτερων ” Καλησπέρα και καλοδουλευτο. Καλό είναι να ξεκλειδώσεις bootloader για παν ενδεχόμενο. Αν είχες ξεκλειδώσει και το προηγούμενο πιθανόν να είναι ενεργή η άδεια,δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις. Καλό είναι να μην μεταφέρεις τις εφαρμογές, αλλά αν συνδέσεις το λογαριασμό mi πο…
-
Magic WormHole
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “θα έρθει Καβάλα με δική μου χρέωση ” Εγω νόμισα θα το φέρει ο ίδιος
-
Magic WormHole
ΜήνυμαExynos μία κάμερα όχι b20 όχι miui ΝΑ Το Πάρεις να το πάρεις Θα περάσουμε καλά!